Γυναίκα Παρθένος – Άντρας Παρθένος

Κοινοποίηση:

Γυναίκα Παρθένος – Άντρας Παρθένος

Η ομοιότητα του χαρακτήρα είναι μια καλή βάση για την προσέγγιση αυτών των δύο ανθρώπων.

Ονειρεύονται και οι δύο να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους και είναι πρόθυμοι να αγωνιστούν σκληρά για να το κατορθώσουν. Στον οικονομικό τομέα συμφωνούν απόλυτα, αφού και οι δύο δεν ξοδεύουν ούτε δεκάρα παραπάνω από τα απαραίτητα.

Το ευαίσθητο σημείο αυτού του συνδυασμού είναι ο επαγγελματικός τομέας. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνουν την ίδια δουλειά, γιατί διαφορετικά θα κριτικάρουν ασταμάτητα ο ένας τις επιδόσεις του άλλου. Όλοι οι Παρθένοι νιώθουν πραγματική ηδονή όταν ανακαλύπτουν τα λάθη των άλλων.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Παρθένος – Άντρας Παρθένος

Την τάση τους αυτή θα πρέπει να τη στρέψουν προς τα έξω, γιατί διαφορετικά θα μετατρέψουν το σπίτι τους σε κόλαση.
Δύο τυπικοί Παρθένοι ασχολούνται τόσο πολύ με τους άλλους και την καριέρα τους, ώστε δεν έχουν καιρό να σκεφτούν τον εαυτό τους και τη σχέση τους. Συνήθως, πέφτουν κατάκοποι στο κρεβάτι, χωρίς καμία όρεξη για έρωτα.

Σε καμία περίπτωση η ερωτική επαφή δεν μπορεί να παίξει το ρόλο του συνδετικού κρίκου σε ένα τέτοιο ζευγάρι. Και οι δύο περιφρονούν το σεξ και το βλέπουν λίγο πολύ σαν σωματική ανάγκη. Τα ενδιαφέροντά τους βρίσκονται στη δουλειά και στην εξυπηρέτηση των άλλων. Είναι ικανοί, ακόμη και τη στιγμή που κάνουν έρωτα, να συζητούν για τη βελτίωση της επαγγελματικής τους κατάστασης. Ο ρομαντισμός δεν έχει καμία θέση στο σπίτι των πρακτικών και θετικών αυτών ανθρώπων.

taro-zodia-76

Γυναίκα Παρθένος – Άντρας Παρθένος

Και όσο για την σεξουαλική τους αρμονία θα κερδίσει σε βάθος, όπως γίνεται με κάθε ζωδιακό ζευγάρι του οποίου οι Ωροσκόποι και η Σελήνη είναι αμοιβαίως εναρμονισμένοι.

Ουσιαστικά, όμως, αυτοί οι δύο ξέρουν πολύ καλά πώς να ευχαριστούν ο ένας τον άλλο, και αν μάλιστα δεν έχουν σοβαρές πλανητικές διαταραχές στην Αφροδίτη, ή τον Άρη, του γενέθλιου χάρτη τους, η αμοιβαία συμπεριφορά τους θα είναι άψογη, γιατί ποτέ δεν θα προσβάλουν ο ένας τον άλλον με βαναυσότητες ή ασχήμιες.

taro-oroskopio-54

Οι ιδιαίτερες στιγμές τους θα είναι περισσότερο τρυφερές, παρά αισθησιακές. Πάντα, όμως υπάρχει ο κίνδυνος να δημιουργηθεί ψυχρότητα εξαιτίας εκείνων των ταμπού των Παρθένων, που θα μπορούσαν να τους οδηγήσουν σε διαφωνίες αναφορικά με τις λεπτομέρειες της ερωτικής πράξης.

Θα μπορούσαν να υπάρξουν λίγο, ή πάρα πολύ, από το πρώτο φιλί, ως την τελική ικανοποίηση. Κάποιος πρέπει να τους πει ότι ούτε η διάθεση η ερωτική, ούτε ο πόθος, είναι πράγματα που προετοιμάζονται, ή που προσχεδιάζονται και γίνονται βάσει συγκεκριμένου σχεδίου!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00