Γυναίκα Παρθένος – Άντρας Σκορπιός

zodia

Κοινοποίηση:

Γυναίκα Παρθένος – Άντρας Σκορπιός

Το κοινό σημείο ενός άντρα Σκορπιού και μιας γυναίκας Παρθένου είναι η κριτική που ασκούν ενάντια στους άλλους, ενώ δεν την ανέχονται για το άτομό τους.

Έτσι, πάνω σε μια κρίση κουτσομπολιού οι δυο αυτοί άνθρωποι μπορεί να αποφασίσουν να ζήσουν μαζί για να κριτικάρουν ακόμη καλύτερα τους αδιόρθωτους συνανθρώπους τους.

Βέβαια, η συμβίωση με έναν Σκορπιό δεν είναι εύκολη για καμία γυναίκα στον Κόσμο. Οι δύστροποι και αινιγματικοί αυτοί άντρες κρύβουν μέσα τους φοβερά πάθη, αθεράπευτη καχυποψία, αλλά και απεριόριστη καλοσύνη και ανεκτικότητα για τα άτομα που αγαπούν.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Παρθένος – Άντρας Σκορπιός

Η γυναίκα Παρθένος μπορεί να ζήσει αρμονικά με έναν άντρα Σκορπιό μόνο και μόνο χάρη στην ατράνταχτη λογική της και την απουσία μεγάλης συναισθηματικής ευαισθησίας, που θα μπορούσε να προσβληθεί από τη συμπεριφορά ενός Σκορπιού.

Ακόμη, ο άντρας Σκορπιός μπορεί να εκτιμήσει την εργατικότητα και την αυταπάρνηση. Θα την κατηγορήσει βέβαια για πνευματική κατωτερότητα, μια που εκείνος ασχολείται με θέματα που απέχουν πολύ από τα ενδιαφέροντά της, όπως ο μυστικισμός.

Η τάση της γυναίκας Παρθένου να μένει σταθερή στα αισθήματά της και να μην έχει μάτια για άλλους άντρες, μπορεί να καθησυχάσει τη ζηλοτυπία του άντρα Σκορπιού.

taro-zodia-76

Γυναίκα Παρθένος – Άντρας Σκορπιός

Η ερωτική φύση του Σκορπιού είναι εντονότερη από αυτήν ενός μέσου αρσενικού, πράγμα πολύ φυσικό μιας και ο Σκορπιός δεν ανήκει κατά κανένα τρόπο στον «μέσο όρο». Η δική της ερωτική φύση έχει κάτι το απροσδιόριστο και συγχρόνως «γήινο» στην έκφραση, γιατί στοιχείο της είναι η Γη.

Σε αυτό το συνδυασμό εκείνος ανταποκρίνεται ζωηρά, γιατί και ο ίδιος έχει δύο πλευρές στη σεξουαλική του έκφραση. Η μια είναι εκείνη που θέλει τον έρωτα σαν κάτι ιερό, σαν μια μεταφυσική εμπειρία. Η άλλη είναι η έντονα αισθησιακή, η ερωτική, με τις υλικές απαιτήσεις για την ολοκληρωτική ικανοποίηση.

Στην αρχή, δεν θα καλύπτονται ερωτικά αυτοί οι δύο, μόλις όμως γνωρίσουν καλά ο ένας τον άλλον και θα παραμερίσουν τους δισταγμούς τους, δεν θα έχουν πια κανένα πρόβλημα.

chartomantia-087

Γυναίκα Παρθένος – Άντρας Σκορπιός

Παραδόξως, θα υπάρχει ίσως κάποιο συγκράτημα στην ερωτική έκφραση αυτών των δύο. Ένα μέρος από τον εαυτό του Σκορπιού παραμένει κάτω από αυστηρό έλεγχο και δεν του επιτρέπει να απολαύσει ελευθέρα τον σαρκικό πόθο. Ένα μέρος από τον εαυτό της Παρθένου παραμένει απρόσιτο και παρθενικό, ελεύθερο να αναζητήσει την τέλεια σωματική ένωση.

Ακόμη και στη γυναίκα Παρθένο, που είναι χρόνια παντρεμένη και έχει αποκτήσει παιδιά με τον άντρα της, υπάρχει κάπου μέσα της μια «παρθένα» που κοιμάται και που δεν κατάφερε να την ξυπνήσει κανείς, ποτέ.

zwdia-zodia-astrologia-65

Γυναίκα Παρθένος – Άντρας Σκορπιός

Ο άντρας Σκορπιός δείχνει κατά κανόνα τον καλύτερο εαυτό του στο σεξ. Είναι υπέροχος εραστής και επιδιώκει τη σεξουαλική τελειότητα με το ίδιο πάθος που η γυναίκα Παρθένος επιδιώκει την επαγγελματική τελειότητα.

Δυστυχώς για τον Σκορπιό, η γυναίκα Παρθένος δεν μπορεί να εκτιμήσει τις σεξουαλικές του επιδόσεις και, μια που δεν μπορεί να την απατήσει, θα γίνει δυστυχισμένος. Πρόκειται για ένα δύσκολο συνδυασμό, που σπάνια καταλήγει σε θετικά αποτελέσματα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot