Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Λέων Συναστρία

zwdia-panselinos

Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Λέων Συναστρία

Μια γυναίκα Ταύρος ερωτεύεται πολύ εύκολα έναν άντρα Λέοντα και αυτό γιατί πολλά από τα προτερήματά του τη μαγνητίζουν.

Είναι δυνατός, θερμός, γενναιόδωρος, ωραίος και ικανός να εκτιμήσει την εργατικότητά της και την ικανότητά της στα οικονομικά θέματα. βέβαια, θα αποφύγει να της κάνει οποιοδήποτε κομπλιμέντο, γιατί πιστεύει πως μόνο εκείνος αξίζει τον έπαινο.

Ο Λέων αγαπάει τη μεγαλοπρέπεια και την κολακεία. Συνήθως, κερδίζει στη ζωή του περισσότερο χάρη στην τύχη παρά χάρη στην εργατικότητα. Ο πλούτος, ωστόσο, που κατά κανόνα τον περιβάλλει, είναι αρκετός για να φέρει κοντά του τη γυναίκα Ταύρο.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Λέων Συναστρία

Πολλές φορές ένας άντρας Λέων εκμεταλλεύεται σε μεγάλο βαθμό την εργατικότητα της γυναίκας Ταύρου και παράλληλα της δημιουργεί την εντύπωση ότι η οικονομική τους άνεση οφείλεται αποκλειστικά και μόνο σε αυτόν.

Απασχολημένη με το έργο της, η γυναίκα Ταύρος δεν καταλαβαίνει το παιχνίδι του και δέχεται εύκολα την εκδοχή του καυχησιάρη και αδιόρθωτου τεμπέλη άντρα της. Ακόμη, και αν το καταλάβει, δεν την πειράζει, αρκεί να της δείχνει στοργή και αγάπη. Αυτό όμως είναι δύσκολο για τον Λέοντα, μια που προορίζει την αγάπη και τη στοργή της αποκλειστικά για τον εαυτό του. εδώ αρχίζουν οι προστριβές μεταξύ τους.

zwdia-zodia-astrologia-65

Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Λέων Συναστρία

Το κορίτσι Ταύρος επιθυμεί ενστικτωδώς να υποταχθεί στον άντρα της να κολλήσει πλάι του πιστά όλο το χρόνο. Μα το να δέχεται να την κυριαρχούν, τη γεμίζει υποψίες ότι την παραμερίζουν. Και σε κανένα Ταύρο δεν αρέσει να μπαίνει στην  μπάντα.

Ο Λέων εκμεταλλεύεται τη φιλοτιμία των άλλων και επωφελείται από την αδυναμία τους. Κάποια στιγμή, όμως η γυναίκα Ταύρος, μπορεί να ξυπνήσει και να αντιληφθεί την κοροϊδία. Τότε η αντίδρασή της είναι φοβερή. Μπορεί να καταστρέψει τα πάντα πάνω στο θυμό της και καμία συμβουλή δεν θα την κάνει να αλλάξει γνώμη.

Στον σεξουαλικό τομέα επικρατεί η ίδια κατάσταση. Ο Λέων δεν είναι φιλήδονος. Έχει την ανάγκη όμως να του λένε πως είναι ιδανικός εραστής. Αδιαφορεί τελείως για τη σεξουαλική ικανοποίηση της ερωμένης του, πράγμα που δεν μπορεί να ανεχθεί εύκολα μια γυναίκα Ταύρος.

zwdia-taro-astra

Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Λέων Συναστρία

Παρόλο που η διάθεση του άντρα Λέοντα είναι αναντίρρητα κυριαρχική, και μερικές φορές κάπως τυραννική, είναι ένας ευγενικός, μεγαλόψυχος εραστής, μετά από κάποιο καβγά.
Μια σαρκική και απτή επίδειξη στοργής είναι μερικές φορές ο μόνος τρόπος συμβιβασμού μετά από καβγά με ένα κορίτσι Ταύρο.
Για όλους αυτούς τους λόγους ένας τέτοιος δεσμός αρχίζει συνήθως με ενθουσιασμό και πάθος, αλλά σπάνια καταλήγει σε κάτι ουσιαστικό.
Δεν έχει σημασία πόσα, και τι λογής εμπόδια θα αντιμετωπίσουν αυτός ο άντρα και αυτή η γυναίκα για να πετύχουν μια ψυχική εναρμόνιση. Θα σταθούν ο ένας πλάι στον άλλον, ενάντια σε ολόκληρο τον κόσμο, αν χρειαστεί.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot