Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Δίδυμος Συναστρία

Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Δίδυμος Συναστρία

Μια γυναίκα Ταύρος πρέπει να προσέξει πολύ στην αρχή της γνωριμίας της με έναν άντρα Δίδυμο. Θα πρέπει να περιμένει να δει την εξέλιξη της συμπεριφοράς του.

Και να μην ξεγελαστεί από τον αρχικό του ενθουσιασμό, γιατί από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να αλλάξει σε πλήρη ψυχρότητα και αδιαφορία.

Τα καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα είναι ένα κοινό σημείο προσέγγισης και ο Δίδυμος είναι ο άντρας που θα εκτιμήσει κάθε αξιόλογη δημιουργία.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Δίδυμος Συναστρία

Ωστόσο, είναι κοινωνικό άτομο και χρειάζεται μια γυναίκα που θα τον συντροφεύει σταθερά σε κάθε συναναστροφή. Το νοικοκυριό δεν τον συγκινεί και αυτό είναι ένα στοιχείο που μπορεί να πληγώνει συχνά μια γυναίκα Ταύρο, που είναι αφοσιωμένη στο σπιτικό της.

Με λίγη εξυπνάδα μπορεί να βρεθεί η μέση λύση. Αφού η γυναίκα Ταύρος είναι καλή νοικοκυρά και ακόμη καλύτερη οικοδέσποινα, μπορεί να μετατρέψει το σπίτι της σε ένα κέντρο κοινωνικών εκδηλώσεων. Έτσι ο άντρας Δίδυμος θα ικανοποιήσει την ανάγκη του για κοινωνικές σχέσεις και επικοινωνία με τους άλλους.

Ένα άλλο σημείο επαφής είναι οι συχνές κρίσεις απαισιοδοξίας του άντρα Διδύμου. Τη στιγμή της απελπισίας του, που συχνά είναι εντελώς αδικαιολόγητη. Μπορεί να βρει παρηγοριά και κατανόηση στην αγκαλιά της στοργικής γυναίκας Ταύρου.

zwdia-zodia-astrologia-65

Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Δίδυμος Συναστρία

Ο άστατος χαρακτήρας του Διδύμου επηρεάζει πολύ αρνητικά τη σεξουαλική ζωή. Η λογική, θετική, αλλά και φιλήδονη γυναίκα Ταύρος δεν θα μπορέσει πολλές φορές να καταλάβει πως μπορεί ο Δίδυμος άντρας ή εραστής της, τη μια μέρα να την ποθεί και να τη λατρεύει και την άλλη να τη μισεί και να την αποφεύγει.

Ο Δίδυμος είναι το ίδιο επιφυλακτικός με τον Ταύρο για να μην παγιδευτεί, στην αρχή. Αλλά ακόμη και αφού συνθηκολογήσει με τον έρωτα, κρατά ανάλαφρο ένα πόδι στην κρεβατοκάμαρα και ένα στο κατώφλι της πόρτας έτοιμο για να πετάξει αν χρειαστεί. Θα της δώσει τρυφερά μια από τις Δίδυμες καρδιές του να την έχει και να την κρατάει, αλλά εκείνος κρατάει την άλλη. Για την περίπτωση που η καρδιά που έδωσε συμβεί να λερωθεί, ή να σπάσει, ή να καταστραφεί με οποιονδήποτε τρόπο.

zwdia shmera

Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Δίδυμος Συναστρία

Για να κρατήσει μια γυναίκα Ταύρος έναν τέτοιο άντρα θα πρέπει να ξέρει πως η αλλαγή και η ποικιλία είναι το κυριότερο στοιχείο των απαιτήσεών του. Τόσο στο κρεβάτι όσο και στους άλλους τομείς της συμβίωσης. Αν δεν βρει αυτή την αδιάκοπη ποικιλία κοντά της, δεν θα διστάσει να την αναζητήσει κάπου αλλού.

Αν υπάρχουν κάποια πλανητικά τετράγωνα, ή αντιθέσεις στο γενέθλιο χάρτη της υπάρχει πιθανότητα να είναι εκείνη που θα τον πληγώσει κυνηγώντας την τυχαία ηδονή. Μόνο και μόνο για να βασανίσει τον άντρα της Δίδυμο, που η αγάπη του είναι ντελικάτη και που μπορεί εύκολα να στραπατσαριστεί. Μια γυναίκα Ταύρος, όσο λογική είναι σε οτιδήποτε άλλο, μπορεί να γίνει απίστευτα ανόητη όταν πρόκειται για τη συναισθηματική της σιγουριά.

astrologia-zwdia-oroskopio-67
Ο άντρας Δίδυμος θέλει η σεξουαλική εμπειρία να αναμειγνύεται σε διάφορους βαθμούς με παραμύθι και φαντασία.
Αν εκείνος έχει Σελήνη σε ένα Γήινο Ζώδιο, ή εκείνη έχει Σελήνη σε ένα Ζώδιο της Φωτιάς, ή του Αέρα, υπάρχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να μείνουν μαζί, εφοδιάζοντας ο ένας τον άλλον με ό,τι του λείπει.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot