Γυναίκα Παρθένος – Άντρας Ιχθύς

Κοινοποίηση:

Γυναίκα Παρθένος – Άντρας Ιχθύς

Ο άντρας Ιχθύς δεν έχει μόνο την απαραίτητη διορατικότητα για να καταλάβει το δύσκολο χαρακτήρα της γυναίκας Παρθένου, αλλά μπορεί και να την ανεχθεί για μια ολόκληρη ζωή.

Συνηθισμένος από μικρός να καταφεύγει σε κάθε κίνδυνο στον κόσμο των ονείρων του, είναι πρόθυμος να της αναθέσει από την αρχή την ευθύνη για όλα τα πρακτικά ζητήματα της κοινής τους ζωής.

Για αυτό το λόγο, ένας τέτοιος δεσμός έχει κάθε πιθανότητα να καρποφορήσει. Ο άντρας Ιχθύς δεν είναι ούτε σπάταλος ούτε τσιγκούνης. Δεν αγαπάει το χρήμα αλλά ούτε το ξοδεύει ασυλλόγιστα.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Παρθένος – Άντρας Ιχθύς

Στην πραγματικότητα, αρνείται να ασχοληθεί με το ρήμα, όπως και με κάθε δυσάρεστη πλευρά της πραγματικότητας. Η γυναίκα Παρθένος θα αναλάβει με χαρά τη διαχείριση του νοικοκυριού και δεν πρόκειται να υπάρξουν ποτέ συγκρούσεις στο θέμα αυτό.

Ο άντρας Ιχθύς δεν είναι επαναστάτης. Απλά είναι δύσκολο να τον καταλάβει κανείς γιατί ταλαντώνεται αδιάκοπα ανάμεσα στο όνειρο και την πραγματικότητα. Αρνείται να αναλάβει πρωτοβουλίες, αλλά εκτελεί πιστά τα καθήκοντά του όταν του δοθούν οι κατάλληλες οδηγίες.

Η γυναίκα Παρθένος δεν θα χάσει την ευκαιρία να κάνει έναν ορθολογικό καταμερισμό ευθυνών και να ρυθμίζει στο σπιτικό της σαν ένα καλοκουρδισμένο ρολόι.

zwdia-taro-astra

Γυναίκα Παρθένος – Άντρας Ιχθύς

δυσκολεύεται να καταλάβει την περίπλοκη ψυχοσύνθεση του άντρα Ιχθύ, αλλά το θέμα δεν πρόκειται να την απασχολήσει για πολύ, αρκεί να μην δημιουργηθούν προβλήματα. Θα αφήσει λοιπόν τον ονειροπόλο αλλά ευγενικό άντρα της στην ησυχία του.

Η σεξουαλική τους έλξη είναι αβίαστη. Αυτοί οι δύο έχουν γεννηθεί για να ερωτευτεί ο ένας τον άλλον. Ακόμη και με αντιθέσεις στα Φωτεινά τους Σώματα, πάλι δεν χωρίζουν εύκολα. Το πιθανότερο είναι να ανακαλύψουν, όταν καβγαδίζουν για οτιδήποτε άλλο εκτός από τον έρωτα.

Η έλξη ανάμεσά τους είναι σταθερή και ισχυρότατη. Η λεπτότητα με την οποία πλησιάζει ο αρσενικός Ιχθύς την Παρθένο, την κάνει να ανταποκριθεί χωρίς τον παραμικρό δισταγμό. Υπάρχει ένα τρυφερό και μαζί ποιητικό κάλεσμα στην Ποσειδώνια φύση του, που τραβάει ακαταμάχητα την αιθέρια ιδιοσυγκρασία της.

chartomantia-087

Γυναίκα Παρθένος – Άντρας Ιχθύς

Και οι δύο δεν είναι καθόλου εγωιστές. Η ένωσή τους, λοιπόν, σπάνια γίνεται απαιτητική. Συνήθως, είναι ένα δόσιμο και από τους δύο, που καταλήγει στην αμοιβαία πληρότητα, στη γαλήνη και στην ευτυχισμένη συνύπαρξη. Και οι δύο επιθυμούν πάνω από όλα την ικανοποίηση του συντρόφου τους, και αυτό είναι που κάνει ξεχωριστό τον έρωτά τους.

Από σεξουαλική πλευρά δεν υπάρχει απόλυτη συμφωνία, μια που ο άντρας Ιχθύς έχει από τη φύση του περισσότερες σεξουαλικές απαιτήσεις από τη γυναίκα Παρθένο και μάλιστα έχει την τάση να τις διανθίζει με διεστραμμένες φαντασιώσεις. Έτσι, μπορεί να πάρει στα σοβαρά τις φαντασιώσεις αυτή η πουριτανή Παρθένος και να προβάλει ηθικές αντιρρήσεις. Ο άντρας Ιχθύς θα καταλάβει την αγωνία της, αλλά θα δυσκολευτεί πολύ να της εξηγήσει την ανάγκη του για φαντασιώσεις. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε αυτό το θέμα από μέρους της γυναίκας Παρθένου για να μη χάσει αυτό τον ήσυχο και βολικό άντρα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65