Το ζώδιο των Διδύμων και το στύλ

Κοινοποίηση:

Οι Δίδυμοι έχουν να ασχοληθούν με πιο σημαντικά πράγματα από τα ρούχα. Ντύνονται βιαστικά, χωρίς πολλή σκέψη έτσι πολλές φορές μοιάζουν ασουλούπωτοι.
Ο αρχετυπικός τρελός καθηγητής, που φορά το πουλόβερ του ανάποδα, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι Δίδυμος! Ωστόσο, αν θελήσουν να ασχοληθούν προσεχτικά με τη μόδα και το στυλ –όπως και με οτιδήποτε άλλο –μπορεί να αποδειχθούν ιδιαίτερα εφευρετικοί.
Είναι φοβερά καλοί στο να «συνδυάζουν και να ταιριάζουν» για να πετύχουν μια ποικιλία διαφορετικών στυλ με λίγα ρούχα. Η προσαρμοστικότητά τους, τους βοηθά να βρίσκουν «το τέλειο ένδυμα» που φοριέται σε πολλές και διαφορετικές περιστάσεις. Οι Δίδυμοι που ενδιαφέρονται για τη μόδα απολαμβάνουν την έκπληξη των φίλων τους με την πληθώρα των διαφορετικών εμφανίσεων και στυλ που παρουσιάζουν.
Σε γενικές γραμμές, η εμφάνιση του Δίδυμου είναι αεροδυναμική, όμοια με του θεού που είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου τους, του Ερμή. Τα στενά λίκρα ρούχα και τα σορτς μέχρι το γόνατο αποτελούν χαρακτηριστικά ενδύματα για τους Διδύμους, αν και, δεν αντιπροσωπεύουν το στυλ όλων. Άλλα αγαπημένα στυλ για τα άτομα αυτά είναι το τυπικό επαγγελματικό –ατσαλάκωτο κοστούμι ή ταγιέρ και πουκάμισο –στολισμένο με την προσωπική τους πινελιά.
Οι Δίδυμοι αγαπούν ιδιαίτερα τα διπλής όψης υφάσματα και ρούχα, που τους προσφέρουν μεγαλύτερη ποικιλία. Επίσης προτιμούν τα ρούχα που δε θέλουν μεγάλη φροντίδα και μπορούν να πακεταριστούν εύκολα για να ταιριάζουν με την πολυάσχολη ζωή τους. Συχνά τα γυαλιά τους ή άλλα αξεσουάρ, όπως δαχτυλίδια, καρφίτσες ή φουλάρια, είναι το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της εμφάνισής τους και στολίζουν το ντύσιμό τους.