ζωδια για ελεύθερους 12/12 Τρίτη

δεσμευση

Κοινοποίηση:

ζωδια για ελεύθερους 12/12 Τρίτη

Ζωδια Κριος

Ένα «καυτό» ραντεβού σήμερα σας φτιάχνει τη μέρα, ειδικά αν έχετε προετοιμάσει μία από τιε τρελές σας περιπέτειες! Θα διασκεδάσετε ακόμη και αν απλά βγείτε έξω με φίλους. Είστε σούπερ ελκυστικοί τώρα, οπότε εκμεταλλευτείτε το!

 

Ζωδια Ταυρος

zodia-zvdia-22

Είστε σίγουρα χαριτωμένοι όταν πεισμώνετε αλλά είναι και πολύ ελκυστικό όταν δείχνετε πόσο ανοιχτόμυαλοι και ευέλικτοι είστε. Μην εκφράζετε τις απόψεις σας τόσο σθεναρά – ρωτήστε περισσότερα πράγματα για το τι πιστεύουν οι άλλοι.

Ζωδια Διδυμοι

Πετάτε στα σύννεφα τώρα τελευταία αλλά αυτή τη στιγμή αρχίζετε να επανέρχεστε πίσω στη Γη γλυκά, πράγμα που σας κάνει να σκέφτεστε κάθε είδους θετικές -και δυναμικές – ερωτικές πιθανότητες!

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Ζωδια Καρκινος

Το ακριβό σας φαίνεται αστείο τώρα, είτε είστε σε κάποιο ραντεβού ή απλά έξω με φίλους. Ξοδέψτε και λίγο! Διαλέξτε ένα μέρος που μπορείτε να ντυθείτε κυριλέ και να δείξετε τα προτερήματα σας.

Ζωδια Λεων

Είναι ανώφελο να σας αντισταθεί κανείς όταν βάζετε μπροστά την εξυπνάδα και το χιούμορ σας. Μην εκπλαγείτε αν προκαλέσετε λιποθυμίες τώρα – απλά βεβαιωθείτε ότι θα έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για κάποιον που σας προκαλεί τις ανάλογες αντιδράσεις.

Ζωδια Παρθενος

Μοιάζει σαν όλοι να έχουν να σας δώσουν κάποια σπουδαία συμβουλή σήμερα, ενώ οι δεσμευμένοι (ακόμη και αν η σχέση τους πάει χάλια) αρχίζουν τις δικές τους περιπέτειες. Ευχαριστείτε τους για την συμβολή τους και μετά ξεχάστε ό,τι σας είπαν.

taro-zodia-76

Ζωδια Ζυγος

Θα πρέπει να θέσετε σε εφαρμογή μια πολιτική που θα δίνει προτεραιότητα στους φίλους σας τώρα. Υπάρχει λιγότερη πίεση, περισσότερος χρόνος να εκτιμήσετε αν πραγματικά θέλετε κάποιον και η ευκαιρία να γνωρίσετε τους δικούς τους φίλους – μπορεί το σωστό άτομο για εσάς να είναι ένας από αυτούς!

Ζωδια Σκορπιος

Το άγχος συνήθως δεν μας κάνει να αισθανόμαστε στα καλύτερα μας και η δουλειά ή άλλες υποχρεώσεις μπορεί να σας ζορίζουν αυτή την περίοδο. Προγραμματίστε λίγο ελεύθερο χρόνο για να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας – θα βοηθούσε ακόμη και ένας γρήγορος περίπατος ή λίγη ξεκούραση.

Ζωδια Τοξοτης

Αυτή την περίοδο σας ταιριάζει μια χαρούμενη και ανέμελη στάση για τη ζωή. Αντί να ρωτάτε «γιατί», αρχίστε να ρωτάτε «γιατί όχι»; Πάρτε μερικά ρίσκα στον έρωτα και μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε μια σημαντική ανακάλυψη.

zodia-zwdia-88-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Αιγοκερως

Δεν ελκύετε ιδιαίτερα την προσοχή των άλλων τώρα, αλλά σας χρειάζεται πραγματικά; Η καρδιά σας και η αξιόπιστη προσωπικότητα σας είναι πολύ πιο ελκυστικά για τα κατάλληλα άτομα σε βάθος χρόνου.

Ζωδια Υδροχοος

Κάποιος που συμφωνεί με ό,τι λέτε είναι προφανώς έξυπνος αλλά κάποιος που προκαλεί τη σκέψη σας μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά συναρπαστικός – και εξοργιστικός και ελκυστικός. Ξεκινήστε μια λογομαχία με ένα καινούργιο πρόσωπο και δείτε τι πρόκειται να συμβεί.

Ζωδια Ιχθυες

Οι ιδέες σας είναι ιδιαίτερα σημαντικές για εσάς αλλά κάποιο συγκεκριμένο σημείο μπορεί να αποβεί αντιπαραγωγικό. Σιγουρευτείτε ότι δεν χρησιμοποιείτε τα στάνταρντ σας ως δικαιολογία για να μην γνωρίσετε καλύτερα κάποιον που θεωρείτε τρομακτικό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65