Προβλέψεις Νυχτερινές Αισθηματικές 04/07 Τετάρτη

ζωδια-καλυτεροι-συντροφοι-zwdia

Προβλέψεις Σκέψεις Προθέσεις Κινήσεις 20:00 έως 24:00

Προβλέψεις Κριός

Δύο μάτια που είναι ερωτευμένα με το πρόσωπο σας, έχουν σκοπό μέσα στο επόμενο Σαβ.Κο, να σας μιλήσουν για σχέση ή κάτι σχετικό!
Ερωτική έλξη: 10/10

Προβλέψεις Ταύρος

zodia-zvdia-22

Μην μετράτε με το ζύγι, τι πρέπει να κάνει η μια πλευρά της σχέσης ή άλλη. Και οι δύο είστε έξυπνοι, άρα σίγουρα ξέρετε τι πρέπει να κάνετε.
Ερωτική έλξη: 9/10

Προβλέψεις Δίδυμοι

Σας συμβαίνουν διάφορα μέσα στην ζωή σας, αυτό το διάστημα και μάλλον δεν έχετε πραγματικά καμία διάθεση, για να εμπλακείτε σε έναν νέο ερωτικό δεσμό.
Ερωτική έλξη: 10/10

Προβλέψεις Καρκίνος

Είστε από τα πιο σοβαρά ζώδια, σε υποθέσεις αγάπης και αισθημάτων. Αυτό είναι και κάτι που έχει ήδη έλκει κάποιον, και που έχει σκοπό να σας μιλήσει.
Ερωτική έλξη: 8/10

zodia-543

Προβλεψεις Λέων

Οι ευκαιρίες που θα υπάρξουν μέσα στην εβδομάδα, θα είναι για να μπορέσετε να βρείτε μια άκρη με όλα αυτά που έχουν συμβεί με τον άνθρωπο σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Προβλεψεις Παρθένος

Δεν έχετε καθόλου χρόνο, για να μπορέσετε να ασχοληθείτε με τα θέματα που αντιμετωπίσει ο σύντροφος σας, με την οικογένεια του.
Ερωτική έλξη: 9/10

Προβλέψεις Ζυγός

Ο εκνευρισμός σας, είναι έκδηλος καθώς δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε με τον άνθρωπο σας, που έχει αυτό το ανυποχώρητο πείσμα του.
Ερωτική έλξη: 10/10

Προβλέψεις Σκέψεις Προθέσεις Κινήσεις 20:00 έως 24:00

taro-zodia-76

Προβλεψεις Σκορπιός

Μην φεύγετε μακριά, από τους φίλους σας που έχουν πάρει την απόφαση να σας βοηθήσουν, για να ξεπεράσετε τον ερωτικό σας χωρισμό.
Ερωτική έλξη: 8/10

Προβλεψεις Τοξότης

Η κατάσταση μέσα στην δουλειά σας, σας απασχολεί πάρα πολύ και μάλλον δεν θέλετε να μεταφέρετε τα νεύρα σας, στον άνθρωπο σας πάλι.
Ερωτική έλξη: 9/10

Προβλέψεις Αιγόκερως

Δεν δείχνετε να είστε και τόσο ικανοποιημένοι, από αυτά που σας λέει – τάζει – προτείνει το ταίρι σας. Μάλλον τα έχετε εισπράξει πολλές φορές στο παρελθόν.
Ερωτική έλξη: 7/10

zodia-88

Προβλεψεις Υδροχόος

Οι εξηγήσεις, που θα σας δώσει κάποιον που αγαπάτε, θα σας είναι τελικώς αρκετές. Αυτό που έχει τώρα την βαρύτητα του, είναι να μιλήσετε και οι δύο ειλικρινά.
Ερωτική έλξη: 8/10

Προβλεψεις Ιχθείς

Εκ ζωδίου, έχετε το προτέρημα της επικοινωνίας. Είναι και μια καλή εποχή που μπορεί να λύσετε όλα τα πρόβλημα με το ταίρι σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Ιουλιος 2018  για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66