Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Ταύρος Συναστρία

antras-tayros

Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Ταύρος Συναστρία

Οι άντρες και οι γυναίκες Ταύροι μοιάζουν τόσο πολύ μεταξύ τους, ώστε η συμβίωσή τους μπορεί να εξελιχθεί σε παράδεισο ευτυχίας ή σε κόλαση πλήξης.

Η γυναίκα Ταύρος, από τη στιγμή που θα μπει στο δικό της σπίτι,θα το οργανώσει τέλεια, πράγμα που θα κερδίσει αμέσως την εκτίμηση του Ταύρου άντρα της.

Η μεθοδικότητα και η εργατικότητά της θα βρουν την ανάλογη ανταπόκριση. Κάθε προσπάθεια της γυναίκας Ταύρου θα ανταμειφθεί και θα συμπληρωθεί με την ανάλογη προσπάθεια του άντρα Ταύρου.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Ταύρος Συναστρία

Αυτού του είδους τα ζευγάρια περνούν πολλές φορές τον ελεύθερο χρόνο τους μαζί στην κουζίνα, όπου δημιουργούν ασταμάτητα τα πιο περίπλοκα και εξωτικά φαγητά. Χαίρονται να καλούν συχνά φίλους στο τραπέζι τους. Αν δεν έχουν φίλους που να μπορούν να εκτιμήσουν τη μαγειρική τους, δεν απογοητεύονται, αλλά απολαμβάνουν μόνοι τους όλα τους τα δημιουργήματα

Και οι δύο αισθάνονται την ανάγκη να εκφράζουν συνεχώς την αγάπη και τη στοργή τους για τον άλλο. Αλλά και αντίστροφα, τους είναι απαραίτητο να ανταμείβονται ηθικά για τις προσπάθειές τους. Συχνά, ζευγάρια Ταύρων φέρονται, ακόμη και σε προχωρημένη ηλικία, με την ίδια τρυφερότητα που έδειχναν ο ένας στον άλλο τις πρώτες μέρες της γνωριμίας τους.

zwdia-fotia

Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Ταύρος Συναστρία

Ο κίνδυνος για την αρμονική σχέση ενός τέτοιου ζευγαριού είναι το πείσμα που χαρακτηρίζει και τους δύο. Αν δεν διοχετευτεί από την πρώτη στιγμή δημιουργικά, μπορεί να οδηγήσει σε ασταμάτητες συγκρούσεις, αδικαιολόγητη ζήλεια και καταστροφικές μονομέρειες.

Σε μια ερωτική σχέση ανάμεσα σε Ταύρο και σε Ταύρο,θα υπάρξουν πολλές φορές όπου το αμοιβαίο τους πείσμα, και η άρνησή τους να δουν και την άλλη πλευρά, θα τους οδηγεί σε αδιέξοδα πνευματικής και συναισθηματικής προκατάληψης, και θα δυσκολεύονται να επικοινωνήσουν. Αν οι δύο αυτού προσπαθήσουν σκληρά να μάθουν τι θα πει συγνώμη (καθόλου εύκολο για τους Ταύρους), θα πιαστούν σφιχτά από το χέρι και θα βρουν το δρόμο τους μέσα από το σκοτάδι.

zwdia-zodia-astrologia-65

Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Ταύρος Συναστρία

Το σεξ, φυσικά, έχει εξαιρετική σημασία για τους ερωτευμένους, ή συζύγους Ταύρους. Η αρχική τους έλξη είναι συνήθως έντονα σωματική. Το πνευματικό και το ψυχικό σμίξιμο έρχεται αργότερα.
Η αισθηματική τους συμπεριφορά καθοδηγείται ευγενικά από τον θετό τους κυρίαρχο πλανήτη, την Αφροδίτη, που επηρεάζει τη φύση τους με πολύ τρυφερότητα και ευγένεια, μα που περιστασιακά επιδρά σαν πειρασμός προς κάθε μορφή υπερβολής.

Δύο Ταύροι για να είναι ευτυχισμένοι, πρέπει να μοιράζουν τη ζωή τους σε τρία ίσα μέρη: δημιουργική απασχόληση, καλό φαγητό, πολύ σεξ. Ο άντρας και η γυναίκα μοιάζουν τόσο πολύ μεταξύ τους, ώστε μια τέτοια σχέση δεν μπορεί να καταλήξει σε μια μέση συμβατική κατάσταση. Ή θα είναι παράδεισος, ή κόλαση.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera