Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Παρθένος Συναστρία

Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Παρθένος Συναστρία

Πρόκειται για έναν συνδυασμό ανάμεσα σε δυο πρακτικούς, θετικούς και ρεαλιστές ανθρώπους. Ένας άντρας Παρθένος είναι εργατικός και οικονόμος.

Από την αρχή της σχέσης τους, η γυναίκα Ταύρος παίζει τον κεντρικό ρόλο και ένας άντρας Παρθένος δεν ζητάει τίποτε καλύτερο από το να αφοσιωθεί στη γυναίκα που αγαπάει.

Η οικογένεια, το σπίτι, τα παιδιά είναι πράγματα που αγαπούν πολύ και οι δύο. Μπορούν να αποτελέσουν ένα ιδανικό ζευγάρι, αν προσέξουν μερικές λεπτομέρειες.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Παρθένος Συναστρία

Το οικονομικό θέμα μπορεί να αποτελέσει σημείο σύγκρουσης. Ο άντρας Παρθένος δεν είναι μόνο οικονόμος. Είναι τσιγκούνης. Η γυναίκα Ταύρος αγαπάει το χρήμα, ξέρει να το βγάζει, αλλά παράλληλα της αρέσει και να το ξοδεύει για ωραία πράγματα, γεγονός που δεν ανέχεται εύκολα ο μίζερος Παρθένος.

Η γυναίκα Ταύρος είναι φιλήδονη. Ο άντρας Παρθένος εκτελεί τα συζυγικά του καθήκοντα χωρίς ιδιαίτερο πάθος. Στη γυναίκα Ταύρο αρέσουν τα καλά φαγητά. Ο άντρας Παρθένος μπορεί να τρώει μια ολόκληρη ζωή τα χειρότερα πράγματα αρκεί να τον πείσει κάποιος πως είναι υγιεινά. Η γυναίκα Ταύρος έχει την αίσθηση του ωραίου. Ο άντρας Παρθένος, αφοσιωμένος στη δουλειά του, δεν δίνει καμιά σημασία στην τέχνη και την ομορφιά.

zwdia-taro-astra

Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Παρθένος Συναστρία

Σεξουαλικώς, ανήκουν και οι δύο στην κατηγορία των σιωπηλών τύπων. Εκείνη είναι σιωπηλή, επειδή προτιμά να μετέχει στη σεξουαλική πράξη απερίσπαστη. Θέλει απλώς, να βυθίζεται αβίαστα μέσα στις ιδιαίτερες στιγμές της σχέσης με τον άντρα που αγαπάει βαθιά. Εκείνος είναι σιωπηλός, επειδή δεν μπορεί να σκεφτεί πολλά παράφορα και αυθόρμητα πράγματα να πει για το σεξ.

 

Στην πραγματικότητα, ο αρσενικός Παρθένος μπορεί να δημιουργήσει μεγάλη ομορφιά στη σαρκική έκφραση του έρωτα, συγχωνεύοντας τον πόθο με την ψυχική τρυφερότητα, που διεγείρεται από πνευματική έξαρση.

Αλλά δεν συγκινείται καθόλου από το είδος του σεξ που στερείται την ποιοτική όψη της υψηλής του αποστολής. Εκείνη δεν θα έχει αντίρρηση για αυτή τη στάση -καμιά αληθινή γυναίκα δεν θα είχε. Θα πιστέψει ίσως πως είναι τυχερή να μοιράζεται μαζί του μια τέτοια εμπειρία λεπτής στοργής και ευγενικού πάθους.

Γυναίκα Τzwdia-765αύρος – Άντρας Παρθένος Συναστρία

Μερικοί άντρες Παρθένοι επιδίδονται σε πλήθος ανάλαφρες περιπέτειες, γιατί είναι δεξιοτέχνες στο παιχνίδι του έρωτα. Όμως μιας και ο άντρα αυτός δεν αναζητά ποτέ τη σύντροφό του μέσα στα κορίτσια ενός πάρτι, κουράζεται γρήγορα από την επιπολαιότητα του παιχνιδιού.

 

Τότε ακριβώς ετοιμάζεται για μια διαρκή σχέση. Αν συμβεί εκείνο τον καιρό να τριγυρίζει στο κήπο ενός κοριτσιού Ταύρου, θα είναι απέραντα επιδεκτικός για ένα σοβαρό ειδύλλιο που θα καταλήξει  σε γάμο. Για να το πούμε απλά, «δαγκώνει τη λαμαρίνα».

Όσο δεν τον καταπιέζει, εκείνος θα είναι σαν πηλός στα χέρια της. Αλλιώς θα προτιμήσει την επιστροφή στο σκοτάδι.
Παρά τις μικροδιαφορές, όμως, μια τέτοια σχέση, αν καλλιεργηθεί κατάλληλα, μπορεί να εξομαλύνει τις αντιθέσεις και να οδηγήσει στη δημιουργία μιας αρμονικής και ευτυχισμένης οικογένειας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot