Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Τοξότης Συναστρία

zwdia-taurus

Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Τοξότης Συναστρία

Στο πρώτο ραντεβού με έναν άντρα Τοξότη, η γυναίκα Ταύρος μένει με την εντύπωση πως έχει βρει τον ιδανικό άντρα. Από το δεύτερο αρχίζουν κιόλας να μαζεύονται τα πρώτα σύννεφα της καταιγίδας.

Με το τρίτο έχει ξεσπάσει ήδη ο πρώτος καυγάς.
Ο λόγος είναι πολύ απλός. Οι χαρακτήρες τους δεν ταιριάζουν.

Η γυναίκα Ταύρος είναι σταθερή στα αισθήματά της και αναζητά το αρμονικό περιβάλλον που θα της επιτρέψει να καλλιεργήσει όλα της τα άλλα προτερήματα.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Τοξότης Συναστρία

Ο άντρας Τοξότης, από την άλλη μεριά, δεν μπορεί να αγαπήσει μια γυναίκα για πολύ καιρό. Αγαπάει τον αθλητισμό και αναζητά διαρκώς περιπέτειες και ευκαιρίες να ξεπορτίζει. Από κάποια στιγμή και μετά η αγάπη της γυναίκας Ταύρου για το σπίτι θα την εμποδίσει να ακολουθεί τον άντρα της από γήπεδο σε γήπεδο και από εκδρομή σε εκδρομή. Τότε εκείνος, χωρίς κανένα δισταγμό θα βρει άλλη γυναικεία συντροφιά.

Η γυναίκα Ταύρος ερωτεύεται έναν Τοξότη για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Ο Τοξότης είναι ιδεαλιστής, ένας τονωτικός σύντροφος όταν έχει τις μαύρες της, ένας έξυπνος συνομιλητής, ένας ονειροπόλος, ένας φιλόσοφος, ένας ικανός επιχειρηματίας –και ένα παιδάκι που γυρεύει φροντίδα.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Τοξότης Συναστρία

Η έξαρση του Τοξότη είναι μεταδοτική. Μόνο που συχνά ξεχνάει πως ανήκει στα Ζώδια της Φωτιάς. Ξέρετε μήπως τι κάνει η φωτιά; Φουντώνει και γίνεται φλόγες. Και άλλες φλόγες. Θα πρέπει να την μετριάσει, αν δεν θέλει να καίγεται από τις ίδιες του τις σπίθες –ή να θάβεται κάτω από τον γήινο θυμό της Ταυρίνας, που θα πέσει σαν σεισμός πάνω του, όταν τροφοδοτήσει την αγάπη της και έπειτα δεν μπορέσει να σβήσει τη φλόγα της.

Αν η γυναίκα Ταύρος αγαπάει ειλικρινά τον άντρα Τοξότη, δεν θα πρέπει να προσπαθήσει να τον αλλάξει. Θα πρέπει να δεχθεί το πάθος του για περιπέτειες και αλλαγές και να μάθει να ζει με αυτό.

Η κατανόησή της μπορεί να εκτιμηθεί από μέρους του, πράγμα που θα επηρεάσει θετικά τη σχέση τους.
Μερικές φορές οι περιοδικές εξαφανίσεις του Τοξότη από το σπίτι επιδρούν ευνοϊκά στη σεξουαλική ζωή του ζευγαριού, γιατί αποτελούν μια διαρκή ανανέωση στο δεσμό τους.

zwdia shmera

Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Τοξότης Συναστρία

Ωστόσο, η γυναίκα Ταύρος, συντηρητική από τη φύση της, δεν χρειάζεται ανανέωση, αλλά σταθερότητα. Και αν ακόμη ανεχθεί την άστατη συμπεριφορά του, δεν θα αντέξει ίσως τις τάσεις σεξουαλικής διαστροφής, που αποτελούν αρκετά συνηθισμένο χαρακτηριστικό του άντρα Τοξότη. Από τη στιγμή που θα εκφράσει την πρώτη του αφύσικη σεξουαλική απαίτηση, θα σκοτώσει τον έρωτά της.

zwdia-765
Κανείς δεν είναι πιο ενθουσιώδης εραστής και αφοσιωμένος σύζυγος από έναν Τοξότη, που νιώθει πως τον αγαπούν και τον εμπιστεύονται.
Γενικά, η σχέση γυναίκας ταύρου και άντρα Τοξότη προσφέρεται για φιλία, αλλά σπάνια μπορεί να εξελιχθεί σε σοβαρό δεσμό.

Μόνο αν εκείνη αποφασίσει να λιώνει τις παγερές της σιωπές, όποτε εκείνος έχει ανάγκη την κατανόησή της –και μόνο αν αυτό θελήσει να περιορίσει το φλογερό του ταμπεραμέντο, οπότε δεν περνάει το δικό του- υπάρχει περίπτωση να βρουν μαζί την ευτυχία. Και θα έπρεπε και οι δύο να θυμούνται το εξής: σαν τις δυνάμεις του Γιν και Γιανγκ, η πλαστή περηφάνια αντιστρατεύεται την πραγματική αγάπη.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot