Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Ζυγός Συναστρία

passion

Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Ζυγός Συναστρία

Και τα δύο ζώδια βρίσκονται κάτω από την επίδραση της Αφροδίτης και η σχέση τους θα ξεκινήσει πάντα από τα καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα, την αίσθηση του ωραίου και της αρμονίας.

Ωστόσο, δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα Ταύρο να ζήσει με έναν άντρα Ζυγό, λόγω της έλλειψης επιμονής που τον χαρακτηρίζει.

Μπορεί να την εγκαταλείψει τελείως για ένα μήνα και να δουλεύει σαν τρελός είκοσι τέσσερις ώρες την ημέρα, και τον άλλο μήνα να τα παρατήσει όλα και να τριγυρίζει άσκοπα εδώ και εκεί.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Ζυγός Συναστρία

Δεν υπάρχει οργάνωση και σύστημα στις ενέργειες ενός Ζυγού, αντίθετα από τη γυναίκα Ταύρο που τη χαρακτηρίζει η μεθοδικότητα. Αν μάλιστα κάνει το σφάλμα να του υποδείξει τα λάθη του, θα αρχίσει μια σειρά από καβγάδες που θα καταλήξουν σε αδιέξοδο.

Η γυναίκα Ταύρος χρειάζεται έναν άντρα με τακτική δουλειά και σταθερό εισόδημα. Ο άντρας Ζυγός σιχαίνεται κάθε μορφή ρουτίνας, αλλάζει συνεχώς δουλειές και αναζητά την απασχόληση που θα του προσφέρει τη μεγαλύτερη ικανοποίηση.

Ένα άλλο ελάττωμα του Ζυγού είναι η τάση του να κυνηγάει συνεχώς άλλες γυναίκες. Δεν έχει ηθικούς δισταγμούς και απατά τη σύντροφό του χωρίς καμία τύψη. Η γυναίκα Ταύρος δεν μπορεί να ανεχθεί κάτι τέτοιο, ιδίως όταν αυτή φροντίζει για όλες τις ανάγκες του σπιτιού, πράγμα που συμβαίνει πολύ συχνά.

zwdia-taro-astra

Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Ζυγός Συναστρία

Ο Ζυγός όμως αντιμετωπίζει τις διαμαρτυρίες της γυναίκας του με χαμόγελο και υπόσχεται τα πάντα για να την ηρεμήσει. Μετά, φυσικά, ξαναρχίζει τα ίδια.
Ο Ζυγός θα αντιδράσει βίαια μόνο αν η γυναίκα Ταύρος τον κατηγορήσει για ανικανότητα και τεμπελιά. Οι ζηλοτυπίες όχι μόνο δεν τον εκνευρίζουν, αλλά και ως ένα σημείο τον κολακεύουν.

Από κάποια στιγμή και μετά, οι διαφορές των δύο χαρακτήρων φτάνουν και στον έρωτα. Ενώ στην αρχή, επειδή είναι φιλήδονοι από τη φύση τους, ξεχνούν τις διαφορές τους με την υπέροχη σεξουαλική επαφή τους, στη συνέχεια αντιλαμβάνονται ότι τα προβλήματα της καθημερινής ζωής δηλητηριάζουν ακόμη και την ικανοποίησή τους στο σεξ.

zwdia shmera

Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Ζυγός Συναστρία

Και τότε ο δεσμός παγώνει. Χάνουν και το τελευταίο σημείο επαφής μεταξύ τους και απομακρύνονται ο ένας από τον άλλο. Εκείνος που μετανιώνει, αλλά χωρίς να το παραδέχεται, είναι ο άντρας Ζυγός.

zwdia-765
Οι δικές του βιολογικές εκφράσεις του έρωτα μπορεί να είναι λίγο αιθέριες για αυτή, κατά καιρούς. Μπορεί μέσα της να εύχεται να έδινε λίγη περισσότερη έμφαση στον σεξουαλικό έρωτα, και λίγο λιγότερη έμφαση στις περίπλοκες διαθέσεις  ερωτισμού και φαντασίας.

Εκείνος μπορεί να εύχεται μέσα του να έδινε εκείνη λίγη περισσότερη ένταση στη φαντασία και στην ποίηση όταν κάνει έρωτα. Και λίγο λιγότερη ένταση σε μια απλή, συνηθισμένη σαρκική επικοινωνία.

Μα θα συναντηθούν κάπου ανάμεσα στο κορμί, στο μυαλό  και στην ψυχή. Και πιθανόν θα βρουν τη σχέση τους πιο ικανοποιητική από ότι το μέση ζευγάρι που υπάρχει σε μια και μοναδική διάσταση.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot