Αστρολογια Σαββατοκυριακο 28-29/11 Η Μαχη των επιθυμιων

zwdia-toy-neroy

Την Παρασκευή το απόγευμα η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και έρχεται σε χιαστι με τον Κρόνο και τον Ήλιο.

Αυτό φωτίζει την όψη τετραγώνου ανάμεσα στον Κρόνο και τον Ποσειδώνα. Μία ποθητή λαχτάρα ή μία μελαγχολική διάθεση είναι πολύ πιθανόν να αναδυθεί. Η ατμόσφαιρά βλέπετε γύρω μας θα είναι τόσο ομιχλώδης όσο και ευχάριστη ταυτόχρονα.

Ότι πήγασε από την Πανσέληνο της Πέμπτης και μετά από την ενέργεια Ποσειδώνα-Κρόνου, μπορεί να έχει μακροχρόνια επιρροή πάνω στα συλλογικά μας αισθήματα. Αφήστε λοιπόν χώρο για την όποια εμφάνιση πιθανής ιδιοτροπίας ή ευαισθησίας.

zodia-taro-45

Καθώς η νύχτα θα φτάνει προς το τέλος της, η Σελήνη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον πλανήτη Άρη, οπότε και αναμένουμε την εμφάνιση κάποιων εκνευρισμών ή δυσαρέσκειας που αφορά τα όσα συμβαίνουν παράλληλα στη ζωή μας ή στο γύρω περιβάλλον.

Αναλυτικα καθε ζωδιο για το Σαββατοκυριακο 28-29/11

ζωδια Σαββατοκυριακο  α μερος

ζωδια Σαββατοκυριακο β μερος  

ζωδια Σαββατοκυριακο  γ μερος

zodia-astra-tarot

 

Ο Άρης επίσης θα δημιουργήσει όψη με τον Ερμη που θα μας ωθήσει σε μία έντονη δράση και λήψη αποφάσεων κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Το βράδυ της Παρασκευής θα έχει περισσότερη ταχύτητα στην δράση από ότι οι περισσότεροι από εμάς θα ήθελαν στην πραγματικότητα για αυτό καλύτερα να είστε προσεκτικοί πριν προβείτε στην όποια σας κίνηση

Το απόγευμα του Σαββάτου η Σελήνη έρχεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και έπειτα προς το βράδυ δημιουργεί όψη τετραγώνου με τον Ουρανό. Το τελείωμα της νύχτας φέρνει την Σελήνη σε όψη τετραγώνου με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού. Τα φαινόμενα αυτά θα επιφέρουν μία διάθεση , η οποία αντιτίθεται της επιθυμίας. Προσέξτε λοιπόν για διαμάχες οι οποίες έχουν την ρίζα τους στο αίσθημα του φόβου ή στο άγχος. Προστατέψετε λοιπόν την δική σας διάθεση , με το να ελέγξετε όσο περισσότερο μπορέσετε τις αντιδράσεις σας.

zwdia-fotia

Η Σελήνη δημιουργεί εξάγωνο με τον Δία στην Παρθένο, επομένως γίνετε επιλεκτικοί σχετικά με το που καταναλώνεται την συναισθηματική σας ενέργεια. Μπορείτε κατά αυτόν τον τρόπο να αξιοποιήσετε όλη αυτήν την ενέργεια που οδηγεί στην τριβή και να την μεταμορφώσετε σε μία ικανοποιητική περιπέτεια ζωής

Η Σελήνη θα συνεχίσει την πορεία της στο ζώδιο του Καρκίνου την Κυριακή ως το βραδυ. Η διάθεση θα αρχίσει να αλλάζει καθώς η Σελήνη θα φύγει από τον Καρκίνο και θα κινηθεί προς τον Λέοντα, και καθώς σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Ήλιο που είναι στο ζώδιο του Τοξότη. Η Κυριακή είναι η τέλεια ημέρα για ένα ήρεμο πρωινό και ένα γεμάτο περιπέτεια βραδυ.

Αναλυτικα καθε ζωδιο για το Σαββατοκυριακο 28-29/11

ζωδια Σαββατοκυριακο  α μερος

ζωδια Σαββατοκυριακο β μερος  

ζωδια Σαββατοκυριακο  γ μερος

zwdia-agnh