Γυναίκα Λέων – Άντρας Παρθένος

zwdia-ζωδια

Γυναίκα Λέων – Άντρας Παρθένος

Λίγα είναι τα κοινά σημεία ενός άντρα Παρθένου με μια γυναίκα Λέοντα. Δεν συχνάζουν καν στους ίδιους χώρους.

Ένα μέρος όμως που μπορεί να συναντηθούν είναι οι χώροι προσφοράς βοήθειας προς τους άλλους. Η γυναίκα Λέων είναι γενναιόδωρη. Ο άντρας Παρθένος ενθουσιάζεται αν μπορεί να βοηθήσει τους άλλους. Στο σημείο λοιπόν της ευαισθησίας τους για τον πόνο των άλλων θα συναντηθούν και θα συμπαθήσουν ο ένας τον άλλον.

Από τη συμπάθεια όμως μέχρι τη συζυγική συμβίωση η απόσταση είναι μεγάλη και αν αποφασίσουν να τη διασχίσουν θα μπλέξουν και οι δύο σε μια δύσκολη περιπέτεια.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Λέων – Άντρας Παρθένος

Το πρώτο στοιχείο σύγκρουσης των αταίριαστων αυτών χαρακτήρων είναι το χρήμα. Η γυναίκα Λέων ξέρει να κερδίζει χρήματα, αλλά ξέρει ακόμη καλύτερα να τα ξοδεύει για όμορφα πράγματα. Ο άντρας Παρθένος δεν αποκτά τόσο εύκολα χρήματα, αλλά φυλάει με πάθος τα λίγα που έχει. Είναι αθεράπευτος τσιγκούνης και δεν μπορεί να ανεχτεί τις σπατάλες της γυναίκας Λέοντα για περιττά πράγματα.

Μια άλλη βασική διαφορά είναι ο τρόπος που βλέπουν τη δουλειά. Ο άντρας Παρθένος εργάζεται σιωπηλά, χωρίς να επιδεικνύεται, επιδιώκοντας στην τελειότητα. Η γυναίκα Λέων ενδιαφέρεται περισσότερο να φαίνεται και λιγότερο να δουλεύει πραγματικά, πράγμα που την κάνει να αποκτήσει περισσότερα πράγματα με λιγότερο κόπο. Χρειάζεται λοιπόν μεγάλη υπομονή για να ταιριάξουν δυο τόσο διαφορετικοί χαρακτήρες.

zwdia-fotia

Γυναίκα Λέων – Άντρας Παρθένος

Η σεξουαλική τους σχέση είναι επίσης προβληματική. Η γυναίκα Λέων απολαμβάνει το σεξ και είναι γενναιόδωρη με τον εραστή της. Ο άντρας Παρθένος εκτονώνει την ενεργητικότητά του στη δουλειά και θεωρεί το σεξ μέρος των συζυγικών του καθηκόντων. Δεν μπορεί να ανταποδώσει την τρυφερότητα που του δείχνει η γυναίκα Λέων.

Θα υπάρξουν φορές που η ερωτική του πράξη θα είναι πολύ βαρετή και μηχανική για τους αυθόρμητους πόθους της, και τότε η έκδηλη αποδοκιμασία της θα είναι ένα ακόμη στοιχείο που θα τον ταπεινώνει και θα τον αποθαρρύνει. Πρέπει εκείνος να αφήσει περισσότερο ελεύθερο τον εαυτό τους ως προς τον σεξουαλικό του αυθορμητισμό. Και εκείνη πρέπει να αντιληφθεί ότι το πάθος μπορεί να είναι πολλές φορές το ίδιο έντονο, και όταν ακόμα είναι ήρεμο, διακριτικό σαν ψίθυρος.

zwdia-zodia-astrologia-65

Γυναίκα Λέων – Άντρας Παρθένος

Εκείνος αντιπροσωπεύει για αυτήν μια υλική, ή συναισθηματική σιγουριά, και σίγουρα την κάνει να νιώθει ότι υπάρχουν πολλά όμορφα πράγματα που μπορεί να μάθει πλάι σε αυτόν τον έξυπνο, συνειδητό άντρα. Εκείνος πρέπει σίγουρα να δείξει τρυφερή ανοχή απέναντι στην αδέσμευτη, παρορμητική ιδιοσυγκρασία της, όταν πια θα γνωρίσει καλά ο ένας τον άλλον. Αν εκείνη έχει υπομονή, θα αντιληφθεί ότι εκείνος καμαρώνει ντροπαλά για την ομορφιά και την τελειότητά της.
Για όλους αυτούς τους λόγους, ένας τέτοιος δεσμός θα πρέπει να αποφεύγεται.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot