Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 6/12 Τετάρτη

ζωδια-καλυτεροι-συντροφοι-zwdia

Κοινοποίηση:

Σκέψεις Προθέσεις Κινήσεις 20:00 έως 24:00

Κριός

Αυτό το διάστημα, θα έχετε πολλά και διαφορετικά πλησιάσματα από το παρελθόν, και από καταστάσεις, που έμεινα με ευθύνη των άλλων, ημιτελείς.
Ερωτική έλξη: 9/10

 

Ταύρος

zodia-zvdia-22

Το μυαλό κάποιου είναι συνεχώς στην σκέψη σας. Αυτό μέσα στις ερχόμενες 2-3 ημέρες, θα γίνει άμεση επικοινωνία και αποκάλυψη.
Ερωτική έλξη: 8/10

Δίδυμοι

Ο άνθρωπος σας, που πια δείχνει να καταλαβαίνει τα λάθη του, είναι θέμα λίγου χρόνου …να σας πλησιάσει και να κάνει ότι μπορεί για να ξαναζεστάνει το κλίμα στο μεταξύ σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

Καρκίνος

Οι δικαιολογίες που σας έχει αποδώσει ο άνθρωπος σας, θα σας πείσουν για τα αισθήματα του. Μέσα στο μήνα, θα έχετε και τις πιο σοβαρές προτάσεις.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-zvdia-22

Λέων

Είσαστε άκρως δημοφιλείς αυτήν την εποχή, και μέσα σε αυτήν την ευχάριστη κατάσταση – κινητικότητα, θα προκύψει και ένα νέο φλερτ που θα σας ενθουσιάσει.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος

Τα παράπονα σας, έχουν γίνει ήδη αντιληπτά, από τον σύντροφο σας, και το μόνο που έχετε να περιμένετε είναι την διάθεση του, για έρθετε και πάλι πιο κοντά σαν ζευγάρι.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός

Οι σκέψεις σας μοιράζονται ανάμεσα σε δύο άτομα. Αυτό είναι και κάτι που όμως εσάς προσωπικά σας μπερδεύει, και κάτω από τον ανάδρομο, πιθανόν να γίνουν και λάθη.
Ερωτική έλξη: 10/10

zvdia-00

Σκορπιός

Υπάρχει η τάση από μια ιδιαίτερη γνωριμία, που υπάρχει στην ζωή σας, να κάνει ένα πιο ερωτικό επικοινωνιακό πέρασμα σε εσάς. Οι αποκαλύψεις θα σας εκπλήξουν.
Ερωτική έλξη: 8/10

Τοξότης

Μάλλον έχετε παραμελήσει το ταίρι σας, και αυτό είναι κάτι που σας έρθει υπό την μορφή παραπόνου. Κάντε λοιπόν τα δέοντα, για να φέρετε και πάλι τις ισορροπίες.
Ερωτική έλξη: 9/10

Διαβαστε το Γρηγορο Ωροσκοπιο 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Αιγόκερως

Κάποιος είναι πολύ ερωτευμένος με εσάς και το μόνο που θέλει, είναι πραγματικά να σας γνωρίσει περισσότερο. Οι προτάσεις του, σας πλησιάζουν.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος

Πολλές οι απορίες που έχετε και η ανασφάλεια, για το άτομο που από το παρελθόν σας, αυτό το διάστημα, κάνει τις κινήσεις του, για επανασύνδεση.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς

Το άτομο που σας ενδιαφέρει, έχει σκοπό πολύ πριν τις γιορτές να ξεκαθαρίσει τις δράσεις και τις προτάσεις του για εσάς τους δύο.
Ερωτική έλξη: 8/10

zodia-zvdia-75