Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 13/12

ζωδια-καλυτεροι-συντροφοι-zwdia

Κοινοποίηση:

Σκέψεις Προθέσεις Κινήσεις 20:00 έως 24:00

Κριός

Οι σκέψεις που κάνετε για αυτήν την νέα γνωριμία, είναι μοιρασμένες. Από την μια αυτό που βλέπετε σας έλκει και από την άλλη το φοβάστε.
Ερωτική έλξη: 9/10

 

Ταύρος

zodia-zvdia-22

Το ταίρι σας, έχει την καλή διάθεση να σας πλησιάσει και μαζί μέσα από διάλογο να βρεθείτε σαν ζευγάρι ο ένας δίπλα στον άλλο, και υπό καλύτερες προϋποθέσεις.
Ερωτική έλξη: 8/10

Δίδυμοι

Μπορεί να έχετε μείνει αυτήν την εποχή μόνοι, αλλά το μόνο σίγουρο, είναι ότι μέσα στις γιορτές θα καταφέρετε να κάνετε νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες.
Ερωτική έλξη: 9/10

Καρκίνος

Είχατε μια ερωτική απογοήτευση, αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά είναι μόνο προσωρινή. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχετε νέα από το άτομο που σας ενδιαφέρει.

zodia-zvdia-22

Λέων

Μπορείτε εύκολα κάτω από αυτές, τις αστρολογικές συνθήκες να τα ξαναβρείτε με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Οι προτάσεις από μεριάς του θα έρθουν.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος

Είναι μια εποχή … που όλα θα πάνε από το καλό στο καλύτερο και οι σχέσεις που έχουν φθαρεί, θα καταφέρουν μέσα από ώριμο διάλογο να ανανεωθούν.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός

Δεν είναι μια ουτοπία αυτό που ζείτε με τον καινούργιο σύντροφο σας. Είναι πραγματικά μια εποχή με καλές προδιαγραφές για να πάτε καλύτερα.
Ερωτική έλξη: 10/10

zvdia-00

Σκορπιός

Μην επικεντρώνεστε σε αυτά που έγιναν στο παρελθόν. Οι μέρες με τον Δία να κάνετε εξαιρετικές όψεις με την Αφροδίτη… θα σας βάλει και πάλι στην ροή του έρωτα.
Ερωτική έλξη: 8/10

Τοξότης

Οι μέρες είναι χαλαρές και εσείς θα πρέπει να φτιάξετε τα πλάνα σας… για την σχέση σας και τι θα κάνετε την εποχή των γιορτών. Πάντως τα οικονομικά σας θα είναι καλύτερα.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως

Οι εξελίξεις τρέχουν και μέσα στο ερχόμενο Σαβ.Κο, θα έχετε τις πληροφορίες και τις αποκαλύψεις που ζητάτε, για το άτομο που σας ενδιαφέρει.
Ερωτική έλξη: 7/10

taro-zodia-76

Υδροχόος

Οι σχέσεις που έχουν επανασυνδεθεί, μέσα στις μέρες των γιορτών, θα πάρουν και αποφάσεις για δεσμεύσεις για το 2018.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς

Δύο πρόσωπα, άμεσα θα κάνουν την επικοινωνιακή τους κίνηση, για να σας αποδείξουν τα ερωτικά τους συναισθήματα προς το πρόσωπο σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε το Γρηγορο Ωροσκοπιο 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75