zodia-Ερωτικό Σαββατόβραδο 27 Δεκεμβρίου

erwtiki-astrologia

zodia-Ερωτικό Σαββατόβραδο 27 Δεκεμβρίου

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

 

Κριός: Είναι η μέρα σας … ίσως και η νύχτα σας,μ με πολύ κόσμο να συνωστίζεται προκειμένου να σας γνωρίσει καλύτερα. Μέσα σε όλους αυτούς θα υπάρχει και μια προσωπικότητα που θα σας πλησιάσει αρκετά  έντονα, και θα σας πολιορκήσει ακόμα πιο έντονα και μέχρι να σας ρίξει σε ερωτικά δίκτυα…το ψωμοτύρι σας δηλαδή!

 

Ταύρος: Αν δεν μείνετε σπίτι, ως συνήθως, αποδεχτείτε τις όμορφες προτάσεις – προσκλήσεις από το φιλικό σας περιβάλλον και βγείτε να περάσετε καλά! Τα δεσμευμένα Ταυράκια, θα έχουν ένα καταπληκτικό βράδυ με το άνθρωπο τους….με ακόμη πιο ‘καταπληκτική βραδιά’!

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Ότι και να πούμε για εσάς είναι πάντα λιγοστό…..η νύχτα σας θα είναι γεμάτη φλερτ – νέες γνωριμίες και ίσως μια  διάθεση για επανόρθωση των κακών κειμένων των τελευταίων ημερών. Τα ‘διπλά’ Διδυμάκια, θα μπλεχτούν και πάλι από την περίεργη και αναποφάσιστη συμπεριφορά του ταιριού τους.

 

Καρκίνος: Δεν σας χωράνε οι τόποι σήμερα! Όσοι είναι σε συντροφική σχέση θα δουν έμπρακτες κινήσεις αγάπης από τον άνθρωπο τους και ερωτικές εξομολογήσεις για το μέλλον. Οι Καρκίνοι που είναι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο, θα λάβουν είδηση από ξεχασμένο πρόσωπο του παρελθόντος.

 

 

Λέων: Τα νεύρα σας δεν είναι καθόλου καλά τις τελευταίες ημέρες, με αποτέλεσμα σήμερα, να ξεσπάσετε ή να αδικήσετε το συντροφικό σας έτερο. Η θέση του Άρη σας κάνει ακόμα πιο επιθετικούς, μιας και οι περισσότεροι Λέοντες δεν λαμβάνετε αυτό που επιθυμεί η ψυχή σας μέσα από τον δεσμό σας.

 

Παρθένος: Μια πάνω μια κάτω…θα είναι η διάθεση σας σήμερα καθώς οι περισσότεροι Παρθένοι, βιώνουν συναισθηματική απομάκρυνση – απόρριψη από το ταίρι τους. Οι μέρες είναι μέτριες  και η μόνη διέξοδος θα ήταν η παρέα με τους καλούς σας φίλους. Τα καλυτερότερα έρχονται!

 

Ζυγός: Είστε οι πρωταγωνιστές της ημέρας και της νύχτας επίσης! Όλη η μέρα θα είναι γεμάτη από κινητικότητα μέσα από του φίλους, αλλά και το άτομο που εδώ και καιρό σας φλερτάρει διακριτικά. Απόψε είναι η νύχτα που πολλά εγκρατημένα συναισθήματα θα βγουν στην επιφάνεια και θα εκπλήξουν ευχάριστα!

 

Σκορπιός: Είσαστε ο γέρο μουρμούρας της παρέας και απόψε όλα σας ενοχλούν! Η αλήθεια είναι ότι… τα διαπλανητικά τρίγωνα πάνω από το κεφάλι σας δεν βοηθάνε και πολύ…ωστόσο μιας και είναι εορταστικές ημέρες χαμογελάστε λίγο παραπάνω στον ταίρι σας, και επιδιώξτε περισσότερο χρόνο μαζί του. Έφυγε λέμε ο Κρόνος!

 

 

 

Τοξότης: Αν αναρωτιέστε σχετικά με την αμοιβαία εμπιστοσύνη, θα βρείτε πολύ θετικές απαντήσεις μέσα στην ημέρα, όπου ο Ερμής θα δώσει την ευκαιρία να ανοιχτούν σοβαρές συζητήσεις με το ταίρι σας, και να λύσετε τυχόν διαφορές που μέχρι και σήμερα σας πλήγωναν. Κλείστε την βραδιά σας…και με άλλα ενδιαφέροντα…εκτός συζήτησης!!!

 

 

Αιγόκερως: Αν και ο Ουρανός από τον φιλικό Κριό, σας δίνει ένα έναυσμα για να τα ξαναβρείτε με άτομο από το παρελθόν σας, εσείς θα αποφασίσετε να μην δώσετε και πολύ μεγάλη σημασία και να συνεχίσετε μπροστά. Τα δεσμευμένα Αιγοκεράκια θα περάσουν ερωτικές στιγμές με τον άνθρωπο τους.

 

Υδροχόος: Μέτρια η ημέρα σας καθώς το άτομο με το οποίο θα θέλατε να περάσετε το Σαββατόβραδο σας, δεν είναι κοντά λόγω μιας ακόμη παρεξήγησης που έγινε τις τελευταίες ημέρες. Το αστρολογικό σκηνικό στον ζωδιακό σας οίκο, σας δίνει την ευκαιρία να ξεκινήσετε συζήτηση και να φέρετε τα πράματα εκεί που θέλετε.

 

Ιχθύς: Τρελαμένα Ψαράκια σήμερα θα τρελάνετε και τα πλήθη. Ο Ποσειδώνας και ο Άρης σας δίνουν τέτοια κινητικότητα και γοητεία…που δεν υπάρχει περίπτωση να βάλετε στο ερωτικό σας στόχαστρο κάποιον, και να μην τον έχετε άμεσα. Τα συμπλέοντα Ψαράκια θα βρουν ζεστή αγκαλιά και γλυκά λόγια από τον  άνθρωπο τους!

 

Από όλη την ομάδα της ASTRO-LIVE ολόψυχες ευχές για Υγεία-Ευτυχία-Ευημερία.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

 

 zodia διαβαστε επισης