Αστρολογια Ο Ερμής τρίγωνο με τον Β. Δεσμό

erwtiki-astrologia

Αστρολογια Ο Άρης βγαίνει εκτός ορίων (μέχρι τις 29 Ιουλίου)

Ο Άρης βγαίνει από τα όρια (OOB) για περίπου 6 εβδομάδες. Κατά την περίοδο αυτή μπορεί να συναντήσετε νέες εμπειρίες που σχετίζονται με το θάρρος, την επιθετικότητα ή την ανάληψη δράσης.

Για παράδειγμα, μπορεί να εμπνευστείτε να υπερασπιστείτε έναν σκοπό ή να αποφασίσετε ότι τώρα είναι η ώρα να κάνετε κάτι που σχεδιάζατε από καιρό και απλά περιμένατε την κατάλληλη στιγμή.

 

Υπάρχει πάντα η λιγότερο εποικοδομητική πλευρά του Άρη που πρέπει να προσέχετε, επίσης. Για παράδειγμα, η τολμηρή δράση θα μπορούσε να γίνει απερίσκεπτη αν δεν εξισορροπηθεί με σοφία, με ρεαλιστικές προσδοκίες και με συνειδητοποίηση των συνεπειών που μπορεί να χρειαστεί να ζήσετε με αυτές εκ των υστέρων.

zodia-taro-45

Ο θυμός και η απογοήτευση μπορεί να φουντώνουν πιο εύκολα ή πιο έντονα από το συνηθισμένο, τα οποία είναι ίσως καλύτερα να εκφράζονται με εποικοδομητικούς τρόπους που δεν αφήνουν στάχτες και ερείπια πίσω τους.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Το ένστικτό σας θα μπορούσε να είναι καλά συντονισμένο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, πιάνοντας μακρινά ή διακριτικά σήματα και εγκαθιστώντας τα στις παρορμήσεις σας, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα να κάνετε πράγματα χωρίς πολλή συνειδητή προνοητικότητα.

Αυτό μπορεί να μοιάζει συναρπαστικό ή ενεργητικό, αλλά να θυμάστε ότι θα πρέπει και πάλι να ζήσετε με τα αποτελέσματα των πράξεων σας, οπότε αν δείτε ότι αυτό δημιουργεί προβλήματα, μπορεί να είναι καλύτερο να επιβραδύνετε τα πράγματα λίγο, έτσι ώστε να μπορείτε να σκεφτείτε ένα καλύτερο σχέδιο δράσης πριν κάνετε πραγματικότητα κάτι.

zwdia-768

Είναι επίσης πιθανό κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου να μην παρατηρήσετε πολλά πράγματα. Δεν καταλαβαίνουν όλοι την ενέργεια του Άρη όταν είναι εκτός ορίων, αν και μπορεί να την παρατηρήσετε στους άλλους γύρω σας.

Ή, η εμπειρία σας από αυτή την ενέργεια του Άρη θα μπορούσε να είναι πιο διακριτική, οπότε θα πρέπει να επικεντρωθείτε πιο προσεκτικά σε αυτή για να την καταλάβετε απτά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

Αστρολογια  Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης ( Κριό / Λέων)

Σήμερα και μέχρι και μερικές ημέρες πριν και μετά τη διέλευση αυτή τα πράγματα μπορεί να μοιάζουν σαν να αρχίζουν να βγάζουν νόημα. Αυτά που διαβάζετε, ακούτε και παρατηρείτε μπορεί να φαίνονται πιο ξεκάθαρα και η ικανότητά σας να τα εκφράσετε με λέξεις θα ρέει πιο εύκολα.

Μπορεί να εντοπίσετε και να καταλάβετε πώς να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία, τις δεξιότητες, τα ικανότητες και τις ιδέες που μπορούν να σας προωθήσουν πιο κάτω στη διαδρομή σας, προς όποιον προορισμό κι αν έχετε επιλέξει να πάρετε. Ωστόσο, ένας έλεγχος της πραγματικότητας για το αν θα πρέπει να πραγματοποιήσετε αυτές τις ιδέες θα ήταν συνετός. Γράψτε τις καλύτερες ιδέες σας για να τις σκεφτείτε αργότερα.

zwdia-zodia-astrologia-65