zodia: ημερήσιο αστροσκοπιο Πέμπτης 19/2

planitis-aris-pathos-drasi

zodia: ημερήσιο αστροσκοπιο Πέμπτης 19/2

 

zodia: η αλλαγή και ο ενθουσιασμός θα είναι κύρια θέματα για τις επόμενες εβδομήντα δύο έως ενενήντα έξι ώρες –αν και θα χρειαστεί να βιώσουμε δύο μεγάλες ζώνες αβεβαιότητας, όπου η κάθε μία θα κρατήσει για είκοσι τέσσερις ώρες. Καλό θα ήταν να γράψετε κάπου τα όνειρα που θα δείτε το βράδυ, καθώς η σεληνη σχηματίζει την μηνιαία της σύνοδο με τον ποσειδώνα στο ζωδιο των ιχθυων. Θα έχετε επίσης την ικανότητα να βελτιωθείτε σε σημαντικά επαγγελματικά ζητήματα –χάρη στην υποστηρικτική συμμαχία ανάμεσα στον ερμή και τον κρονο.

 

Μία φαινομενικά εύκολη όψη ανάμεσα στη σεληνη στο ζωδιο των ιχθυων και τον πλούτωνα στο ζωδιο του αιγοκερω, είναι το ξεκίνημα της πρώτης ζώνης αβεβαιότητας. Η περίοδος αυτή που θα διαρκέσει είκοσι τέσσερις ώρες, περιλαμβάνει την είσοδο του αρη στο ζωδιο του κριου –η πρώτη είσοδος του κόκκινου πλανήτη στο πρώτο ζωδιο του ζωδιακού κύκλου εδώ και δύο χρόνια. Ο αρης θα βρίσκεται εκεί μέχρι τις 31 Μαρτίου, αλλά ένα κομμάτι από αυτή την ανεξάρτητη φλόγα και τον ανεξέλεγκτο ζήλο ίσως χαθεί.

 

Θα υπάρξουν πολλά déjà vu και ασχολία για την ζωή μετά το θάνατο, την αναγέννηση, την τηλεπάθεια και άλλα παρόμοια ζητήματα. Προσπαθήστε να κρατήσετε ανοιχτά τα κανάλια της επικοινωνίας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

zodia-taro-45

 

zodia διαβάστε επίσης

 

zvdia-zwdia-tarw