Γυναίκα Λέων – Άντρας Ταύρος

erwtas

Γυναίκα Λέων – Άντρας Ταύρος

Η γυναίκα Λέων έχει αρκετή αυτοπεποίθηση και δυναμισμό ώστε να μην χρειάζεται την ισχυρή προσωπικότητα του άντρα Ταύρου.

Ωστόσο, σε μια στιγμή εγκατάλειψης και αδυναμίας μπορεί να πέσει στην αγκαλιά του, αφού ο άντρας αυτός κατά κανόνα αντιπροσωπεύει κάτι το σίγουρο και σταθερό.

Ο άντρας Ταύρος, με το πέρασμα του χρόνου, όχι μόνο δεν θα την απογοητεύσει, αλλά θα της αποκαλύψει και άλλες του αρετές. Είναι νοικοκύρης και ξέρει να βγάζει χρήματα για να της προσφέρει ανέσεις. Δεν είναι τσιγκούνης και του αρέσουν τα ωραία πράγματα και το καλό φαγητό.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Λέων – Άντρας Ταύρος

Βέβαια, είναι ένας ταπεινός άνθρωπος, που του αρέσει να ζει ήσυχα στο σπίτι του και δεν θα συμβιβαστεί εύκολα με την υπεροψία και τη ματαιοδοξία της. Ωστόσο, έχει μεγάλη κατανόηση και θα προσπαθήσει να την επηρεάσει θετικά προς το καλύτερο.

Η γυναίκα Λέων θα προσπαθήσει φυσικά να τον υποτάξει. Ο άντρας Ταύρος δεν θα φέρει αντίρρηση και θα υπακούσει στις διαταγές της, όσο καιρό οι επιθυμίες της ταυτίζονται με τις δικές του.

zwdia-zodia-astrologia-65

 

Γυναίκα Λέων – Άντρας Ταύρος

Αν όμως η γυναίκα Λέων προχωρήσει περισσότερο και προσπαθήσει να κάνει κυριολεκτικά παιχνίδι στα χέρια της αυτόν τον καλόβολο άντρα, θα συναντήσει κάτω από τη μαλακή και απαλή επιφάνεια ένα ατσάλινο πείσμα. Ο Ταύρος μπορεί να είναι καλός και ήρεμος αλλά δεν αλλάζει εύκολα γνώμη. Θα υποστηρίξει με επιμονή και δύναμη την άποψή του και αν η γυναίκα Λέων επιμείνει, θα κερδίσει την περιφρόνησή του.

Ο Ταύρος είναι φιλήδονος και τρυφερός εραστής. Θα εκτιμήσει από την αρχή τα ερωτικά προσόντα της γυναίκας Λέοντα και θα της ανταποδώσει στο πολλαπλάσιο τη θέρμη και τη γενναιοδωρία της. Είναι στο χέρι της γυναίκας Λέοντα να φανεί αρκετά έξυπνη ώστε να κρατήσει κοντά της ένα τόσο αξιόλογο εραστή και σύζυγο.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768