Γυναίκα Παρθένος – Άντρας Υδροχόος

Κοινοποίηση:

Γυναίκα Παρθένος – Άντρας Υδροχόος

Ο άντρας Υδροχόος περνάει κατά καιρούς φάσεις εκπληκτικής υπερδραστηριότητας. Είναι οι περίοδοι όπου υιοθετεί κάποιο μεγάλο μεταρρυθμιστικό σχέδιο και παλεύει με πείσμα για την πραγματοποίησή του.

αν σε μια τέτοια φάση γνωριστεί με μια γυναίκα Παρθένο, ασφαλώς θα εντυπωσιάσει η φοβερή ενεργητικότητά του και στη συνέχεια δεν αποκλείεται να γίνουν ζευγάρι.

Αυτό θα είναι και το μεγαλύτερο λάθος στη ζωή της γυναίκας Παρθένου, γιατί η περίοδος της ενεργητικότητας του άντρα Υδροχόου δεν θα αργήσει να περάσει και οι διαφορές στο χαρακτήρα των δυο αυτών ανθρώπων θα βγουν στην επιφάνεια.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Παρθένος – Άντρας Υδροχόος

Οι δυο αυτοί άνθρωποι είναι αδύνατο να συνεννοηθούν στα πρακτικά ζητήματα. Ο άντρας Υδροχόος καταστρώνει διαρκώς μεγάλα σχέδια για να αλλάξει τον κόσμο, την κοινωνία, την ανθρωπότητα. Τα μοιράζεται με φίλους του, που κατά κανόνα δεν είναι κατάλληλοι για ένα σοβαρό σπίτι. Η γυναίκα Παρθένος είναι φοβερά συντηρητική.

Δεν πιστεύει στις αλλαγές και είναι σίγουρη πως αν ο καθένας δούλευε λίγο, όλα τα κοινωνικά συστήματα θα μπορούσαν να αποδώσουν εξίσου. Δεν μπορεί να ανεχθεί έναν άντρα που, όχι μόνο αρνείται να ασχοληθεί με ένα σταθερό επάγγελμα, αλλά επιπλέον λείπει μόνιμα από το σπίτι και κάνει παρέα με άτομα αμφίβολης ηθικής.

zwdia-taro-astra

Γυναίκα Παρθένος – Άντρας Υδροχόος

Ο άντρας Υδροχόος δεν μπορεί να ανεχθεί την αδιάκοπη κριτική για τις ενέργειές του της γυναίκας Παρθένου.

Στο μόνο θέμα που μπορούν ίσως να συμφωνήσουν είναι στην αδιαφορία τους για το σεξ. Η γυναίκα Παρθένος δεν θα αργήσει όμως να καταλάβει πως θα πρέπει να έχει κάποια σεξουαλική ζωή και θα προσπαθήσει να θυμίσει στον άντρα Υδροχόο πως το σεξ είναι μέσα στα συζυγικά του καθήκοντα.

Η υπενθύμιση αυτή θα είναι και το τέλος του δεσμού τους, γιατί ο άντρα Υδροχόος όχι μόνο δεν δίνει μεγάλη σημασία στο σεξ, αλλά αγνοεί την έννοια του καθήκοντος.

zwdia

Γυναίκα Παρθένος – Άντρας Υδροχόος

Στη σεξουαλική τους επαφή υπάρχει κάτι σαν μυστική έκπληξη. Βέβαια, ο Υδροχόος δεν θα καταφέρει να την παρασύρει στον δικό του θεότρελο ρυθμό, γιατί αυτός είναι ζώδιο του Αέρα και εκείνη της Γης.

Όμως, αν προσπαθήσει, θα είναι πού διασκεδαστικό για την γεμάτη περιέργεια ιδιοσυγκρασία του, και από την άλλη, θα μπορούσε ίσως να καταφέρει να χαρίσει και σε αυτήν τη σεξουαλική πληρότητα. Γύρω από την Παρθένο υπάρχει ένα μυστήριο, που έλκει αφάνταστα τον περίεργο Υδροχόο.

Η γυναίκα Παρθένος μπορεί να τον κάνει να ψάχνει χρόνια για να ανακαλύψει τον μυστικό της εαυτό. Και μην ξεχνάμε ότι η ανίχνευση είναι η πιο αγαπημένη ασχολία του Υδροχόου.

taro-tarw

Γυναίκα Παρθένος – Άντρας Υδροχόος

Ακόμη και τότε, η δική του αέρινη προσέγγιση στον έρωτα θα συνδυάζεται όμορφα με τη δική της, πιο ψύχραιμη στάση, στα σεξουαλικά ζητήματα, χωρίς να ενοχλεί την αίσθηση ευπρέπειας που την διακρίνει. Το πάθος δεν θα λείπει από την ένωσή τους, γιατί εκείνη αντιπροσωπεύει για αυτόν τον 8ο οίκο των μυστηρίων του σεξ, και επομένως θα του διεγείρει περισσότερες επιθυμίες από ότι άλλα κορίτσια στο παρελθόν.

Πρόκειται γενικά για ένα συνδυασμό που δεν έχει ελπίδες να καρποφορήσει, εκτός αν πλαισιωθεί από κάποια αλτρουιστική-ανθρωπιστική προσπάθεια, που είναι ένας τομέας που μπορεί να ενθουσιάσει για ένα μεγάλο διάστημα και τους δύο.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot