Γυναίκα Λέων-Άντρας Τοξότης

ωροσκοπιο-2015-taro

Γυναίκα Λέων-Άντρας Τοξότης

Η γυναίκα Λέων ψάχνει συνεχώς για έναν άντρα που να δέχεται πρόθυμα τη θέρμη και τη γενναιοδωρία της και να την ανταποδίδει ανάλογα.

Ο άντρας Τοξότης μπορεί να παίξει θαυμάσια αυτό το ρόλο με τη διαφορά ότι είναι άστατος και θα προσφέρει τα ερωτικά του χαρίσματα τόσο στη ίδια όσο και σε πολλές άλλες γυναίκες.

Ο Τοξότης είναι ανυπότακτος και δεν αποφεύγει να εκδηλώσει τις ανεξάρτητες ιδέες του στη γυναίκα Λέοντα, που, αν θέλει να δώσει πολλά, τα δίνει μόνο αν είναι σίγουρη για την υποταγή του άντρα που αγαπάει.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Λέων-Άντρας Τοξότης

Ο Τοξότης είναι δημιουργικός και στο πρόσωπο της γυναίκας Λέοντα θα μπορούσε να βρει ένα θαυμάσιο σύντροφο. Το κακό όμως είναι ότι εκείνη δεν ανέχεται την ισότητα και είναι πρόθυμη να βοηθήσει μόνο τους κατώτερούς της. Επιπλέον η γυναίκα Λέων θέλει να ζει μέσα στην πολυτέλεια και την άνεση, ενώ ο άντρας Τοξότης δεν αγαπάει το χρήμα και μπορεί να ζήσει οπουδήποτε, φτάνει να μπορεί να κάνει ό,τι θέλει.

Αν η γυναίκα Λέων παραιτηθεί από τις κυριαρχικές της τάσεις μέσα στο σπίτι και πέσει με τα μούτρα στη δουλειά της, δεν θα βρει καλύτερο βοηθό από τον άντρα Τοξότη, που θα είναι πάντα κοντά της στις δύσκολες στιγμές, έτοιμος να δώσει τη συμβουλή του, αλλά και να αναλάβει αποτελεσματική δράση.
Η γυναίκα Λέων είναι ευγενική και πιστή, ίσως όχι τόσο ακέραιη, μα οπωσδήποτε έντιμη! Μπορεί να καταπολεμήσει την πλήξη, να βάλει τέρμα στην νωθρότητα! Είναι η προσωποποίηση της θηλυκότητας σε όλη της τη δόξα.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Γυναίκα Λέων-Άντρας Τοξότης

Η λέξη που της ταιριάζει, για να παίξουμε και ένα παιχνίδι λέξεων με τον Τοξότη, είναι κακομαθημένη! Όλοι οι Μονάρχες είναι κακομαθημένοι. Ο Τοξότης πρέπει να το θυμάται αυτό, όσο διάστημα τον μετράει για να δει κατά πόσο θα μπορούσε να γίνει ο Βασιλικός της σύζυγος.

Ο Τοξότες είναι κατά βάθος μονογαμικός, αλλά δεν κλείνεται στο σπίτι. Αν η γυναίκα Λέων μάθει να σέβεται την ανάγκη του για ανεξαρτησία, δεν θα τον χάσει ποτέ. Θα την απατήσει μόνο αν νιώσει καταπιεσμένος. Στο σεξ, ταιριάζουν γιατί και οι δυο βρίσκουν την υπέρτατη ηδονή στην προσφορά ευχαρίστησης στον άλλο.

Γενικά, είναι ένας συνδυασμός που μπορεί να στεριώσει, φτάνει και τα δύο μέρη να προσέξουν, και προπάντων να περιορίσει η γυναίκα Λέων τις απαιτήσεις της για εξουσία.

zodia-zvdia-yy

Γυναίκα Λέων-Άντρας Τοξότης

Η ένωσή τους μοιάζει με… λιώσιμο μέσα σε ένα καμίνι πάθους και αποτελεί την υλοποίηση κάποιου παλιού τους ονείρου. Η φυσική έκφραση της σωματικής τους λαχτάρας είναι άλλοτε παιχνιδιάρικη, αισθησιακή, δροσερή, απαλή και λεπτή σαν τις σταγόνες της βροχής. Όσο και αν παριστάνει εκείνος τον Μεγάλο Εξερευνητή, τον Γενναίο Θηριοδαμαστή, τον Ιππότη με το Άσπρο Άλογο, τον Σταυροφόρο… παρ’ όλους αυτούς τους ρόλους… η πραγματική του μορφή είναι αυτή του Δον Κιχώτη. Και, στο τέλος, χρειάζεται από τη γυναίκα που αγαπάει να του υπενθυμίζει κάθε τόσο, ότι στ’ αλήθεια μπορεί να πραγματοποιήσει και τα πιο απίθανα όνειρά του, έστω και αν δεν τα καταφέρει με το πρώτο.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75