Αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις. Γενιά του ’60

paixnidi-rantevoy

Αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις. Γενιά του ’60

Το τωρινό χρονικό διάστημα και μέχρι να έρθει η τελευταία πανσέληνος του έτους, διέπεται από μια σειρά σπάνια αστρολογικά φαινόμενα που θα δώσουν το στίγμα τους και για το νέο έτος. Οι σχέσεις που άντεξαν σε διάφορα παιχνίδια της μοίρας, θα καταφέρουν να συνεχίσουν και να εξελιχτούν.

Για όλα τα τυχερά ζώδια της γενιάς του ‘60:

 

Κριός: Ξεκινήσετε εγκαίρως να πλησιάζετε το αγαπημένο σας ταίρι καθώς, μιας και εσείς το έχετε αποδεχτεί, ότι έχετε χαθεί στο μεταξύ σας. Οι εβδομάδες που ακολουθούν, θα σας κάνουν να αισθανθείτε μέσα από ενέργειες του ανθρώπου σας, πολύ πιο ασφαλείς.

zodia-taro-45

Ταύρος: Όλα δείχνουν ότι επιτέλους ο δρόμος, θα ανοίξει για εσάς τους δύο. Οι δυσκολίες του παρελθόντος έχουν παύσει, και τα όποια άτομα έμπαιναν αυθαίρετα στην ζωή σας, απλά θα απομακρυνθούν και χωρίς βλέψεις για επιστροφή στο μέλλον. Ακόμη και τα οικονομικά σας, θα είναι υποστηρικτικά.

Δίδυμοι: Μην φέρνετε συνέχεια αντιρρήσεις στον άνθρωπο σας. Η Αφροδίτη από τον ερωτικό και δύσκολο Σκορπιό, σας υποστηρίζει και σας κάνει ακόμη πιο ποθητούς. Πολλά περισσότερα αυτά που θα ανακαλύψετε, μέσα από την περαιτέρω επαφή σας.

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Καρκίνος: Ο μήνας μέχρι να λήξει, θα σας φέρει σε πολύ πιο ρομαντικές στιγμές και αποκαλύψεις από τον άνθρωπο σας. Είσαστε από τους πιο τυχερούς της περιόδου, που θα δεχτείτε πολλές εκδηλώσεις αγάπης. Μια προσοχή σε κάτι από τα παλιά.

Λέων: Μπορεί αυτήν την περίοδο, να αισθάνεστε αναστατωμένοι, αλλά αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμη. Θα εισπράξετε δράσεις από την πλευρά του συντρόφου σας, που θα σας κάνουν και πάλι να αισθανθείτε ασφαλείς. Ακόμη και ζευγάρια που δεν πολύ- μιλιούνται, θα έρθουν πιο κοντά.

Καρκίνος: Οι σκέψεις 2 ατόμων, σας κυκλώνουν και σας φέρνουν προσεχώς σε δύσκολη θέση. Αν δεν ξέρετε ακόμη τι και ποιον θέλετε, ίσως να ήταν και σοφό να ζητήσετε χρόνο. Σίγουρα δώστε μια παραπάνω προτεραιότητα σε αυτόν, που σας έχει αποδείξει την αγάπη του πολλάκις.

Παρθένος: Οι αμφιβολίες διορθώνονται από την πρόταση που θα έρθει ξαφνικά από τον σύντροφο σας. Οι αστρολογικές όψεις του μήνα, και μέχρι τα μέσα του Νοεμβρίου, θα σας δίνουν αγάπη, αληθινή υποστήριξη στο πρόσωπο που έχετε κάνει την επένδυση σας.

Ζυγός: Ευτυχώς αυτό το δύσκολο διάστημα τελειώνει. Όλα μπορούν να έρθουν και πάλι στους κανονικούς τους ρυθμούς. Οι δεσμοί μέσα στα ζευγάρια θα ενδυναμωθούν και η αγάπη θα ξανανθίσει. Οι σχέσεις με χιλιομετρική απόσταση, θα λύσουν τις πρακτικές δυσκολίες.

Σκορπιός: Μετά από την τελευταία συζήτηση, που είχατε την έντονη με τον άνθρωπο σας, το μόνο που μπορείτε αυτήν την εποχή να περιμένετε, είναι να εκδηλώσει επιτέλους όλα αυτά τα συναισθήματα του για εσάς. Μην κάνετε κάτι παραπάνω από την πλευρά σας. Επίσης, πολλές οι καλές ειδήσεις από την οικονομική σας επένδυση – δουλειά.

Τοξότης: Αξιοποιήστε αυτό το διάστημα, που όλα δείχνουν ότι ένας νέος μεγάλος κύκλος ανοίγει και σας αποδίδει, όλα αυτά που σας είχαν λείψει. Ίσως και ένας έρωτας, να σας πλησιάσει και να σας ζητήσει δέσμευση ζωής. Ετοιμαστείτε και για οικονομικές επιτυχίες.

Αιγόκερως: Οι σκέψεις σας και οι βαθύτερες επιθυμίες σας, θα γίνουν πραγματικότητα, μέσα από την επιστροφή μιας παλιάς σας αγάπης. Αυτό να το περιμένετε πριν το φαινόμενο της πανσελήνου στις 16/10. Στους δύσκολους του ζωδίου, ένας νέος κεραυνοβόλος έρωτας θα κάνει την εμφάνιση του.

Υδροχόος: Η υπομονή η στωική που έχετε, έχει φέρει το αποτέλεσμα που ζητάτε. Σαφώς και μέσα στον τρέχοντα μήνα του Ζυγού, θα λάβετε προτάσεις και προσκλήσεις από μια παλαιότερη σας υπόθεση που δεν ολοκληρώθηκε τότε. Μιλήστε για αυτά που ζητάτε.

Ιχθείς: Έχετε το κοκαλάκι της νυχτερίδας εσείς. Δεν θα χρειαστεί να κάνετε πολλά. Η επόμενη εβδομάδα, και μέχρι να φύγει ο μήνας του Οκτωβρίου, θα σας αποδώσουν συναντήσεις και επικοινωνίες με το άτομο που ακόμη αγαπάτε. Κρατάτε τα ηνία των επανασυνδέσεων, στο ζωδιακό κύκλο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις