Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Καρκίνος Συναστρία

ζωδιο-ταυρος-zwdio-zwdia-ωροσκοπιο-2015-zodia-taro

Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Καρκίνος Συναστρία

Ο άντρας Καρκίνος μπορεί να δείξει από πολύ νωρίς στη γυναίκα Ταύρο ότι αντιπροσωπεύει το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή του, αν και κάποια στιγμή θα δείξει φανερά ότι έχει την ίδια απαίτηση και από εκείνη.

Είναι ένας άντρας που του αρέσει το σπίτι και η οικογενειακή ζωή, πράγμα που ταιριάζει απόλυτα με το χαρακτήρα της.

Συγχρόνως είναι ονειροπόλος και σε αυτό το σημείο η γυναίκα Ταύρος, με τον θετικό χαρακτήρα της, μπορεί να τον απογοητεύσει.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Καρκίνος Συναστρία

Αν μάλιστα κάνει το λάθος να γελάσει με τα εξωπραγματικά του όνειρα, θα κλειστεί στον εαυτό του και θα διακόψει κάθε σχέση μαζί της.

Το ελάττωνα αυτό αντιμετωπίζεται εύκολα αν πάει με τα νερά του. Ό,τι και αν λέει ο άντρας Καρκίνος, όσο εξωπραγματικό και απίθανο και αν φαίνεται, εκείνη πρέπει να δείχνει ότι το παίρνει στα σοβαρά. Βέβαια, αυτή η τακτική δεν είναι εύκολη για μια γυναίκα Ταύρο, που δεν της αρέσουν τα πολλά λόγια και ενδιαφέρεται περισσότερο για δημιουργική δράση παρά για άσκοπες φλυαρίες.

Μια τέτοια ερωτική σχέση είναι πάντα δύσκολη στην αρχή, αλλά βελτιώνεται με τον καιρό, χάρη στη μεθοδικότητα και την αφοσίωση της γυναίκας Ταύρου, και την προοδευτική ωρίμανση του άντρα Καρκίνου.

taro-zodia-76

Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Καρκίνος Συναστρία

Ο «Κεραυνοβόλος έρωτας» δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά όταν ένα Γήινο Ζώδιο, σαν τον Ταύρο, συναντά ένα υδάτινο Ζώδιο, σαν τον Καρκίνο. Όμως, από τη στιγμή που θα παραδοθεί η γυναίκα Ταύρος, ξέρει να κρατάει τον άντρα της ηδονικά ικανοποιημένο.

Η μυστικοπάθεια του Καρκίνου για τα αισθήματά του και τις προθέσεις του στη διάρκεια του φλερτ, είναι υπερβολική. Η σχέση ανάμεσα σε Καρκίνο και Ταύρο φαίνεται σχεδόν τέλεια και είναι αναντίρρητα καλύτερη από το μέσο όρο των ερωτικών συνδυασμών. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι εντελώς απαλλαγμένη από ψεγάδια. Υπάρχει το μητρικό σύμπλεγμα του Καρκίνου.

zodia-zvdia-75

Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Καρκίνος Συναστρία

Η σεξουαλική του συμπεριφορά εξαρτάται από τη γενική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σπίτι. Αυτός ο υπερβολικά ευαίσθητος άντρας γίνεται καλός εραστής μόνο όταν το περιβάλλον του είναι γαλήνιο και αρμονικό. Διαφορετικά θα βρει κάθε λογής προφάσεις για να αποφύγει την ερωτική πράξη.

Η σαρκική τους σχέση είναι ιδανική. Η δυνατότητα για αρμονία υπάρχει σίγουρα. Η σεξουαλική της φύση είναι βαθιά στοργική, τρυφερή και χωρίς συμπλέγματα. Είναι και αυτός βαθιά στοργικός, τρυφερός, ίσως όμως κάτι περισσότερο συμπλεγματικός.

taro-oroskopio-54

Υπάρχει κάτι ζεστά προστατευτικό στην Ταύρεια έκφραση του σεξουαλικού έρωτα, που μπορεί να ανταποκρίνεται στη σιωπηρή κραυγή του Καρκίνου να τυλιχτεί σε σύννεφα τρυφερότητας, να έχει κάποιον που θα σκουπίσει τα δάκρυά της –και να διώξει το φόβο πως είναι μόνη και ανεπιθύμητη.

Όταν η γυναίκα εκφράζει την αφοσίωσή της μέσα από την σαρκική σχέση, δεν υπάρχουν παιχνίδια, ούτε φαντασίες, δεν υπάρχει ψεύτικη σεμνότητα –απλά ένα άνετο συναίσθημα προσφοράς. Όταν η γυναίκα Ταύρος συγχύζεται, έχει την τάση να κατσουφιάζει και έπειτα να γίνεται ένας απρόσιτος βράχος ισχυρογνωμοσύνης. Όταν το Καβούρι πληγώνεται αποσύρεται στο καβούκι του.
Με πολλή φροντίδα και μεθοδικότητα, μια τέτοια σχέση έχει πολλές πιθανότητες να πετύχει.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot