Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Κριός Συναστρία

zodia-ζωδια

Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Κριός Συναστρία

Η γυναίκα Ταύρος θα πρέπει να ξέρει ότι έχει πλάι της έναν άντρα με εξίσου δυνατή προσωπικότητα με τη δική της και θα ήταν καταστροφικό να προσπαθήσει να τον υποτάξει ή να τον καθοδηγήσει.

Το σημείο επαφής μεταξύ τους λοιπόν είναι ο δυναμισμός και των δύο, αλλά σημείο διαφοροποίησης και πηγή προβλημάτων είναι η επιπολαιότητα του Κριού και η σταθερότητα της γυναίκας Ταύρου.

Ο άντρας Κριός δεν εγκαταλείπει μια προσπάθεια από αδυναμία, αλλά από έλλειψη ενδιαφέροντος και απώλεια του αρχικού ενθουσιασμού.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Κριός Συναστρία

Παρόλα αυτά, ο Κριός πιστεύει κατά βάθος στη διατήρηση ενός δεσμού και αυτό ίσως συνδυαστεί θετικά με την επιμονή της γυναίκας Ταύρου να κρατήσει το σπιτικό της, παρά τις συνεχείς συγκρούσεις.

Η μοναξιά θα είναι μια κατάσταση στην οποία θα πρέπει να προσαρμοστεί η γυναίκα Ταύρος που αγαπά το σπίτι και το νοικοκυριό, γιατί ο άντρας Κριός, απασχολημένος με τις εκάστοτε περιπέτειες, σπάνια βρίσκεται στο σπίτι του. Από σεξουαλική άποψη, ο άντρας Κριός είναι αρκετά θερμός, αρκεί να μην απασχολεί το μυαλό του την ώρα του έρωτα με κάποια καινούρια περιπέτεια ή κάποιο μεγαλόπνοο σχέδιο.

taro-zodia-76

 

Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Κριός Συναστρία

Πολλές φορές τέτοιου είδους ζευγάρια, προσπαθώντας να επιβληθούν ο ένας στον άλλον, καταλήγουν στη διαστροφή και το σαδομαζοχισμό. Αφήνουν όλα τα προτερήματά τους έξω από το σπίτι και εξακολουθούν ένα συνεχή πόλεμο μέσα στα πλαίσια της οικογένειας, χωρίς να σκέφτονται ούτε για μια στιγμή το διαζύγιο σαν λύση.

Η ακατάπαυστη διαμάχη τους γίνεται μια δεύτερη φύση, που τη χρειάζονται και τρέφονται από αυτήν. Φυσικά, αυτό δεν λέγεται ευτυχία, και έτσι είναι καλύτερα να αποφεύγεται ένας τέτοιος συνδυασμός

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098