Αστρολογια Έκλειψη Ηλίου Καρμικη Μεταμορφωση

zwdia-ermis-karkinos

Αστρολογια  01/09 Έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο – 1 Σεπτεμβρίου, 2016 

Θυμάστε την Έκλειψη Ηλίου από την Υπέρ- Σελήνη στους Ιχθύες νωρίτερα φέτος την άνοιξη; Έχουμε φτάσει στο επόμενο σημαντικό σημείο καμπής σε μια σειρά εκλείψεων στους Παρθένο – Ιχθύες από τον Μάρτιο του 2015, με αποκορύφωμα το Φεβρουάριο του 2017.

Η σεζόν της Παρθένου αρχίζει στο τελευταίο σκέλος της Νέας Σελήνης στον κύκλο του Λέοντα, όπου το λιοντάρι ακόμα σέρνεται χαλαρά στις ατελείωτες χρυσαφένιες εκτάσεις του καλοκαιριού, χωρίς την πρόθεση να κινηθεί.

 

Αυτή η λιονταρίσια ενέργεια που πλανάται στους ουρανούς προκαλεί ζάλη, όπως όταν έχετε μείνει για πολύ καιρό στο κρεβάτι και όλο αυτό το διάστημα ξέρετε ότι η δουλειά περιμένει. Αν κάτι πυκνό και μυστηριώδες παραμένει, κάντε χώρο για τη φρεσκάδα. Μόνο τότε η έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο θα μας φερει στην κάθαρση, θα μας ανυψώσει στη συνείδηση.

zodia-taro-45

Η Παρθένος περιμένει με αγάπη, υπομονή, καθώς περιπλανόμαστε στον εξασθενημένο αυγουστιάτικο ήλιο. Σύντομα θα καλέσει το όνομά μας. Θα επιτεθεί αιφνίδια στην γαλαξιακή ισχύ, πετώντας μας σε μια χωροχρονική σπείρα. Απολαύστε λοιπόν την εφήμερη λάμψη της ελεύθερης ροής. Την νιώθω να έρχεται, τα βήματα να ακούγονται πιο δυνατά στον διάδρομο. Ένας ακόμη χορός μέθης κάτω από το φως του φεγγαριού και μετά πρέπει να δουλέψουμε.

zwdia-66

Ας πάμε πίσω στον Μάρτιο. Σε εκείνο το σημείο, προετοιμασμένοι, πρόθυμοι για να παραδοθούμε. Η πολικότητα Παρθένου – Ιχθύων τραγουδά την αιχμηρή αυταπάτη και τις ενέργειες από διαίσθηση.

Στα τέλη του Μαρτίου είμαστε ταπεινοί, αλλά και εκστασιασμένοι αγρότες, τρέχουμε στο χώμα, καίμε σαν φωτιά σε ένα πρωτόγνωρο παραλήρημα. Αυτοί οι σπόροι έχουν σκάσει κάτω από τον ήλιο και τώρα στέκονται βαριοί με ρουμπινένια φρούτα, ώριμα και προφητικά.

Δεν μπορείτε να αναφυτεύσετε, ούτε να τα πετάξετε. Έτσι σκύβουμε στη γη με μια μεγάλη υπόκλιση και τραβάμε από αυτή τα τρυφερά μούρα της προσπάθειας μας. Αυτή η συγκομιδή της ψυχής είναι μια ταχεία μεταφορά από το ένα επίπεδο συνείδησης στο επόμενο. Η μεταμόρφωση αυτού του είδους διευκολύνεται περισσότερο από την σωματική εργασία ή από οποιαδήποτε αλλαγή στην εργασιακή σας ζωή. Κοιτάξτε βαθιά μέσα στην φύση της δουλειάς σας, στους ανθρώπους με τους οποίους εργάζεστε και στα πιο τίμια συναισθήματά σας για την εργασία σας.

zwdia shmera

Κατά την ώρα της συγκομιδής, δεν μπορούμε να αλλάξουμε αυτό που έχουμε λάβει από το αμπέλι, στην καρδιά, σπρωγμένο κάτω από το δέρμα, καρμικά μεταμορφωμένο. Η έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο είναι πολύ ρεαλιστική, ακόμη και για τέτοιες νοσταλγικές σκέψεις – αντ’ αυτού θα πρέπει να αποφασίσετε επί τόπου τι θα κάνετε, πώς θα τα διαχειριστείτε, τι θα πάει που.

Δημιουργήστε το σχέδιό σας πριν χτυπήσει η δράση και κάντε το συνετό. Αυτή η έκλειψη δεν θέλει την ανάληψη ρίσκων, το μυστήριο, την ανεξέλεγκτη αισιοδοξία ή το κατάκοπο μυαλό της μέθης. Το μυαλό θα πρέπει να είναι αρκετά καθαρό για να δει από μέσα από το λευκότερο κρύσταλλο, το γάργαρο χρυσό ηλιοβασίλεμα.

zwdia-zodia-astrologia-65

Το παιχνίδι και η παιδική ηλικία τέλειωσαν για τώρα. Ανοίξτε την πόρτα, ήσυχα σηκώστε τα εργαλεία από τα μικροσκοπικά καρφιά τους που στέκονται δειλά, σεμνά σαν ξεχασμένα αγκάθια, σαν σε μια ακιδωτή κουφάλα κέδρου. Η αυγή σας ξεπλένει και προχωράτε με σίγουρα βήματα προς την περίφραξη, με την αναπνοή σχεδόν να κρέμεται, με μια ψύχρα ακριβώς εκεί δίπλα από το δέρμα σας και με μια βαθιά ειρήνη στην καρδιά σας, τυλιγμένη σε μια μπλε μάλλινη αγάπη.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67