Αστρολογία 27/02-5/03 Ηλεκτρισμενα Παθη

erwtiki-astrologia

Αστρολογια εβδομαδιαια προβλεψη

Τη Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου, ο μαχητής Άρης και ο εριστικός Ουρανός ευθυγραμμίζονται στον εύφλεκτο Κριό, διατυμπανίζοντας παγκοσμίως μια πολεμική ιαχή ή ένα «ζήτω η επανάσταση»!

Οι συμμαχίες θα είναι λιγότερες απ’ όσο συνήθως, η ανυπομονησία θα είναι στο απόγειό της. Αυτή η όψη θα κάνει τους πάντες επιπόλαιους και παράλογους – μιλάμε για το αναποδογύρισμα των Άρη – Ουρανού!

 

Η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη και με ώθηση για αλλαγή και πρόοδο. Ο Ουρανός της προσφοράς στο σύνολο, είναι ο υπερήφανος λάτρης του μέλλοντος στο ηλιακό μας σύστημα. Ο Άρης από την πλευρά του, προσδίδει στο κοινωνικό σύνολο το θάρρος που είναι απαραίτητο για να παλέψουν όλοι για έναν σημαντικό σκοπό.

zodia-taro-45

Όλη την εβδομάδα θα συνεχιστούν παντού οι δράσεις των ακτιβιστών, ίσως και ως απάντηση σε κάποια ανησυχητικά παιχνίδια ισχύος…Παρόλο που όλα θα προχωρούν με ιλιγγιώδεις ταχύτητες, τα άστρα θα φροντίσουν να υπάρξουν και κάποιες στάσεις για έλεγχο, ανεφοδιασμό και ισορροπία.

zodia-astra-tarot

Ο νομοθέτης Δίας θα βρίσκεται όλη την εβδομάδα στον Ζυγό (το ζώδιο της δικαιοσύνης, της αγάπης και της αρμονίας), και θα καθίσει απέναντι στους Άρη και Ουρανό για να προκαλέσει τον ανεξέλεγκτο εγωισμό τους και τις υπερβολικές τους ακρότητες.

Μάλιστα την Κυριακή 5 Μαρτίου, ο επιστάτης των στόχων Κρόνος θα σχηματίσει μια υποστηρικτική γωνία με τον Άρη, προκειμένου να κατευνάσει σε μεγάλο βαθμό την χαοτική ένταση. Τώρα πρέπει η γυναίκα του Καίσαρα όχι μόνο να είναι, αλλά και να φαίνεται τίμια και δίκαιη! Αν δεν συμβαίνει αυτό, θα πυροδοτήσει αντιδράσεις και διαδηλώσεις: αυτή είναι η νέα ομαλότητα που ορίζει το 2017!

Την Πέμπτη 2 Μαρτίου το σύμπαν θα διανέμει στο ανθρώπινο είδους μια σπλαχνική δόση κατανόησης και αγάπης, καθώς ο Ήλιος θα παραλληλίσει την φωτεινή πορεία του με τον συναισθηματικό Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Αυτή η συμπλοκή της τριανδρίας Άρη – Ποσειδώνα – Δία, θα είναι σαν ένας αγώνας για  το χρυσό μετάλλιο… μόνο που όλοι θα ξεχάσουν στην πορεία την αθλητική άμιλλα!

zwdia

Το δίδυμο Ήλιου – Ποσειδώνα θα συντονίσει τους πάντες με την πνευματική τους διάσταση. Φανταστείτε να μπορούσαν όλοι να κερδίσουν, συνεργαζόμενοι και στηρίζοντας ο ένας τον άλλο. Γι’ αυτό θέστε τον στόχο σας γύρω στην Πέμπτη. Αποτιμήστε τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει η κάθε δράση. Οι θρίαμβοι γίνονται γλυκόπικροι αν κάποιος πρέπει να υποφέρει για να επιτευχθούν. Αποφύγετε τις ενοχές στη συνείδησή σας και να θυμάστε να μοιράζεστε!

Υπάρχουν κι άλλα συστατικά στη σύσταση της εβδομάδας. Από το Σάββατο 4 Μαρτίου, η προκλητική και ερωτική Αφροδίτη γυρίζει σε ανάδρομη πορεία μέχρι τις 15 Απριλίου. Αυτή είναι μια κοσμική συγκυρία που επιφέρει πολλές αναταραχές και συντελείται κάθε 18 μήνες. Η πλανεύτρα θεά θα αποσυρθεί στον Κριό μέχρι τις 2 Απριλίου, για να γυρίσει και πάλι στους Ιχθύες μέχρι τις 15 Απριλίου.

Η ανοιξιάτικη αφύπνιση θα έρθει λίγο πιο αργά φέτος, είτε θα υπάρξει μια σύγχυση για τα νιόβγαλτα βλασταράκια! Δεν θα είναι εύκολο να διαβαστούν τα σινιάλα που θα αποστέλλονται, γι’ αυτό παλιές φλόγες μπορεί να αναζωπυρωθούν με την ίδια θέρμη νέων ερώτων!

Ενόσω η Αφροδίτη θα είναι στον Κριό (μέχρι τις 2 Απριλίου), εστιάστε στο να γεμίσετε τις δικές σας δεξαμενές αγάπης. Η αληθινή αγάπη ξεκινά από τη λατρεία για τον εαυτό σας! Αντί να αναζητάτε εξωγενείς επικυρώσεις, θεμελιώστε την εσωτερική σας αυτοπεποίθηση και φροντίστε στον εαυτό σας βασιλικά. Ποτίστε τα δημιουργικά σας ενδιαφέροντα και αλαφρώστε το πιεστικό σας πρόγραμμα, ώστε να έχετε χρόνο για να χαλαρώσετε, να ονειρευτείτε και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που επιβεβαιώνουν τη ζωή!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Η συγχώρεση θα είναι το θέμα της περιόδου των Ιχθύων, όταν η Αφροδίτη θα τους διανύσει και πάλι ανάδρομη από τις 2 έως τις 15 Απριλίου. Ωστόσο πριν τείνετε σε οποιονδήποτε το κλαδί ελιάς, φροντίστε να έχετε δώσει όλο το χρονικό περιθώριο στα συναισθήματά σας να αναπνεύσουν.

Δεν χρειάζεται να είναι περιποιημένα και αισιόδοξα και θετικά – δεν είναι αυτό το θέμα. Το να συνειδητοποιήσετε τον θυμό, τη θλίψη ή άλλα «αρνητικά» συναισθήματα, μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε πού βρίσκονται τα προσωπικά σας όρια. Ποιος είναι ο πρακτικός τρόπος να το διαχειριστείτε; Σκεφτείτε ότι δεν μπορείτε να πείτε «ναι», αν δεν μπορείτε ταυτόχρονα να πείτε «όχι».

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00