zwdia: ερωτοσκοπιο Παρασκευή 7/11

zwdia: ερωτοσκοπιο Παρασκευή 7/11

ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ

 

zwdia-Κριός: Αν διαταράξετε την σταθερότητα στην συναισθηματική σχέση σας σήμερα, σίγουρα θα  δημιουργηθεί από το πουθενά καυγάς και θα επέλθει οριστική ρήξη. Αφήστε την ημέρα να κυλήσει ήρεμα.

 

ζωδια- Ταύρος: Θα δεχτείτε αρκετά παράπονα και έντονη κριτική από τον άνθρωπο σας, μιας και η στάση σας το τελευταίο διάστημα και  η διάθεση σας δεν εκπέμπει ερωτισμό. Ακούστε και διορθώστε!
ζωδια- Δίδυμοι: Εκφραστείτε και πείτε αυτά που σας πειράζουν τόσο καιρό, με την διάθεση της βελτίωσης μέσα στην σχέση σας…όχι της κριτικής. Η μέρα έχει δύσκολες διαπλανητικές όψεις, άρα μην πληγώσετε το ταίρι σας. Δύσκολη ημέρα.

 

ζωδια- Καρκίνος: Προσοχή, ο Πλούτωνας από την θέση του, ίσως σήμερα φωτίσει τα παραπτώματα σας, που μπορεί να οδηγήσουν σε επώδυνους καβγάδες…. που τελικά θα σας χαλάσουν και την διάθεση της ημέρας…αν όχι και τον δεσμό σας.

zodia-taro-45

 

zwdia

 

ζωδια- Λέων: Η  ασυνέπεια από την πλευρά του συντροφικού σας ταιριού, σε όλου τους τομείς, θα προκαλέσουν έντονη συζήτηση….προκειμένου τα κακώς κείμενα της σχέσης επιτέλους να βελτιωθούν. Μην ωθείται τις καταστάσεις στα άκρα.

 

 

ζωδια- Παρθένος: Μια καταπληκτική ημέρα από τις πρώτες πρωινές ώρες με το συντροφικό σας ταίρι να εκφράζει την θέρμη των συναισθημάτων του για εσάς. Το βράδυ αναμένεται πιο θερμό!!! Οι αδέσμευτοι του 3ου δεκαημέρου θα έχουν σημαντική γνωριμία εντός της ημέρας

 

ζωδια- Ζυγός: Πολλές και ενδιαφέρουσες θα είναι οι προτάσεις από το κοινωνικό σας περίγυρο, για ποιοτική ψυχαγωγία τις βραδινές ώρες. Αν υπάρχουν κάποια πράγματα που αφορούν το ταίρι σας,  κρατήστε τα από εβδομάδα για να τα εκφράσετε.

 

ζωδια- Σκορπιός: Αυτή η  μόνιμη μυστικοπάθεια σας, ειδικά σήμερα, θα παρασύρει σε κάτι πιο ερωτικό και το ταίρι σας, που θα σας αποκαλύψει το βάθος των συναισθημάτων του για εσάς. Οι γεννημένοι του 1ου δεκαημέρου, θα έχετε ‘φως’ επάνω σας …και πολλά άτομα θα σας πλησιάσουν.

 

ζωδια- Τοξότης: Όλη η μέρα, ιδίως οι απογευματινές ώρες, θα σας δίνουν πληροφορίες για το άτομο που σας ενδιαφέρει, τρίτα πρόσωπα θα σας συνδέσουν με αυτό το πρόσωπο. Κάτι γίνεται στο σύμπαν, που θέλει να σας βοηθήσει να βρείτε το δρόμο προς αυτό το άτομο.

 

 

ζωδια- Αιγόκερως: Είσαστε οι ευνοημένοι της ημέρας. Ιδίως οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο θα δουν, από το συντροφικό τους ταίρι, μια υπερβολή αρνητικών συναισθημάτων, αλλά ίσως και εντάσεων – άδικων λόγων. Προς το βράδυ τα πράματα ηρεμούν

 

ζωδια- Υδροχόος: Η μέρα θα είναι η αρχή ενός καταπληκτικού 3ήμερου που θα ανανεώσει εσάς και το ταίρι σας. Αφήστε την πεζή καθημερινότητα και οργανώστε μια εκδρομή. Αυτοί που ακόμα είναι ελεύθεροι…ίσως έχουν σήμερα ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

ζωδια- Ιχθύς: Ετοιμαστείτε για έντονους καυγάδες και διαπληκτισμούς με τους πάντες. Ο επιθετικός Άρης σας κάνει δυσνόητο στους τρίτους. Αυτό συμπεριλαμβάνει και το απαιτητικό σας ταίρι. Βάλτε τα πράγματα στα λογικά τους πλαίσια. Μέτρια ημέρα.

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Τα χειρότερα των αστρολογικών όψεων, έχουν περάσει για αυτόν τον μήνα…χαμογελάστε και πράξτε!

Τηλ. Προβλέψεων: 875-876-8065

ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ

 

zwdia διαβάστε επίσης