Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Σκορπιός Συναστρία

zwdia-ζωδια-zodia

Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Σκορπιός Συναστρία

Ο άντρας Σκορπιός δίνει μεγάλη σημασία στη συζυγική πίστη και αλίμονο στη γυναίκα που θα τολμήσει να τον απατήσει.

Αντιμετωπίζει τον έξω κόσμο με καχυποψία και χρειάζεται ένα δεύτερο εγώ για να το κλείσει μέσα στο δικό του.

Είναι φοβερά φιλόδοξος, σκληρός με όλους και προπάντων με τον εαυτό του. αναζητεί την τελειότητα σε ό,τι και αν αναλάβει και αυτό είναι ένα καλό σημείο επαφής με τη γυναίκα Ταύρο.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Σκορπιός Συναστρία

Διαθέτει και αυτός καλλιτεχνικές τάσεις, αν και κατά κανόνα κλίνει προς το μυστικισμό και την απόκρυφη φιλοσοφία.

Είναι θετικός και ρεαλιστής, αλλά υπερβολικά καχύποπτος. Μια γυναίκα Ταύρος πρέπει να ξέρει ότι έχει να κάνει με ένα δύσκολο άντρα, πιστό αλλά ζηλιάρη, εργατικό αλλά απαιτητικό, γενναιόδωρο αλλά εκδικητικό.

Δεν πρόκειται να της συγχωρήσει ποτέ οποιοδήποτε ελάττωμα και αν χάσει την εκτίμησή του θα την ποδοπατήσει κυριολεκτικά, αρχίζοντας από το  σαρκασμό και την ειρωνεία και φτάνοντας μέχρι τη βαρβαρότητα.

taro-zodia-76

Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Σκορπιός Συναστρία

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με το γάμο. Σαν θετικός άνθρωπος, η γυναίκα Ταύρος μπορεί να συζητήσει με το Σκορπιό άντρα της όλα τα θέματα του γάμου και να καταλήξει μαζί του σε μια σειρά από συμφωνίες. Από εκεί και έπειτα μπορεί να είναι σίγουρη πως θα τηρηθούν κατά γράμμα.

Αυτά τα θετικά στοιχεία του Σκορπιού κάνουν πολλές γυναίκες Ταύρους να τον προτιμούν από άλλους άντρες, ακριβώς γιατί μπορούν να ικανοποιήσουν πολλές από τις πτυχές του χαρακτήρα τους.

Από σεξουαλική άποψη δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ο Σκορπιός έχει πάθος με το σεξ όσο και η γυναίκα Ταύρος. Δεν έχει όμως μεγάλη αντοχή και για αυτό θα πρέπει να κάνει έρωτα κατά αραιά διαστήματα. Έτσι δείχνει τον καλύτερο εαυτό του και μπορεί να αντιπροσωπεύει τον ιδανικότερο εραστή για τη γυναίκα Ταύρο.

zwdia

Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Σκορπιός Συναστρία

Τέλος, ένα άλλο κοινό σημείο που τους ενώνει πολλές φορές, είναι η αγάπη του Σκορπιού για το καλό φαΐ και το καλό κρασί.
Στη γυναίκα Ταύρο, το σεξ είναι απαραίτητη απόδειξη στα αισθήματά της. Αυτά που ο Σκορπιός τα βρίσκει ελκυστικά, τα δοκιμάζει και τα εξαντλεί ως το τέλος. Αυτή του η συμπεριφορά ισχύει τόσο για πρόσωπα, όσο και για πράγματα.

Το θέμα λοιπόν είναι αν και οι δυο τους βρίσκουν ενδιαφέροντα τα ίδια πράγματα, ή τους ίδιους ανθρώπους –και το αντίστροφο. Αλλιώς, τα σύρματα της επικοινωνίας και των προθέσεων μπλέκονται και θα επικρατήσει πιθανόν ένα συναισθηματικό χάος.

zwdia-765
Αν οι γενέθλιοι χάρτες τους δείχνουν μια αρμονική όψη Φωτοδοτών ανάμεσά τους (Σελήνης και Ήλιου). Θα μοιραστούν τις ίδιες εμπειρίες και θα ενώσουν τις πολωμένες ανθρώπινες προσωπικότητές τους μέσα σε μια δυναμική δόνηση. Αν όχι, ε, ίσως εκείνη να χρειαστεί να επιστρατεύσει λίγη από εκείνη την επιφύλαξη που είχε στις αρχές.

Για τη γυναίκα Ταύρο, αποκλειστικότητα σημαίνει την περηφάνια που αισθάνεται για κάτι που της ανήκει και την αφοσίωση με την οποία το περιβάλλει. Ο άντρας Σκορπιός θα καταλάβει αυτή τη διαφορά, και θα της δώσει ελάχιστες αφορμές για να ζηλέψει. Για αυτόν το σεξ είναι ο λόγος για τη ζωή και το θάνατο, η πύλη του ενός για τον άλλο, το μυστήριο που δεν θα μπορέσει να λύσει ποτέ.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-098