Γυναίκα Παρθένος – Άντρας Λέων

Κοινοποίηση:

Γυναίκα Παρθένος – Άντρας Λέων

Ο εντυπωσιακός και φαντασμένος αυτός άντρας δεν μπορεί να συγκινήσει εύκολα την πρακτική και σεμνή γυναίκα Παρθένο.

Η ακτινοβολία του, όμως δεν μπορεί να μην την επηρεάσει και έτσι κάποια στιγμή θα πέσει στην αγκαλιά του, με την ελπίδα να πραγματοποιήσει κάποιο απίθανο όνειρο.

Αν μάλιστα της δοθεί η ευκαιρία να διαπιστώσει τη φυσική γενναιοδωρία του άντρα Λέοντα, τότε για ένα διάστημα θα είναι σίγουρη πως παντρεύτηκε τον ιδανικότερο άντρα στον κόσμο.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Παρθένος – Άντρας Λέων

Ο άντρας Λέων όμως θα τη βαρεθεί γρήγορα. Χρειάζεται κολακείες και επαίνους και στο στόμα της γυναίκας Παρθένου θα βρει μόνο κριτική, κακία και κουτσομπολιά. Στη συνέχεια, η κατάσταση θα χειροτερέψει, λόγω της μόνιμης διαφωνίας τους στα οικονομικά.

Ο Λέων ξέρει να βγάζει γρήγορα πολλά χρήματα και να τα ξοδεύει για πολυτέλειες και επίδειξη. Η γυναίκα Παρθένος δεν πιστεύει ότι υπάρχει άλλος τρόπος για να βγουν χρήματα εκτός από τη σκληρή δουλειά και αρνείται να ξοδέψει έστω και μια δεκάρα περισσότερο από τα απολύτως απαραίτητα έξοδα της οικογένειας.

Ο Λέων κατά περιόδους δουλεύει σκληρά και αποδοτικά. Στις περιόδους αυτές θα κερδίσει το θαυμασμό και την εκτίμηση της γυναίκας Παρθένου. Αλλά στη συνέχεια, περνάει στις περιόδους της φοβερής τεμπελιάς, πράγμα που προκαλεί την αγανάκτησή της.

taro-tarw

Γυναίκα Παρθένος – Άντρας Λέων

Οπωσδήποτε, υπάρχει πάντα η ελπίδα να επηρεαστεί η γυναίκα Παρθένος από τη γενναιοδωρία και την καλοσύνη του Λέοντα, μια που κατά βάθος είναι λιγότερο ψυχρή από ότι φαίνεται, πράγμα που το δείχνει όταν προσφέρει μα αυταπάρνηση τη βοήθειά της σε άτομα που έχουν την ανάγκη της.

Από σεξουαλική άποψη δεν υπάρχουν πολλές ελπίδες συμφωνίας, επειδή ο Λέων είναι από τη φύση του πιο θερμός από τη γυναίκα Παρθένο. Αν όμως θελήσει να την πλησιάσει με καλοσύνη και υπομονή, τότε εκείνη μπορεί να βελτιωθεί.

Γενικά, πρόκειται για ένα δύσκολο συνδυασμό, αλλά που έχει ελπίδες επιτυχίας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65