Γυναίκα Παρθένος – Άντρας Ζυγός

Κοινοποίηση:

Γυναίκα Παρθένος – Άντρας Ζυγός

Ο άντρας Ζυγός είναι κοινωνικός, γοητευτικός, ρομαντικός, τρυφερός. Έχει με άλλα λόγια όλα όσα λείπουν από το χαρακτήρα της γυναίκας Παρθένου.

Δύσκολα, βέβαια, θα συγκινηθεί από τις κολακείες του. συνήθως, ένα τέτοιο ζευγάρι δημιουργείται με πρωτοβουλία του άντρα Ζυγού που, κουρασμένος από τις πολλές κατακτήσεις του, αποφασίζει να παντρευτεί και να νοικοκυρευτεί.

Η γυναίκα Παρθένος θα δεχτεί ευχαρίστως την πρόταση. Μπορεί ακόμη να ικανοποιήσει τον εγωισμό της βλέποντας αυτό τον αδιόρθωτο γυναικά να εγκαταλείπει τις κατακτήσεις του και να καταφεύγει σε αυτήν όταν αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Παρθένος – Άντρας Ζυγός

Το πρόβλημα όμως είναι αν αυτοί οι δύο διαφορετικοί άνθρωποι μπορούν να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη. Ο Ζυγός έχει έμφυτη την αίσθηση του ωραίου και την αρμονίας. Η γυναίκα Παρθένος, προκειμένου να μην ξοδέψει κάτι παραπάνω, είναι ικανή να εμφανίζεται κακοντυμένη και απεριποίητη. Ο Ζυγός άλλοτε δουλεύει με πάθος και άλλοτε τεμπελιάζει εκνευριστικά.

Η γυναίκα Παρθένος δουλεύει φιλότιμα και μεθοδικά. Ο άντρας Ζυγός δεν κριτικάρει τους άλλους. Βρίσκει στον κάθε άνθρωπο κάποιο θετικό στοιχείο. Η γυναίκα Παρθένος κριτικάρει και σχολιάζει τους πάντες. Ο άντρας Ζυγός κινείται από τις παρορμήσεις και τα συναισθήματά του. η γυναίκα Παρθένος είναι αυστηρή και λογική.

Ένα τέτοιο ζευγάρι δεν μπορεί λοιπόν να ταιριάξει, εκτός αν ο Ζυγός αποφασίσει να σοβαρευτεί και αν η γυναίκα Παρθένος μάθει να εκτιμά τα όμορφα πράγματα στη ζωή.

chartomantia-087

Γυναίκα Παρθένος – Άντρας Ζυγός

Ο άντρας Ζυγός είναι θαυμάσιος εραστής και θα επιστρατεύσει όλη την τεχνική του προκειμένου να ικανοποιήσει τη γυναίκα του. εκείνη, όμως, δεν πρόκειται να εκτιμήσει τις προσπάθειές του, γιατί θα τις θεωρήσει χάσιμο χρόνου. Αν μάλιστα κάνει το λάθος να κριτικάρει τη ρομαντική του διάθεση και τις ερωτικές του ικανότητες θα τον χάσει, γιατί θα αναζητήσει κάποια άλλη που να είναι κατάλληλη ερωμένη για αυτόν.

Η σεξουαλική έλξη αυτών των δύο είναι ούτε ήπια, ούτε ορμητική. Βρίσκεται κάπου στη μέση. Εξαιρώντας τις τυχόν αστρικές τους αντιθέσεις, αυτό το αντρόγυνο συνήθως ανακαλύπτει ένα σπάνιο είδος ήρεμης επαφής και πληρότητας στη σεξουαλική του ένωση.

zwdia - love

Γυναίκα Παρθένος – Άντρας Ζυγός

Είναι εύκολο, για ένα Ζυγό, να θεωρήσει δεδομένη την αγόγγυστη αφοσίωση μια γυναίκας Παρθένου, πεισμένος από την ευγένειά της ότι θα μένει πάντα δίπλα του, καλοπροαίρετα και υπάκουα, ότι θα ισορροπεί πάντα τις διαθέσεις του, και ότι δεν έχει και εκείνη μεγάλες απαιτήσεις. Κανείς Ζυγός δεν πρέπει να κάνει αυτό το σφάλμα!!

Αυτή η γυναίκα δεν είναι ο τύπος της γλυκιάς, καλόβολης γκέισας, που θα ζήσει στη σκιά του άντρα της και θα τον ευγνωμονεί για το αν, κάπου-κάπου, της χαϊδεύει το κεφάλι με στοργή. Είναι αυτόνομη, όσο και εκείνος.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot