Γυναίκα Παρθένος – Άντρας Καρκίνος

zwdia-angels

Κοινοποίηση:

Γυναίκα Παρθένος – Άντρας Καρκίνος

Ο άντρας Καρκίνος υπακούει πάντα στα συναισθήματά του και δεν μπορεί εύκολα να ζήσει με μια γυναίκα ψυχρή και πρακτική όπως η Παρθένος.

Ο άντρας Καρκίνος θέλει να του λένε συνέχεια πως τον αγαπούν. Η γυναίκα Παρθένος θεωρεί τα ερωτόλογα σπατάλη χρόνου. Όταν αγαπά κάποιον, τον αγαπά ειλικρινά, αλλά δεν καταλαβαίνει γιατί θα πρέπει να του το λέει συνεχώς.

Η έλλειψη τρυφερότητας θα κάνει τον άντρα Καρκίνο να  υιοθετήσει τη νοοτροπία του θύματος και να θεωρήσει τον εαυτό του μάρτυρα που αναγκάστηκε να παντρευτεί μια σκληρή και άκαρδη γυναίκα.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Παρθένος – Άντρας Καρκίνος

Για να αποκρούσει αυτές τις υπερβολές η γυναίκα Παρθένος θα αναγκαστεί να γίνει πραγματικά σκληρή. Ο άντρας Καρκίνος, δεμένος με την οικογένειά του, θα επιστρατεύσει όλα τα μέλη της ενάντια, στην άκαρδη γυναίκα του. Θα ακολουθήσουν άπειροι καυγάδες, που θα εκνευρίσουν φοβερά τη γυναίκα Παρθένο, επειδή θα της αποσπάσουν την προσοχή από τη δουλειά της.

Στα οικονομικά ζητήματα δεν υπάρχουν ιδιαίτερες διαφωνίες, μια που ο Καρκίνος είναι συχνά το ίδιο τσιγκούνης με τη γυναίκα Παρθένο. Ένα άλλο κοινό σημείο είναι η αγάπη τους για το σπίτι. Ειδικά ο Καρκίνος προσπαθεί να αποφύγει κάθε κοινωνική εκδήλωση προκειμένου να μείνει στο σπιτάκι του.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Γυναίκα Παρθένος – Άντρας Καρκίνος

Από σεξουαλική άποψη, δημιουργούνται πάντα προβλήματα εξαιτίας της υπερευαισθησίας του Καρκίνου. Η άψογη αλλά ψυχρή συμπεριφορά της γυναίκας Παρθένου δεν ικανοποιεί τις ρομαντικές απαιτήσεις του άντρα Καρκίνου, που, αν απελπιστεί, μπορεί να καταφύγει στο ποτό ή ακόμα και στην ομοφυλοφιλία.
Πρόκειται για ένα συνδυασμό που χρειάζεται πολλή προσπάθεια για να πετύχει.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65