zodia: αστροσκοπιο Τετάρτη 18/2

zodia: αστροσκοπιο Τετάρτη 18/2

 

zodia: περπατάτε σε ένα σκοινί, για αυτό φροντίστε να μην χάσετε την ισορροπία σας. Όπως φαινόταν και στο χθεσινό αστροσκοπιο, οι δονήσεις της σεληνης θα είναι αρκετά έντονες ακριβώς λίγο πριν η σεληνη περάσει στο ζωδιο των ιχθυων, με τον ήλιο να την ακολουθεί αρκετά γρήγορα. Την ίδια ημέρα έχουμε τη δεύτερη στη σειρά νεα σεληνη στο ζωδιο του υδροχοου.

 

Όταν η ηλιακή και σεληνιακή ενέργεια γίνεται ένα πάνω στα όρια δύο ζωδιων, τότε δημιουργείται μία σπάνια μίξη επιρροών, αλλά και σύγχυση για αυτό που πραγματικά συμβαίνει. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι πως μετά την είσοδο του ηλίου στο ζωδιο των ιχθυων, τότε η νεα σεληνη στο ζωδιο του υδροχοου αλλά και η διέλευση της σεληνης στο ζωδιο των ιχθυων, θα βοηθήσουν τις προσπάθειές μας για να κάνουμε ένα τεράστιο άλμα μπροστά, σε μία μεγάλη ποικιλία δημιουργικών και καλλιτεχνικών θεμάτων για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες.

 

Πριν και μετά από τα γεγονότα αυτά, καλό θα ήταν να μείνετε μακριά από ευέξαπτους ανθρώπους και να στοχεύσετε στην παραγωγικότητα καθώς ο ηλιος θα σχηματίσει δύσκολη επαφή με τον πλούτωνα. Όπως και την προηγούμενη ημέρα, η αφροδιτη θα έρθει να μας σώσει από ανησυχίες και αμφιβολίες.

zodia-taro-45

 

zodia διαβάστε επίσης