ταρω ερωτικες προβλεψεις 13/12 Τετάρτη Α

ταρο-μυθοι-αληθειες-taro-ταρω

Κοινοποίηση:

ταρω ερωτικες προβλεψεις 13/12 Τετάρτη Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Κάπου έχετε χάσει την αισθηματική σας επαφή με τον άνθρωπο σας, και αυτό έχει φέρει και την επικοινωνιακή απομάκρυνση. Δεν είναι και ότι καλύτερο, άρα κάτω από αυτόν τον αστρολογικό ουρανό … που σας δίνει όλη την εύνοια του, μπορείτε να κάνετε τις απαραίτητες διορθώσεις. Οι μόνοι του ζωδίου, θα δεχτούν μια ερωτική εξομολόγηση από κάποιον φίλο ή συνάδελφο … που θα σας σοκάρει.
Θετικές δράσεις από ζώδια της Φωτιάς

zodia-zvdia-22

Ταύρος : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Είναι μια καλή εποχή, που μπορείτε να φέρετε σε ένα σωστό μέτρο τα οικονομικά σας, και σε δεύτερο επίπεδο, να οργανώσετε καλύτερα την προσωπική σας σχέση. Εσείς που σκέφτεστε … μέσα στο νέο έτος να κάνετε κάτι πιο σοβαρό – επίσημο με τον άνθρωπο σας, θα έχετε και τα καλύτερα οικονομικά σας, να σας υποστηρίζουν υπέρ αυτού. Όσοι έχουν μείνει μόνοι, ας κοιτάξουν λίγο παραπάνω στον κύκλο τους, κάτι συμβαίνει εκεί!
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Δίδυμοι : Η ΔΥΝΑΜΗ

Θα πρέπει να οργανώσετε τα προγράμματα σας, καθώς οι φίλοι και οι αγαπημένοι σας, έχουν μια σειρά από ενδιαφέρουσες προτάσεις να σας κάνουν, που ίσως και να εμπεριέχουν μια νέα γνωριμία – προξενιό. Με τον ανάδρομο Ερμή … να σας προσφέρει ότι θέλετε, είναι πιθανόν και μια μεγάλη αγάπη να ξεκινήσει έτσι … απροσδόκητα. Μια καλή είδηση θα σας έρθει για τα οικονομικά σας θέματα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Φωτιάς

Καρκίνος : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Δεν έχετε χρόνο, αλλά ούτε και διάθεση για να χάσετε με άτομα και ξένες προς εσάς καταστάσεις. Σίγουρα … ξέρετε ότι κάθε λάθος σας, κοστίζει σε χρόνο και ενεργειακή απώλεια. Το είστε μόνοι δεν σημαίνει ότι πρέπει για ακόμη μια φορά, να κάνετε αισθηματικές εκπτώσεις. Μέχρι τα Χριστούγεννα, και ειδικά μετά την αλλαγή του έτους, θα έχετε καινούργια πρόσωπα να σας προσεγγίζουν. Απολαύστε και τα καλά – καλύτερα οικονομικά που σας έρχονται … από την εργασία και τις επενδύσεις σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Φωτιάς

zwdia-092

Λέων : Η ΙΕΡΕΙΑ

Έχετε μονοπωλήσει το ερωτικό ενδιαφέρον, κάποιου ατόμου, που όμως ήδη ξέρετε ότι είναι σε σχέση ή κάποιας άλλης μορφής δέσμευση. Από τώρα καλό θα ήταν να μην εμπλακείτε και να μην δώσετε αφορμές για να δημιουργηθούν πικρές καταστάσεις. Μπορεί να είστε σε μοναχική φάση … αυτήν την στιγμή, αλλά τα καλύτερα και οι πιο θετικές ερωτικές γνωριμίες είναι στο διάστημα των γιορτών. Ψυχολογικά … θα ανέβετε μέσα από κάποιο νέο γύρω από ξαφνικά χρήματα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Παρθένος : Η ΣΕΛΗΝΗ

Υπάρχει πολύ παρασκήνιο … από κάποιον πρώην σας εραστή, που ακόμη δεν σας έχει ξεπεράσει, και επιθυμεί να σας συναντήσει και να σας δώσει εξηγήσεις. Αυτά είναι και τα καμώματα του κυβερνήτη σας, που έχει ανάδρομη φορά. Εσείς, αν πιστεύετε σε μια επανασύνδεση, καλό θα ήταν να ακούσετε, και στον δικό σας χρόνο να βγάλετε την απόφαση σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.