Αστρολογια Νεα Σεληνη στον Ταυρο 26/04

zwdia-erwtikes-imeres-evdomadas-20261014

Αστρολογια  Τετάρτη, 26 Απριλιου Νεα Σεληνη στο ζωδιο του Ταυρου

Η Νέα Υπερσελήνη στον Ταύρο είναι ένα γήινο φιλί, δυο καρδιές που χτυπούν σαν μία. Ας δούμε για παράδειγμα ένα σπίτι στο δάσος: φυλλώδης, πράσινη βλάστηση, υπέροχοι καρποί, κακοφωνία πουλιών. Καρδιά, μυαλό και πνεύμα συνυφασμένα, αιώνια ηρεμία στο σώμα, μυρωδάτη εισπνοή.

Μια κατάλληλη πρόθεση γι’ αυτήν την Νέα Σελήνη: να είμαστε ευγνώμονες γι’ αυτά που είναι. Αυτή είναι η ανώτερη εκδήλωση της σταθερής ποιότητας – η γνήσια εκτίμηση για την πληρότητα που εκπέμπεται ατέλειωτα και τέλεια από το κέντρο των κέντρων.

 

Ο Ταύρος ακτινοβολεί βαθιά ζεστασιά, ειρήνη και ευχαρίστηση. Τρώει τα γλυκά φρούτα της εσωτερικής αφθονίας, καθώς φλέγεται μαζί της. Χαθείτε στο φωτεινό, γεμάτο συναίσθημα που μόνο ο Ταύρος μπορεί να προσφέρει. Το πραγματικό σπίτι του και ο πλούτος του βρίσκονται μέσα του.

zodia-taro-45

Εάν αναζητάτε την ευτυχία και την άνεση στον εξωτερικό κόσμο, αναπόφευκτα θα ανακαλύψετε ότι το μόνο που νιώθετε είναι απλώς μια αντανάκλαση. Από τον μεγάλο ποιητή Rumi: «Μην ανησυχείτε για τα παροδικά πράγματα. Σκεφτείτε πώς ζουν τα ζώα».

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Κατά τη διάρκεια του κύκλου του Κριού η ζωή είναι σαν φρεσκοχυμένο τσιμέντο. Ακούστε προσεκτικά γιατί αυτό το τσιμέντο παγώνει τώρα. Ο κύκλος του Κριού μας ανάγκασε να περιγράψουμε ακριβώς αυτό που θέλουμε γι’ αυτή τη χρονιά. Συνειδητά ή όχι, επιλέξατε μια κατεύθυνση.

Κοιτάξτε μέσα στον εαυτό σας πριν ξεκινήσετε να περπατάτε. Σταθείτε μπροστά στον καθρέφτη και πείτε δυνατά τις προθέσεις σας. Πρέπει να το κάνουμε αυτό και να μην αισθανόμαστε τίποτα άλλο παρά χαρά – κανένα φόβο ή δισταγμό, ούτε λίγο!

Είναι απολύτως απαραίτητο να γειωθούμε στη διαίσθηση. Αν νιώθετε ανυπόμονοι, αναρωτιέστε πότε τα πράγματα θα πάρουν τα πάνω τους, νιώθετε μια ακόρεστη ανησυχία στη ψυχή σας – αυτά είναι σημάδια που λένε ότι πρέπει να κινηθείτε και να κινηθείτε γρήγορα.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Νεας Σεληνης  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

Η ενέργεια της γης είναι πράγματι βαριά. Μόλις ο Ταύρος καταρρεύσει με ένα πανίσχυρο αναστεναγμό, καλή τύχη αν προσπαθήσετε να τον σηκώσετε πάλι. Εάν ήδη αισθάνεστε αυτό το βάρος, αυτό είναι μόνο η αρχή. Δεν θέλω να εμπνεύσω φόβο. Απλά πρέπει να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας! Οι Νέες Σελήνες μας βοηθούν να ξεκαθαρίσουμε και να ξαναρχίσουμε. Δεν θα είναι τόσο αβίαστο όσο στη Νέα Σελήνη του περασμένου μήνα, αλλά σίγουρα δεν είναι αδύνατο και το Σύμπαν θα σας στηρίξει απεριόριστα. Για όσους αισθάνονται μια ψυχική ανάγκη για κολοσσιαία αλλαγή, μη φοβάστε.

Περιμένουμε με αγωνία… Η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους το απόγευμα της 27ης Απριλίου, θα σχηματίσει μια σύνοδο με τον Άρης λίγες ώρες αργότερα. Θα επιστρέψει σπίτι, στον Καρκίνο, το απόγευμα της 29ης Απριλίου. Τις πρώτες πρωινές ώρες της 2ης Μαΐου η Σελήνη θα προσγειωθεί τελικά στον Λέων και τότε θα ξεκινήσει η πραγματική πίεση της περιόδου του τετάρτου της Σελήνης.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Νεας Σεληνης  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις