Γυναίκα Παρθένος – Άντρας Αιγόκερως

ερωτοσκοπιο

Κοινοποίηση:

Γυναίκα Παρθένος – Άντρας Αιγόκερως

Πρόκειται για δύο χαρακτήρες που ταιριάζουν από πολλές απόψεις. Όπως η γυναίκα Παρθένος έτσι και ο άντρας Αιγόκερως είναι αφοσιωμένος στην καριέρα του.

και οι δυο είναι οικονόμοι και τους αρέσει να εργάζονται σκληρά στο περιθώριο. Βλέπουν πάντα τα πράγματα από την απαισιόδοξη πλευρά και συμφωνούν πως ο κόσμος πηγαίνει καθημερινά από το κακό στο χειρότερο.

Έτσι, είναι ευχαριστημένοι που βρήκαν ο ένας τον άλλο για να βαδίσουν μαζί το δύσκολο δρόμο της ζωής.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Παρθένος – Άντρας Αιγόκερως

Τόσο ο άντρας Αιγόκερως όσο και η γυναίκα Παρθένος, έχουν την τάση να βυθίζονται περιοδικά σε φάσεις βαθιάς απελπισίας, χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο. Στην κατάσταση αυτή δεν πρόκειται βέβαια να παρηγορήσουν ο ένας τον άλλο, αλλά θα συμφωνήσουν μεταξύ τους και αυτό είναι αρκετό.

Ένα τέτοιο ζευγάρι δεν πρόκειται να κάνει ποτέ περιττά έξοδα. Φυσικά, η τσιγκουνιά τους δεν πρόκειται να τους επιτρέψει να κάνουν περιουσία, που αν την αποκτήσουν ποτέ θα είναι καρπός της σκληρής δουλειάς τους. Δεν υπάρχει καλύτερος συμπαραστάτης για ένα φιλόδοξο άντρα Αιγόκερω από μια γυναίκα Παρθένο, που δουλεύει φιλότιμα από το πρωί ως το βράδυ.

zwdia-zodia-astrologia-65

Γυναίκα Παρθένος – Άντρας Αιγόκερως

Όταν πρωτογνωρίζονται η γυναίκα Παρθένος και ο Αιγόκερως νιώθουν τον Καρμικό δεσμό να γεννιέται μέσα τους και μαζί, μια διάθεση αλληλοκατανόησης.

Και οι δύο ωστόσο αντιμετωπίζουν το σεξ με αμηχανία. Και οι δυο βαθιά μέσα τους αισθάνονται το φόβο πως είναι ανεπαρκείς κατά κάποιον τρόπο. Ο πόθος τους μεγαλώνει σιγά-σιγά ωσότου γίνεται βαθύς και συγκλονιστικός.

Όταν δύο Γήινα ζώδια εκφράζουν το σαρκικό πόθο τους ο ένας για τον άλλο, τα αισθήματά τους μπορούν να γίνουν σαρωτικά και να θυμίζουν τεκτονικό σεισμό. Και οι δύο θα ξαφνιαστούν.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Γυναίκα Παρθένος – Άντρας Αιγόκερως

Ίσως να είναι η πρώτη φορά που νιώθουν και οι δυο ελεύθεροι να εκφράσουν τον πραγματικό τους εαυτό, χωρίς να κρύβουν τίποτε, να αγαπηθούν με εμπιστοσύνη και με μια αίσθηση ανθρώπινης ολοκλήρωσης που πάντα λαχταρούσαν να γνωρίσουν και να μοιραστούν μα που ωστόσο δεν είχαν καταφέρει μέχρι τώρα να πετύχουν με κανένα άλλο… Ώσπου γνωρίστηκαν και μπόρεσαν να δοκιμάσουν την αναπάντεχη σεισμική δόνηση του πάθους.

Στο σεξ συμφωνούν απόλυτα, αφού ενεργούν μέσα στα πλαίσια των συζυγικών τους καθηκόντων και δεν επιτρέπουν ερωτικές παρεκτροπές στον εαυτό τους. Πρόκειται για δυο σοβαρούς ανθρώπους, που κάνουν έρωτα μόνο τις γιορτές και τα Σαββατοκύριακα και αυτό τους είναι αρκετό.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot