zwdia: Ερωτικό Σαββατόβραδο – 06 Δεκεμβρίου

zwdia-erwtiko-savvatokyriako

zwdia: Ερωτικό Σαββατόβραδο – 06 Δεκεμβρίου

 

zwdia- Κριός:  Οργανωθείτε…γιατί οι προτάσεις για τις νυχτερινές ώρες θα είναι πάμπολλες. Το παρελθόν  ίσως παίξει και ένα ενδιαφέρον παιχνίδι σήμερα, όπου θα σας προβληματίσει…όχι υποχρεωτικά ευχάριστα.

 

 

zwdia-Ταύρος: Όλη η μέρα θα είναι στην διάθεση σας προκειμένου να οργανωθείτε με τον άνθρωπο σας και να εκδρομεύσετε κάπου κοντινά. Επίσης, αν έχετε ημιτελείς καταστάσεις με τρίτο πρόσωπο, προσπαθήστε να τις ξεκαθαρίσετε!

 

 

zwdia-Δίδυμοι: Όταν ο Βορράς συναντηθεί με τον Νότο, τότε και εσείς θα ξεμπλέξετε τα ερωτικά σας θέματα. Υπάρχει μπροστά σας κάτι πολύ ενδιαφέρον, που καλό θα ήταν να του ρίξετε μια δεύτερη ματιά.

zodia-taro-45

 

 

zwdia-Καρκίνος: Αν έχετε βιώσει τον τελευταίο καιρό χωρισμό…να είστε σίγουροι, ότι η Αφροδίτη και ο Άρης, θα σας βοηθήσουν να βρείτε τους δυνατούς τρόπους να ξαναπροσεγγίσετε αυτό  που επιθυμείτε.

 

 

zwdia-Λέων: Τα φώτα απόψε θα είναι στραμμένα επάνω σας. Το ταίρι σας κρατά το χέρι και να σας κάνει λόγια για περαιτέρω βήματα για τον δεσμό σας. Μια νύχτα που θα σας ανεβάσει την ψυχολογική σας διάθεση κατακόρυφα.

 

 

zwdia-Παρθένος: Οι περισσότεροι, με τον Άρη στο απέναντι στρατόπεδο, έχετε καταφέρει και έχετε παγώσει την συναισθηματική σας ζωή. Το βράδυ θα είστε στις κρυφές σκέψεις ατόμου που το ενδιαφέρετε…

 

 

zwdia-Ζυγός: Διαλέχτε παρέα και δεχτείτε τις θετικότατες επιρροές Του Ουρανού πάνω σε συναισθηματικά θέματα που σας ταλαιπωρούν. Η μέρα προσφέρεται για ειλικρινή διάλογο και οριστικές αποφάσεις.

 

 

zwdia-Σκορπιός: Η νύχτα είναι δική σας για να κατακτήσετε τα πλήθη. Όλα και όλους όμως! Βάλτε το καλύτερο – μυστικιστικό χαμόγελο, πάρτε το έτερον ήμισυ και προβείτε σε κοινές δραστηριότητες που θα σας ανανεώσουν.

 

 

zwdia-Τοξότης: Το 24ωρο σας βρίσκει σε μια φάση εσωστρέφειας, καθώς οι περισσότεροι Τοξότες, κάνουν μια ανακατανομή μέσα στον συναισθηματικό τους κόσμο και απορρίπτουν τα αρνητικά γεγονότα και ανθρώπους. Η μέρα επιβάλλει συγκέντρωση.

 

 

zwdia-Αιγόκερως: Σας ξημερώνει μια εκπληκτική ημέρα και ένα ακόμα καλύτερο βράδυ, ιδίως για τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου. Όσοι είναι σε σχέση θα έχουν αγαπησιάρικες στιγμές, και όσοι είναι Single, όλο και κάτι θα τους τραβήξει την προσοχή.

 

 

zwdia-Υδροχόος: Είστε οι τυχεροί της ημέρας…ο Κρόνος από τον μυστηριώδη Σκορπιό θα σας βάλει σε νέες ερωτικές περιπέτειες, όπου θα πρέπει, αν είστε σε σχέση να τις απορρίψετε, ενώ αν είστε μόνοι σας, να δείξετε εγκράτεια.

 

 

zwdia-Ιχθύες: Τα φώτα θα ανάψουν απόψε από νωρίς για εσάς. Ο Κυβερνήτης σας ο Ποσειδώνας θα φανερώσει μπροστά σας το άτομο που τόσο πολύ επιθυμείτε να συσχετιστείτε, και που μέχρι τώρα δεν είχαν ωριμάσει οι καταστάσεις. Απολαύστε το!

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Σε μια νέα σχέση…καλύτερα κάποια πράματα να λείπουν…παρά να περισσεύουν!!!…Μετά…το αντίθετο! Καταλάβατε?!

 

zwdia διαβάστε επίσης