Ο Νοέμβριος φέρνει ένα καλύτερο οικονομικό αύριο

zwdia-xrima

Κοινοποίηση:

Ο Νοέμβριος φέρνει ένα καλύτερο οικονομικό αύριο

Ο καινούργιος μήνας, είναι προ των πυλών. Ένα χρονικό διάστημα, κατά κύριο λόγο η ζωδιακή εποχή του Σκορπιού, που θα δώσει μια πρακτική ώθηση, σε υποθέσεις χρημάτων, εργασιακές αλλαγές και θετικά αποτελέσματα σε επενδύσεις.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους :

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ : ΚΡΙΟΣ – ΛΕΩΝ –ΤΟΞΟΤΗΣ

zodia-zvdia-22

Είστε σε ένα μεταίχμιο, που υπάρχει η εσώτερη – ψυχολογική σας ανάγκη… για να προβείτε σε πιο βαθιές και σοβαρές αλλαγές σε επαγγελματικά και συνεργασίες. Εσείς που αναζητάτε μια καινούργια εργασία, θα την έχετε μέσα σο δεύτερο δεκαήμερο του Νοεμβρίου. Χρήματα και ανέσεις, θα σας έρθουν από εκεί που δεν φαντάζεστε, και θα είναι και ο μοχλός, που θα σπρώξει και τις άλλες καταστάσεις της ζωής σας … εμπρός.
Αστρολογική εύνοια : 95 %

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ : ΤΑΥΡΟΣ – ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σίγουρα έχετε ήδη κάνει μέσα στο κεφάλι σας, όλα τα πλάνα για τον μήνα του Νοεμβρίου, που πρέπει να αρχίσουν να υλοποιούνται. Τα άστρα θα σας φέρουν στους δρόμους σας προτάσεις και νέα άτομα, που θα σας ανοίξουν τους ορίζοντες. Υποθέσεις, που τραβάνε χρόνια σε δικαστικές μάχες, περιουσιακά – διαζύγια – οικογενειακά ζητήματα, λήγουν άμεσα.
Αστρολογική εύνοια : 96 %

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-045

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ : ΔΙΔΥΜΜΟΙ – ΖΥΓΟΣ – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσείς με τον Δία, στο τώρα …που έφυγε από το ζωδιακό τρίγωνο σας… αλλά και τους επόμενους μήνες, να σας αποδίδει δώρα, οικονομικές ευκαιρίες, χρήμα και νέα πρόσωπα, θα φέρετε την ζωή σας στα μέτρα και στους ρυθμούς που επιθυμείτε. Ξεκινήματα θα τολμήσουν μερικοί, ακόμη και στο εξωτερικό. Κάποιοι άλλοι, θα κάνουν πλούσιους γάμους τους επόμενους μήνες, ή και ακόμη θα λάβουν μεγάλη κληρονομιά. Ευχηθείτε για τον εαυτό σας… το σύμπαν ακούει!
Αστρολογική εύνοια : 99 %

zwdia shmera

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ : ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΙΧΘΕΙΣ

Φυσικά και είστε οι απόλυτα ευνοημένοι των επόμενων εβδομάδων, που θα δείτε όλα τα όνειρα σας, και σε οικονομικό και σε αισθηματικό επίπεδο να γίνονται πραγματικότητα. Όσοι αναζητούν μια καινούργια θέση εργασίας, θα την έχουν. Επιτυχία στους σπουδάζοντες και σε όσους δίνουν εξετάσεις. Τυχερό χρήμα μετά τις 11 / 11, θα βγει στους δρόμους σας, που θα προέρχεται από πώληση ή δικαίωση σε νομική υπόθεση.
Αστρολογική εύνοια : 97 %

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11