Γυναίκα Λέων – Άντρας Υδροχόος

zwdia-ζωδια

Κοινοποίηση:

Γυναίκα Λέων – Άντρας Υδροχόος

Ο άντρας Υδροχόος έχει πάντα μεγάλες ιδέες για την αναμόρφωση του κόσμου και είναι αποφασισμένος να θυσιάσει τα πάντα για να τις πραγματοποιήσει.

Αδιαφορεί για το χρήμα, τη δόξα, την εκτίμηση των άλλων. Μπορεί να ζήσει μέσα στη στέρηση, αρκεί να παλεύει για τα μεγάλα ιδανικά του.

Η γυναίκα Λέων λατρεύει τις ανέσεις και την κοινωνική επιβολή. Εν μπορεί να πάρει στα σοβαρά τις ιδέες του άντρα Υδροχόου, αφού βλέπει ότι δεν αποφέρουν υλικό κέρδος. Άλλωστε, τα σχέδια που συναρπάζουν έναν Υδροχόο δεν αποβλέπουν σε υλικά οφέλη, ούτε στο άμεσο παρόν, ούτε στο μέλλον.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Λέων – Άντρας Υδροχόος

Αν η γυναίκα Λέων θέλει να ασχοληθεί με την καριέρα της και να θεωρεί τον άντρα Υδροχόο ένα καλό αλλά εκκεντρικό εραστή, τότε θα αποφύγει τις συγκρούσεις και τις προστριβές. Αν, όμως θελήσει να τον υποτάξει, οι καυγάδες θα γίνουν καθημερινή κατάσταση, γιατί ο ιδεολόγος και υπερβολικά ανεξάρτητος Υδροχόος δεν σηκώνει όρια και φραγμούς.

Αυτοί οι δύο πρέπει να εξομαλύνουν αρκετές πτυχές της σχέσης τους, γιατί, αλλιώς, το δικό της πάθος θα γίνει σιγά-σιγά ένα κομμάτι πάγου και η δική του αρχική, τρυφερή και αυθόρμητη ανταπόκριση στη θέρμη της και στην ηλιόφωτη διάθεσή της, θα μεταβληθεί σιγά-σιγά στη χαρακτηριστική του ουράνια αφηρημένη αδιαφορία.

zwdia-fotia

 

Γυναίκα Λέων – Άντρας Υδροχόος

Αρχίζει να γίνεται ανήσυχη και ανυπόμονη, γιατί η ίδια έχει σαν χαρακτήρας ευθύτητα και ντομπροσύνη. Ίσως αυτός να την χρειάζεται περισσότερο από όσο δείχνει, αλλά πρέπει να μάθει να το εκφράζει αν θέλει να την κρατήσει. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο βέβαια κάτι τέτοιο.

Τα κομπλιμέντα και οι φιλοφρονήσεις δεν ταιριάζουν στον χαρακτήρα του Υδροχόου. Νιώθει φοβερά αμήχανος όταν πρέπει να εκφράσει με λόγια τα συναισθήματά του. εκείνη πρέπει να προσπαθήσει λίγο περισσότερο να καταλάβει αυτόν τον άντρα. Είναι πολύ ιδιόρρυθμο άτομο.

Δεν αγαπάει τυχαία. Το γεγονός ότι έστω και μια φορά είπε το «σ’ αγαπώ», σημαίνει πως είναι σίγουρος για τα συναισθήματά του.
Η εκκεντρικότητα του άντρα Υδροχόου μπορεί να δημιουργήσει μια καλή φήμη γύρω από το όνομά του, φήμη που μπορεί να γοητεύσει τη γυναίκα Λέοντα, που θα αισθανθεί περήφανη σαν σύζυγος ενός τέτοιου άντρα. Για την ίδια όμως θα μείνει εντελώς άπιαστος και ακατανόητος.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Γυναίκα Λέων – Άντρας Υδροχόος

Η σεξουαλική ζωή ενός τέτοιου ζευγαριού μπορεί να θεωρηθεί ανύπαρκτη, γιατί ο άντρας Υδροχόος, απασχολημένος με τα μεγάλα του σχέδια, δεν έχει μάτια για την ομορφιά της γυναίκας Λέοντα και αδιαφορεί για τη θέρμη και τη γενναιοδωρία της, που

 

και τα δύο δεν του χρησιμεύουν σε τίποτα.

Μπορεί να την παρατήσει μόνη της στο κρεβάτι, για να συναντήσει κάποιους επαναστάτες φίλους του.

Ένας τέτοιος συνδυασμός μπορεί να πετύχει μόνο αν η γυναίκα Λέων αποφασίσει να δώσει από την πρώτη στιγμή στον άντρα Υδροχόο την ανεξαρτησία του και να τον αφήσει ήσυχο με τα όνειρά του.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67