Γυναίκα Παρθένος – Άντρας Κριός

αστρολογια

Κοινοποίηση:

Γυναίκα Παρθένος – Άντρας Κριός

Η γυναίκα Παρθένος ζει μόνιμα ένα στερημένο σήμερα, με την ελπίδα ενός καλύτερου αύριο που μπορεί να μην έρθει ποτέ. Ο άντρας Κριός ζει πάντα στο σήμερα και αδιαφορεί εντελώς για το μέλλον.

Από τη βασική αυτή διαφορά αντιλήψεων ξεκινά ένα πλήθος διαφορών, που κάνουν να αναρωτιέται κανείς πως είναι δυνατόν ποτέ να γίνουν ζευγάρι δύο τέτοιοι άνθρωποι.

Η νοοτροπία της γυναίκας Παρθένου φαίνεται γελοία στα μάτια του άντρα Κριού. Οι παρορμήσεις και οι ενθουσιασμοί του άντρα Κριού φαίνονται ασυγχώρητες επιπολαιότητες στα μάτια της γυναίκας Παρθένου.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Παρθένος – Άντρας Κριός

Ο άντρας Κριός δεν παίρνει ποτέ μια δουλειά στα σοβαρά, εκτός και αν του ερεθίζει τη φαντασία. Η γυναίκα Παρθένος βλέπει τη δουλειά σαν ένα μέσο που θα της προσφέρει όλα τα απαραίτητα για τη ζωή και αφοσιώνεται σε αυτήν με πάθος.

Οι οικονομίες μιας ολόκληρης ζωής από μέρους της γυναίκας Παρθένου μπορούν να εξανεμιστούν μέσα σε λίγες μέρες για κάποιο φιλόδοξο σχέδιο του άντρα Κριού. Αυτό το σχέδιο θα εγκαταλειφθεί συνήθως μετά από λίγες βδομάδες και θα δώσει τη θέση του σε κάποιο άλλο. Ένα ή περισσότερα παρόμοια επεισόδια είναι αρκετά για να διαλύσουν τον αταίριαστο αυτό δεσμό.

zwdia-fotia

Γυναίκα Παρθένος – Άντρας Κριός

Από σεξουαλική άποψη μόνο ο ανεκδήλωτος μαζοχισμός που κρύβει μέσα της κάθε γυναίκα Παρθένος μπορεί να τραβήξει το ενδιαφέρον του φιλήδονου Κριού και ίσως η προσέγγιση αυτή να αποτελέσει στην αρχή και τη βάση του δεσμού τους. Παρόλα αυτά όμως, είναι σχεδόν αδύνατο για μια γυναίκα Παρθένο να ζήσει για πολύ καιρό με έναν άντρα Κριό.
Γενικά είναι ένας δεσμός που είναι καλύτερα να αποφεύγεται.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot