Γυναίκα Παρθένος – Άντρας Δίδυμος

zwdia-didimos

Κοινοποίηση:

Γυναίκα Παρθένος – Άντρας Δίδυμος

Ο παιχνιδιάρης Δίδυμος, με το ερευνητικό του βλέμμα και το μόνιμα υπεραπασχολημένο του μυαλό, μπορεί κάποια στιγμή να τραβήξει τη γυναίκα Παρθένο και να συγκινήσει περισσότερο το μητρικό παρά το γυναικείο της ένστικτο.

Για ένα διάστημα θα γοητευτεί από την προσωπικότητά του και θα προσπαθήσει μάλιστα να συμμεριστεί τις περιπλανήσεις του ανήσυχου μυαλού του.

Γρήγορα, όμως, θα καταλάβει πως έχει να κάνει με ένα μεγάλο παιδί που δεν έχει καμία διάθεση να ενηλικιωθεί.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Παρθένος – Άντρας Δίδυμος

Στη φάση αυτή, και μια που ο άντρας Δίδυμος είναι συζητήσιμος και καθόλου πεισματάρης, θα προσπαθήσει να αλλάξει το χαρακτήρα του και να τον κάνει πιο σοβαρό. Στο σημείο αυτό θα έρθει και ο χωρισμός, που θα λυπήσει και τους δύο.

Ο άντρας Δίδυμος πνίγεται κυριολεκτικά από τη ρουτίνα της ζωής που θέλει να του επιβάλλει η γυναίκα Παρθένος. Δεν θα φέρει αντιρρήσεις στις διαταγές της, αλλά δεν θα τις εκτελέσει. Από την πλευρά του, έχει ως ένα σημείο ανάγκη από τη σταθερότητά της, αλλά μια τέτοια γυναίκα δεν του προσφέρει πνευματικά ερεθίσματα και γρήγορα τη βαριέται.

taro-zodia-76

Γυναίκα Παρθένος – Άντρας Δίδυμος

Απορεί μάλιστα πώς μπορεί μια γυναίκα με τόσο ερευνητικό μυαλό, με τόσο σωστή κρίση, να ξεπέφτει μόνιμα στο συντηρητισμό και να μη βλέπει πέρα από τη μύτη της.
Από σεξουαλική άποψη, είναι εντελώς αταίριαστοι. Η γυναίκα Παρθένος μπορεί να κάνει έρωτα με τον ίδιο τρόπο σε όλη της τη ζωή. Ο άντρας Δίδυμος χρειάζεται αλλαγές, παραλλαγές, καινούριες ιδέες και νέα ερεθίσματα.
Ο συνδυασμός αυτός δεν μπορεί να προσφέρει πολλά ούτε στον ένα ούτε στην άλλη. Θα είναι μια άχαρη σχέση, χωρίς πολλούς καυγάδες, αλλά με μια σιωπηλή διαφωνία που θα τους καταστρέψει τη ζωή.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65