Γυναίκα Λέων – Άντρας Σκορπιός

maxresdefault

Γυναίκα Λέων – Άντρας Σκορπιός

Η επιβλητική και περήφανη γυναίκα Λέων δεν θα αργήσει να προσελκύσει το ενδιαφέρον ενός άντρα Σκορπιού, που θα βάλει στόχο της ζωής του να την κατακτήσει και να την υποτάξει. Οι Σκορπιοί λατρεύουν τις δύσκολες γυναίκες, εντυπωσιάζονται από αυτές και ικανοποιούν τον εγωισμό τους αν τις κατακτήσουν.

Μια γυναίκα Λέων θα πρέπει να ξέρει πως όχι μόνο δεν θα μπορέσει ποτέ να υποτάξει τον πονηρό Σκορπιό, αλλά θα γίνει κυριολεκτικά παιχνίδι στα χέρια του.

Ο Σκορπιός θα την αφήσει να εξουσιάζει τους άλλους, αλλά στον κλειστό οικογενειακό τους κύκλο θα επιστρατεύσει όλη την ειρωνεία και την κριτική του και θα τη συντρίψει.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Λέων – Άντρας Σκορπιός

Η πρώτη τους σύγκρουση θα έχει αφορμή τα λεφτά! Εκείνη θέλει να τα ξοδεύει, αν και καταφέρνει μερικές φορές να γίνεται εκπληκτικά πρακτική με το πώς και το που τα διοχετεύει, λίγες μόνο φορές ξεπερνώντας τα θεμιτά όρια σε τεράστια έξοδα.

Ο Σκορπιός μπορεί να γίνει και αυτός συγκινητικά γενναιόδωρος, κατά καιρούς, αλλά θα θυμώσει μόλις προσπαθήσει εκείνη να ελέγχει τα έξοδά του. συγχρόνως όμως δεν διστάζει να ελέγχει τα δικά της έξοδα, και αυτή είναι μια αντίθεση του χαρακτήρα του που μπορούμε άνετα να την χαρακτηρίσουμε σαν εγωιστική, και ωστόσο να την κουβαλούν και οι δύο σε ίση αναλογία!

Η γυναίκα Λέων θα δει την προσωπικότητά της να γίνεται κομμάτια και το μεγαλείο της να χάνεται. Γοητευμένη από τον παράξενο ερωτισμό του άντρα Σκορπιού, θα πιαστεί σαν το λιοντάρι στο δίχτυ και δεν πρόκειται ποτέ να ξεφύγει. Ο Σκορπιός θα της φέρεται σαν θηριοδαμαστής.

zwdia-zodia-astrologia-65

Γυναίκα Λέων – Άντρας Σκορπιός

 

Καλός και στοργικός, θα τη φροντίζει όσο καιρό υποτάσσεται στις επιθυμίες του. Κακός και σκληρός, θα την εκδικηθεί με το χειρότερο τρόπο αν προσπαθήσει να ξαναβρεί την ανεξαρτησία της.

Στο σεξ, αν και η ιδιοσυγκρασία τους είναι διαφορετική, μπορούν να φτάσουν σε πολύ υψηλά επίπεδα ερωτισμού. Η γυναίκα Λέων βρίσκει την ηδονή στη γενναιόδωρη προσφορά. Ο άντρας Σκορπιός δυσκολεύεται στην αρχή να εκφράσει τον συναισθηματικό του κόσμο, αλλά μόλις βεβαιωθεί ότι η γυναίκα που έχει κοντά του, του ανήκει, δίνεται με πάθος και εξελίσσεται σε ιδανικό εραστή.

Όσο για αυτόν, είναι τόση η ανάγκη του να την έχει αποκλειστικά δική του, να του φωτίζει τη ζωή, ώστε είναι ικανός να της δημιουργήσει βίαιες σκηνές με τη ζήλια του και το αίσθημα ιδιοκτησίας που τον χαρακτηρίζει. Πρέπει να αντιληφθεί και να το χωνέψει ότι αυτή η γυναίκα πρέπει, πότε-πότε να γίνεται αντικείμενο θαυμασμού. Σα Λέαινα, ασκεί απλώς το βασιλικό δικαίωμά της να λατρεύεται.

 

taro-zodia-76

Γυναίκα Λέων – Άντρας Σκορπιός

Αν μάθει εκείνη να εκτιμά τη συναισθηματική σιγουριά και την αναμφίβολη αφοσίωσή του- και αν μάθει εκείνος να αξιολογεί σωστά το θερμό, γενναιόδωρο και λαμπερό της πνεύμα, μπορεί να μετατρέψουν το αστρολογικό τους τετράγωνο, σε τετράγωνο δυναμικής ενεργητικότητας και να δημιουργήσουν πανίσχυρα δεσμά μεταξύ τους.

Είναι ένας περίεργος δεσμός, που βασίζεται στο πάθος, στον αγώνα, στη δύναμη. Δεν μπορεί να υπάρξει αρμονία σε ένα τέτοιο συνδυασμό, αλλά ούτε πλήξη. Μια εύθραυστη ισορροπία δυνάμεων θα κρίνει τα πάντα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia