Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Υδροχόος

fandasies_h_633_451

Κοινοποίηση:

Ο άντρας Υδροχόος είναι ατίθασος και ασυμβίβαστος. Μισεί τη ρουτίνα, τη σταθερότητα και τους καθιερωμένους κανόνες κοινωνικής συμπεριφοράς. Είναι πολύ έξυπνος και εκφραστικός. Εγκεφαλικός από τη φύση του, τον ενδιαφέρουν μόνο τα άτομα που έχουν να του πουν κάτι έξυπνο και σημαντικό.
Οι λέξεις σιγουριά, ασφάλεια, αποκατάσταση, που έχουν τόση σημασία για τη γυναίκα ταύρο, δεν έχουν κανένα απολύτως νόημα για τον άντρα Υδροχόο. Είναι φοβερά δραστήριος και εργατικός αν η δουλειά του τον εμπνέει και προσφέρει ερεθίσματα στις διανοητικές του απαιτήσεις. Στην αντίθετη περίπτωση, αλλάζει δουλειές τη μία μετά την άλλη, αναζητώντας αυτή που θα τον ικανοποιήσει διανοητικά και αδιαφορώντας για τις οικονομικές επιπτώσεις της συμπεριφοράς του.
Ένας τέτοιος άντρας μπορεί να εμπνεύσει στη γυναίκα Ταύρο ένα μόνιμο αίσθημα ανασφάλειας, δηλαδή το αίσθημα ακριβώς που μισεί πάνω από όλα στη ζωή της. Στο αίσθημα της ανασφάλειας δεν θα αργήσει να προστεθεί και εκείνο της εγκατάλειψης, μια που ο άντρας Υδροχόος, απασχολημένος με την επανάσταση, την αλλαγή και τη μεταρρύθμιση της κοινωνίας, θα βρίσκεται πολύ σπάνια σπίτι του. Η γυναίκα Ταύρος δεν μπορεί από τη φύση της να καταλάβει, και ακόμη λιγότερο να συμμεριστεί, τέτοιες δραστηριότητες.
Ο Υδροχόος προσαρμόζεται εύκολα στην αλλαγή –όταν αυτή είναι αναγκαία- (ακόμη και όταν δεν είναι), μόλο που προσκολλάται στις καθημερινές του συνήθειες. Ο Ταύρος όμως όχι. Η αλλαγή τον φοβίζει. Σημαίνει το νέο, το αδόκιμο, το παράξενο, και το μη-οικείο. Νιώθει συναισθηματική ασφάλεια, σιγουριά και προστασία στην αγκαλιά του εραστή της, από τη στιγμή που έχει αποκατασταθεί η οικειότητα ανάμεσά τους.
Ο Υδροχόος δεν είναι κακός εραστής, αλλά σπάνια αποφασίζει να ασχοληθεί με το σεξ και ακόμη σπανιότερα με τη σεξουαλική ικανοποίηση της γυναίκας του. Η γυναίκα Ταύρος θα δει κατάπληκτη όλα τα επαναστατικά προβλήματα του κόσμου να μπαίνουν στο κρεβάτι της και, τρομαγμένη, θα φύγει τρέχοντας ή θα το πάρει απόφαση να ζήσει μαζί τους μια στερημένη και ταραχώδη ζωή.
Η σεξουαλική τους σχέση ίσως να τους δημιουργήσει καταπίεση και αισθήματα μη ολοκλήρωσης, εκτός και αν εκείνη τροφοδοτεί την ανάγκη του για αλλαγή ακολουθώντας τις παλαβές του ιδέες.
Εκείνος πρέπει να είναι υπομονετικός, να καταλαβαίνει την βαθιά της ανάγκη για στοργή, και να εκπληρώνει τις αισθησιακές της ανάγκες στον έρωτα. Εκτός από την σαρκική ένωση χρειάζεται και άλλες εκφράσεις αγάπης. Και αυτός ο άντρας μπορεί να είναι ένας ευαίσθητος, γεμάτος φροντίδα εραστής, αν το κορίτσι γυναίκα Ταύρος κάνει μια έξτρα προσπάθεια να ανεχτεί την σχετικά λίγη συναισθηματική –σεξουαλική- ρομαντική του ιδιοσυγκρασία.
Για όλους αυτούς τους λόγους, ένας τέτοιος δεσμός είναι καλύτερα να αποφεύγεται.