Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Αιγόκερως Συναστρία

Κοινοποίηση:

Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Αιγόκερως Συναστρία

Ο άντρας Αιγόκερως είναι έξυπνος και ευαίσθητος. Θα δείξει όμως το αντίθετο στην αρχή του δεσμού, γιατί δυσκολεύεται να εκφράσει τις σκέψεις και τα συναισθήματά του.

Aν η γυναίκα Ταύρος αγνοεί αυτά τα στοιχεία της προσωπικότητας του άντρα που αγαπά, θα παρεξηγήσει τη φαινομενικά ψυχρή στάση του, πράγμα που θα οδηγήσει σε πίκρες και καυγάδες.

Συνήθως, ανάμεσα σε δυο τέτοια άτομα δημιουργείται ένα κλίμα ασυνεννοησίας και παρεξήγησης που καταλήγει σε μια αδικαιολόγητη εχθρότητα.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Αιγόκερως Συναστρία

Θα χρειαστούν ίσως σοβαρές καταστάσεις και δραματικά γεγονότα για να δείξει ο άντρας Αιγόκερως τα πραγματικά του αισθήματα και τον καλό του χαρακτήρα.
Ο Ταύρος και ο Αιγόκερως κινούνται και οι δύο από το ίδιο πράγμα –την σιγουριά. Και συναισθηματική και οικονομική.

Παρά τις επιφανειακές διαφορές, ο άντρας Αιγόκερως και η γυναίκα Ταύρος είναι δυο άτομα που ταιριάζουν πολύ. Λατρεύουν και οι δύο την ηρεμία, την οικογενειακή γαλήνη, το αρμονικό σπιτικό. Ο Αιγόκερως είναι ένας ήσυχος άνθρωπος με ελάχιστες απαιτήσεις και πολύ συνεπής στις υποχρεώσεις του. δυσκολεύεται όμως πολύ να εκφράσει τα προτερήματά του.

taro-zodia-76

Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Αιγόκερως Συναστρία

Η γυναίκα Ταύρος είναι αποφασισμένη να περιμένει και να μην εξωθεί τα πράγματα πριν από την ώρα τους, ένα χαρακτηριστικό που ο άντρας Αιγόκερως το βρίσκει ακαταμάχητα θηλυκό. Ενσαρκώνει το ιδανικό της θηλυκής σεξουαλικότητας –την παθητικότητα- που κρύβει για αυτόν το απαλό μυστήριο της παράδοσης στην κυρίαρχη αντρική δύναμη.

Τόσο από σεξουαλική όσο και από κάθε άλλη άποψη, ο Αιγόκερως δείχνει κάποια επιπολαιότητα. Άλλοτε δείχνει πολύ θερμός, άλλοτε πολύ ψυχρός και αδιάφορος. Ο πραγματικός λόγος αυτής της αινιγματικής συμπεριφοράς του είναι η υπερβολική ευαισθησία του, που επηρεάζεται από όλα και προσδιορίζει τη συμπεριφορά του σε κάθε περίπτωση. Μια ασυλλόγιστη κουβέντα, μια απότομη κίνηση, μια απρόσεκτη ενέργεια είναι αρκετές για να προκαλέσουν τη θλίψη και την εξωτερική αδιαφορία του. ένα χαμόγελο, ένα χάδι, μια εκδήλωση τρυφερότητας είναι αρκετά για να τον κάνουν ευτυχισμένο.

zwdia-zodia-astrologia-65

Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Αιγόκερως Συναστρία

Αν εκείνη κάνει υπομονή, και διαθέσει μεγάλα αποθέματα λεπτότητας, και τον οδηγήσει, εκείνος θα περιμένει ανυπόμονα πώς να μάθει να ικανοποιεί, στην διάρκεια της ερωτικής τους ένωσης, όλες της τις ανάγκες, που δεν είναι λιγότερο έντονες από τις δικές του. ο Αιγόκερως δεν βρίσκει ποτέ εύκολο να εκφράσει τις πιο έντονες επιθυμίες του. η γυναίκα Ταύρος, όταν ακολουθήσει το ένστικτό της, θα τον βοηθήσει να απελευθερώσει τα αισθήματα που ντροπαλά νιώθει, και θέλει τόσο πολύ να τα αφήσει ελεύθερα.

Σε τελευταία ανάλυση, είναι ένας αξιολάτρευτος άντρας και είναι στο χέρι της γυναίκας Ταύρου να τον κρατήσει κοντά της. Πρέπει όμως να ξέρει πώς να του φερθεί. Δεν πρέπει να ξεχνάει ποτέ την αδυναμία έκφρασης που τον χαρακτηρίζει. Ο Αιγόκερως δεν επικοινωνεί με τα λόγια, αλλά με τα βλέμματα, τις κινήσεις, τη συμπεριφορά. Είναι ένας βουβός συνομιλητής, γεμάτος από πλούσια ανεκδήλωτα αισθήματα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera