Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Ιχθύς Συναστρία

Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Ιχθύς Συναστρία

Στην πρώτη γνωριμία ο άντρας Ιχθύς θα δείξει θετικός και λογικός, περιποιητικός και ευχάριστος. Η γυναίκα Ταύρος όμως δεν θα αργήσει να καταλάβει ότι όλα αυτά είναι μόνο επιφανειακά και ότι ο άντρας Ιχθύς δεν ξέρει κατά βάθος τι θέλει.

Μόλις παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα, εκείνη, με το σταθερό χαρακτήρα της, θα προσπαθήσει να το αντιμετωπίσει πρακτικά, καταστρώνοντας κάποιο σχέδιο.

Ο άντρας Ιχθύς θα συμφωνήσει αρχικά και στη συνέχεια θα προτείνει την πιο τρελή ιδέα του κόσμου, ανατρέποντας τα πάντα.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Ιχθύς Συναστρία

Την ίδια τακτική ακολουθεί σε κάθε περίπτωση. Από τη μια μεριά εξαρτάται απόλυτα από τη γυναίκα του, εξαιτίας της ανικανότητάς του να προσαρμοστεί στην πραγματικότητα, και από την άλλη υιοθετεί τις πιο παράλογες σκέψεις, αρνούμενος ακόμη και να ακούσει μια άποψη διαφορετική από τη δική του.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό του άντρα Ιχθύ, που μπορεί να κάνει έξω φρενών τη γυναίκα Ταύρο, είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζει τα προβλήματα. Κάθε δύσκολη κατάσταση την αντιμετωπίζει με το χαμόγελο, αδιαφορώντας για την ουσία του προβλήματος.

Αν τα πράγματα δυσκολέψουν, είναι ικανός να φύγει, αναζητώντας κάποιο ευχάριστο περιβάλλον και περιμένοντας να διορθωθεί το κακό από μόνο του.

zwdia

Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Ιχθύς Συναστρία

Ένα συνηθισμένο καταφύγιο του άντρα Ιχθύ είναι τα μπαρ. Στο χαμηλό φως, στην ευχάριστη παρέα και στο ποτό θα προσπαθήσει να βρει το αντιστάθμισμα της αδυναμίας του να παίρνει αποφάσεις και να αντιμετωπίζει κατάματα την πραγματικότητα. Η γυναίκα Ταύρος δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο εκτός από το να αποδεχτεί τη συμβίωση με έναν τέτοιο άντρα.

Η θηλυκή της ροπή να παραδίνεται απαλά, και όχι να προσπαθεί να κυριαρχήσει στον άντρα της, δίνει τεράστια ευχαρίστηση στον αρσενικό Ιχθύ. Που ίσως να έχει περάσει κάποιους ερωτικούς εφιάλτες με επιθετικές γυναίκες. Ο Ταύρος και ο Ιχθύς γνωρίζουν πώς να διακοινώνουν καθαρά τις αμοιβαίες τους ανάγκες, καθώς και πώς να τις εκπληρώνουν, έτσι που η φυσική τους ένωση να είναι μια υπέροχη εμπειρία, κάτι μεταξύ γήινου πάθους και ουράνιας έκστασης.

zwdia

Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Ιχθύς Συναστρία

Πάντως, η ολοκληρωμένη ευτυχία τους εξαρτάται από το τι λογής Ιχθύς είναι εκείνος. Είναι το είδος που βουλιάζει (κατ’ επιλογήν), ή το είδος που κολυμπάει γοργά προς την επιφάνεια;
Από σεξουαλική άποψη ο άντρας Ιχθύς είναι πολύ ευαίσθητος, με αποτέλεσμα άλλοτε να ικανοποιεί με πάθος τις απαιτήσεις της φιλήδονης γυναίκας Ταύρου. Και άλλοτε να εξαφανίζεται, από φόβο μήπως δεν μπορέσει να αντεπεξέλθει στα συζυγικά του καθήκοντα.

taro-oroskopio-54
Σε γενικές γραμμές, πέρα από την αναποφασιστικότητα και την έλλειψη ρεαλισμού, ο συνδυασμός ενός άντρα Ιχθύ και μιας γυναίκας Ταύρου δεν είναι αταίριαστος. Φτάνει η τελευταία να το πάρει απόφαση πως όλα το σοβαρά ζητήματα θα τα αντιμετωπίζει μόνη της.

Η συνταγή για να ραγίσεις την καρδιά της κοπέλας Ταύρου αποτελείται από τρία συστατικά: ψεύτικες υποσχέσεις, κοροϊδία, και ταπεινά κίνητρα. Και η συνταγή της θεραπείας: εντιμότητα, πίστη και αίσθηση ευθύνης. Αν ο άντρας Ιχθύς τα θυμάται αυτά, θα είναι κοντά στην αρχή του τέλους της μοναξιάς του.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot