Προβλέψεις Νυχτερινές Αισθηματικές 25/05 Παρασκευή

ζωδια-καλυτεροι-συντροφοι-zwdia

Προβλέψεις Σκέψεις Προθέσεις Κινήσεις 20:00 έως 24:00

Προβλέψεις Κριός

Δεν θέλετε να μπείτε και πάλι στην διαδικασία να συζητήσετε για τα παλιά, με τον άνθρωπο σας. Το Καλοκαίρι πλησιάζει και θα σας κάνει να έρθετε πιο κοντά, αδιαφορώντας για όλα τα άλλα.
Ερωτική έλξη: 10/10

Προβλέψεις Ταύρος

zodia-zvdia-22

Οι ερμηνείες που δίνετε σε αυτά που συμβαίνουν μέσα στην σχέση σας, είναι ότι και οι δύο έχετε πια βαρεθεί …από τις ίδιες τις επαναλαμβανόμενες σας λάθος προθέσεις.
Ερωτική έλξη: 9/10

Προβλέψεις Δίδυμοι

Δεν έχετε ακόμη πάρει κάποια οριστική απόφαση, για το αν πρέπει να δώσετε σε αυτήν την σχέση μια ακόμη ευκαιρία, ή αν πρέπει να την σταματήστε για το καλό όλων.
Ερωτική έλξη: 9/10

Προβλέψεις Καρκίνος

Μεταδίδετε το άγχος σας, στον άνθρωπο σας, που έχει και αυτός τα δικά του προβλήματα. Ίσως και να πρέπει να τον σκεφτείτε και αυτόν, και να του προσφέρετε βοήθεια.
Ερωτική έλξη: 10/10

chartomanteia-44

Προβλέψεις Λέων

Μπορεί να έχετε κάποιες καθυστερήσεις από τον άνθρωπο σας, στις αποφάσεις του, για τον δεσμό σας, αλλά από την αρχή του Καλοκαιριού, θα υπάρξουν αλλαγές.
Ερωτική έλξη: 8/10

Προβλεψεις Παρθένος

Υπάρχουν πολλά άτομα που σας κοιτούν ερωτικά –σεξουαλικά, από τον χώρο του επαγγέλματος σας, ή κάποιας δραστηριότητας σας. Μην χαλάσετε την εικόνα σας, μέσα από κάποιο λάθος.
Ερωτική έλξη: 9/10

Προβλέψεις Ζυγός

Μεγάλα και σημαντικά οφέλη θα έχετε από τον σύντροφο σας, που έχει κάνει και αυτός από την μεριά του τα πάντα, για να μπορέσει αυτή η σχέση να πάει σε ένα άλλο επίπεδο.
Ερωτική έλξη: 10/10

taro-zodia-76

Προβλεψεις Σκορπιός

Σίγουρα αυτό που κάνετε για το ταίρι σας και τον αγαπημένο σας, λέγεται αυτοθυσία. Το έχει αναγνωρίσει και μέσα στο Καλοκαίρι θα έχετε και τις σχετικές εκπλήξεις.
Ερωτική έλξη: 8/10

Προβλεψεις Τοξότης

Μην προτρέχετε, θα κάνετε λάθος. Ο πρώην σύντροφος σας, έχει σκοπό να μην δώσει ακόμη τα πάντα σε αυτήν την επανασύνδεση. Κρατήστε τους τόνους για αρχή, χαμηλούς.
Ερωτική έλξη: 9/10

Προβλέψεις Αιγόκερως

Δεν έχετε ανταλλάξει και τις πιο κομψές κουβέντες με τον άνθρωπο σας, αυτές τις ημέρες. Πρέπει να αφήσετε και οι δύο πλευρές, τις εγωιστικές συμπεριφορές.
Ερωτική έλξη: 7/10

zodia-88

Προβλέψεις Υδροχόος

Δεν υπάρχει κάποια άλλη κατάληξη από το να είστε μέσα στις επόμενες ημέρες και πάλι μαζί με το άτομο που αγαπάτε. Οι κινήσεις του, θα σας εντυπωσιάσουν.
Ερωτική έλξη: 8/10

Προβλέψεις Ιχθείς

Θέλετε να μάθετε την αλήθεια που σας κρύβει ο άνθρωπος σας. Δεν θα το βρείτε με το να ρωτήσετε τους γύρω. Ευθέως είναι και ο καλύτερος τρόπος.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε στο Ερωτικό Ωροσκόπιο  Ιούνιος 2018  αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia