Γυναίκα Λέων – Άντρας Ζυγός

Γυναίκα Λέων – Άντρας Ζυγός

Πρόκειται για δύο ανθρώπους που, ενώ έχουν παρόμοιο χαρακτήρα, διαφέρουν ριζικά σε πάρα πολλά πράγματα.

Η γυναίκα Λέων είναι αυταρχική και θέλει να επιβάλλει τις απόψεις της. Ο άντρας Ζυγός δεν ανέχεται τις διαφωνίες, αλλά παράλληλα δεν υποτάσσεται εύκολα. Είναι ένας ανεξάρτητος άνθρωπος, που δεν συμβιβάζεται με συμβουλές.

Είναι ωραιοπαθής, λατρεύει τον εαυτό του, αλλά κατά βάθος έχει καλή καρδιά. Η γυναίκα Λέων, αν και είναι γενναιόδωρη, θέλει να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο της προσοχής, να προβλέπει και να διευθύνει τα πάντα.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Λέων – Άντρας Ζυγός

Είναι σχεδόν αδύνατο να συνεννοηθούν δυο τέτοιοι άνθρωποι. Αν κάτι δεν αρέσει στη γυναίκα Λέοντα, θα προσπαθήσει να το αλλάζει σύμφωνα με την άποψή της. Αλλά δεν μπορεί να εκφράσει αυτή την άποψη, γιατί ο άντρας Ζυγός δεν θα κάνει ποτέ τον κόπο να την ακούσει. Στη γυναίκα Λέοντα, αν και δεν είναι προσκολλημένη στο σπίτι, αρέσει να το χρησιμοποιεί σαν αφετηρία των δραστηριοτήτων της, σαν έδρα του βασιλείου της.

Ένα βασίλειο, όμως, εκτός από βασίλισσα χρειάζεται και υπηκόους, και ο Ζυγός δεν είναι καθόλου πρόθυμος να παίξει ένα τέτοιο ρόλο. Επιπλέον, δεν μένει ποτέ στο σπίτι. Τριγυρίζει συνεχώς έξω κυνηγώντας γυναίκες.

Όχι η ζήλια του Ζυγού άντρα για την επιτυχία της, αλλά ακριβώς η έλλειψη ζηλοτυπίας από μέρους του είναι αυτό που την ενοχλεί.

taro-zodia-76

Γυναίκα Λέων – Άντρας Ζυγός

Μια γυναίκα Λέων δεν μπορεί να συγχωρήσει ποτέ τις συνεχείς απιστίες του άντρα Ζυγού. Θα προετοιμάζει διαρκώς το έδαφος για σκηνές και εκείνος θα την αποφεύγει μόνιμα. Ένα τέτοιο ζευγάρι μπορεί να καταλήξει να μη συναντιέται ποτέ.

Ο Ζυγός λατρεύει τις γυναίκες, νιώθει τις ανάγκες τους και τις ικανοποιεί με τον καλύτερο τρόπο. Είναι τέλειος εραστής, ρομαντικός και τρυφερός. Συνήθως, μια γυναίκα Λέων ερωτεύεται τον άντρα Ζυγό μετά από την πρώτη σεξουαλική επαφή μαζί του.

Αλλά ο Ζυγός προσφέρει τον έρωτά του σε όλες τις γυναίκες χωρίς διάκριση και δεν μπορεί να υποταχτεί σε μια γυναίκα τόσο αυταρχική όσο η γυναίκα Λέων. Για να είναι ένας Ζυγός πιστός χρειάζεται μια γυναίκα με περισσότερη προσαρμοστικότητα.

zwdia-zodia-astrologia-65

Γυναίκα Λέων – Άντρας Ζυγός

Το ταλέντο του Ζυγού–που το έχει σε μεγάλη δόση- είναι ακριβώς αυτό. Να κάνει τη γυναίκα του να νιώθει ότι είναι πολύτιμη! Για αυτό ακριβώς το λόγο η ερωτική τους χημεία μπορεί να κλιμακώνεται από το έντονα ικανοποιητικό, ως το μεθυστικά διεγερτικό. Όταν η Λέαινα νιώθει ότι την λατρεύουν και την ποθούν, βγάζει όλο το… τροπικό της πάθος και ο Ζυγός τρελαίνεται για τη γυναίκα που ξέρει να κάνει έρωτα.
Αυτός ο άντρας, που έχει κυρίαρχο πλανήτη την Αφροδίτη, ξέρει ότι ο μόνος τρόπος για να την κάνει να αποδεσμεύσει τα πλούσια συναισθήματά της, είναι να της υποσχεθεί τα άστρα και το φεγγάρι. Αυτή είναι το νούμερο Ένα! Του είναι χρήσιμο να το θυμάται αυτό!
Γενικά, ο συνδυασμός αυτός θεωρείται αποτυχημένος και θα πρέπει να αποφεύγεται.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-88