Γυναίκα Παρθένος – Άντρας Ταύρος

zwdia-taurus

Κοινοποίηση:

Γυναίκα Παρθένος – Άντρας Ταύρος

Ο άντρας Ταύρος είναι φιλήσυχος και εργατικός με μεγάλη καρδιά και κατανόηση. Όλα αυτά τα προσόντα μπορεί να τα εκτιμήσει μια γυναίκα Παρθένος και να ταιριάξει απόλυτα μαζί του.

Και οι δύο δίνουν με μεγάλη σημασία στην επαγγελματική τους επιτυχία, αλλά και στην αρμονική οικογενειακή ζωή και μπορούν να συνεργαστούν για να πετύχουν και στους δύο τομείς.

Ο Ταύρος αγαπάει περισσότερο το σπίτι από τη γυναίκα Παρθένο, που δίνει μεγαλύτερη σημασία στη δουλειά της. Ωστόσο, με το πάθος της τελειότητας που τη χαρακτηρίζει, πολύ σύντομα γίνεται υποδειγματική νοικοκυρά, πράγμα που θα το εκτιμήσει ο Ταύρος.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Παρθένος – Άντρας Ταύρος

Ο άντρας Ταύρος είναι αρκετά ζηλιάρης, αλλά από την άποψη αυτή δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος, αφού η γυναίκα Παρθένος αποκλείεται να του δώσει αφορμές. Είναι πάντα σοβαρή, αφοσιωμένη στη δουλειά της και δεν φλερτάρει με άλλους άντρες, ιδιαίτερα όταν είναι παντρεμένη.

Υπάρχουν δυο σημεία που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, γιατί κατά τα άλλα ο συνδυασμός αυτός έχει κάθε πιθανότητα να πετύχει. Το πρώτο είναι η σχετική τεμπελιά του Ταύρου. Δεν είναι ανεύθυνος και φροντίζει για την οικογένειά του. ωστόσο, αρνείται να κάνει περιττές ενέργειες, και αυτό μπορεί να εκνευρίσει την αδιάκοπα απασχολημένη γυναίκα Παρθένο. Το δεύτερο ευαίσθητο σημείο είναι τα οικονομικά.

taro-zodia-76

Γυναίκα Παρθένος – Άντρας Ταύρος

Ο άντρας Ταύρος μπορεί να συμμερίζεται την τσιγκουνιά της γυναίκας Παρθένου σε πολλά θέματα, και ο ίδιος κατά κανόνα δεν είναι σπάταλος. Κάνει όμως μια εξαίρεση για το φαγητό. Η γυναίκα Παρθένος τρώει πάντα ό,τι φθηνότερο υπάρχει, αρκεί να είναι καθαρό υγιεινό. Ο άντρας Ταύρος έχει πολύ μεγάλη όρεξη, αλλά και εκλεκτικές προτιμήσεις στο φαγητό, που πρέπει να ικανοποιούνται απόλυτα.

Και στα δυο αυτά σημεία η γυναίκα Παρθένος πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική αν θέλει να αποφύγει τις συγκρούσεις. Ο άντρας Ταύρος δεν θυμώνει εύκολα. Αν όμως αποφασίσει πως μια γυναίκα δεν του κάνει, τίποτε στον κόσμο δεν μπορεί να τον κάνει να αλλάξει γνώμη.
Ο φιλήδονος και υπομονετικός άντρας Ταύρος μπορεί να επηρεάσει θετικά τη λανθάνουσα σεξουαλικότητα της γυναίκας Παρθένου.
Ο συνδυασμός αυτός μπορεί γενικά να αποφέρει πολλούς καρπούς με λίγη προσπάθεια.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65