ταρω ερωτικες προβλεψεις 17/12 Κυριακή Α

ταρω-κοσμος-taro

Κοινοποίηση:

ταρω ερωτικες προβλεψεις 17/12 Κυριακή Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Η διάθεση σας είναι εξαιρετικά ανεβασμένη. Η ερωτική σας ζωή και αυτή μέσα στην εποχή των γιορτών, θα πάρει και αυτήν την ίδια πορεία. Με τα άστρα να βοηθούν όλα τα ζώδια, αυτές τις ημέρες, στα αισθηματικά τους, κάποιοι που είχαν την διάθεση να τα ξαναβρούν σαν πρώην εραστές, σίγουρα θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες. Ταξίδια, φρέσκοι έρωτες και αρκετό χρήμα, κρύβει το υπόλοιπο του μήνα για τους αδέσμευτούς.
Θετικές δράσεις από ζώδια της Φωτιάς

zodia-zvdia-22

Ταύρος : Η ΣΕΛΗΝΗ

Ετοιμαστείτε για αλλαγές, σε κάθε τομέα της ζωής σας. Ο άνθρωπος σας, που πλέον έχει λύσει τις εκκρεμότητες του με το παρελθόν, και πια πατάει καλύτερα στα πόδια του οικονομικά … θα σας κάνει προτάσεις που θα αναφέρονται σε δεσμεύσεις, πιο νόμιμες και μόνιμες. Εσείς ακούστε τα πάντα…. και από το νέο έτος απαντήστε. Οι μόνοι και όσοι έχουν χωρίσει, πριν να φύγει το 2017, θα βρεθούν ανάμεσα … σε νέες ερωτικές περιπέτειες – φλερτ.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

Διαβαστε το Ετησιο Eρωτικο Ωροσκοπιο 2018 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Δίδυμοι : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Δεν έχετε πρόβλημα, εκ ζωδίου, από το να ξεκολλάτε σχετικά εύκολα από τα παλιά. Σε αυτό σας βοηθάει αυτήν την περίοδο και ο Ερμής … που είναι σε ανάδρομη φορά. Οι μέρες μέχρι και να έρθει η καινούργια χρονιά, σας βάζουν σε μια ασταμάτητη τρεχάλα, γύρω από τα οικονομικά και τα ερωτικά σας ζητήματα. Όλα θα τα καταφέρετε… όπως πάντα. Οι εργένηδες, καλό θα ήταν να σταματήσουν να κοιτάνε πρόσωπα… δεσμευμένα!
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Φωτιάς

astrologia-090

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Καρκίνος : ΤΟ ΑΡΜΑ

Η αγάπη και τα αληθινά συναισθήματα σας χτυπούν την πόρτα και εσείς κάθεστε και αναπολείτε το παρελθόν σε κάθε επίπεδο. Αυτό είναι λάθος σίγουρα και σας αδικεί. Οι μέρες έχουν πολλά καλά να σας προσφέρουν και πάνω από όλα, έναν καινούργιο σύντροφο. Εσείς που είστε και πιο τολμηροί, και διατηρείτε μια παράλληλη ‘ διαδρομή ΄ να είστε προσεχτικοί, καθώς ουδείς… είναι αφελής.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Φωτιάς

Λέων : Ο ΗΛΙΟΣ

Μπορεί να περνάτε κάποιες οικονομικές δυσκολίες, αλλά το μόνο βέβαιο, είναι ότι από τις επόμενες ημέρες, θα έχετε χρήμα και άνεση, για να λήξετε οριστικά εκκρεμότητες και υποχρεώσεις. Μέσα στα θετικά, θα δείτε και τον άνθρωπο σας, να σας μιλάει διπλωματικά για κοινό μέλλον … και όχι μόνο. Εσείς που είστε ακόμη μόνοι σας, ανοίξτε τον κοινωνικό σας κύκλο, και μην χάνεστε μόνο μέσα σε επαναλήψεις.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

taro-zodia-76

Παρθένος : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Κάποια μικρά παράπονα θα έχετε από τον άνθρωπο σας, που λέει, ότι σας έχει χάσει τελείως λόγω κάποιων εργασιακών σας υπερβολών. Αν αυτό έχει δόση αλήθειας, το καλύτερο είναι να ψάξετε να βρείτε τις μεταξύ σας ισορροπίες. Όσοι έχουν σχέση που μεσολαβεί, χιλιομετρική απόσταση, μέσα στις μέρες των γιορτών, θα βρεθούν και θα μιλήσουν για να, λύσουν μόνιμα πια … αυτό το πρόβλημα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.