Αστρολογια εβδομαδας Όλα πιο μεγάλα πιο γρήγορα

astrologia-ioylios-2014

Αστρολογια  2 εως 8 Μαιου

Όλα πιο μεγάλα, πιο δυνατά, πιο γρήγορα!

Την Τρίτη 3 Μαΐου ο λαμπερός Ήλιος θα σχηματίσει ένα επεκτατικο τρίγωνο με τον γενναιόδωρο Δία, προκαλώντας σε όλους μας τη λαχτάρα για το πιο πολύ. Και οι δύο πλανήτες κατοικοεδρεύουν σε ζώδια της γης – ο Ήλιος στον Ταύρο και ο Δίας στην Παρθένο – γι’ αυτό η εστίαση ενδέχεται να προσανατολιστεί στην υλική ασφάλεια και στα οικονομικά έσοδα.

Δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό στο να θέλουμε να γεμίσουμε τις τσέπες μας ή να στήσουμε μια αυτοκρατορία για τις επόμενες γενιές μας. Όμως ο Δίας βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία (όπως και ο αγγελιαφόρος του ο Ερμής), το οποίο σημαίνει ότι προκειμένου να ανακαλύψουμε ή να εντοπίσουμε κάποια περιουσία, ίσως να απαιτείται να ψάξουμε λίγο και στο παρελθόν μας.

 

Για παράδειγμα, μήπως σπαταλάμε τόσο γρήγορα όσο εισπράττουμε; Πώς αξιοποιούμε τα έσοδα που έχουμε ήδη; Μήπως ταυτόχρονα ξεχνάμε να υπολογίσουμε και άλλους παράγοντες, όπως ο χρόνος, η ενέργεια και οι πνευματικές ιδιοκτησίες;

zodia-taro-45

Αυτή η μετάβαση εστίασης έχει τη δυνατότητα να μας κάνει εξαιρετικά δημιουργικούς, όσο αφορά το να αποκτήσουμε αυτά που θέλουμε. Ένα μέσο πορτοφόλι δεν σημαίνει ότι τέλειωσαν οι επιλογές μας. Οι εμπορευματικές ανταλλαγές ή η προσφορά χρόνου εθελοντικής εργασίας, μπορούν να αποδειχθούν θαυμάσιοι τρόποι για να χρηματοδοτήσουμε τις επιθυμίες μας.

Διαβαστε τις αναλυτικες ΕΡΩΤΙΚΕΣ προβλεψεις Μαιου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Την Παρασκευή η μόνη Νέα Υπερσελήνη του 2016 στον Ταύρο, ενδύει τον κόσμο με άλλη μια δόση πρακτικής μαγείας. Υπήρχαν κάποια σχέδια που φαίνονταν να έχουν γίνει υπερβολικά περίπλοκα; Αυτή η φάση του φεγγαριού θα μας υπενθυμίσει να τα πιάσουμε όλα πάλι από την αρχή, αρχίζοντας από τα βασικά. Θα μας απασχολήσει η ασφαλής βάση ως προϋπόθεση, προκειμένου να χτίσουμε τα κάστρα μας στα σύννεφα! Επανεξετάστε κάθε πρόγραμμα δράσης ή στήστε ένα νέο εξ αρχής.

Ο αργός και σταθερός Ταύρος έχει προτίμηση στις μακροσκελείς κινήσεις και ραντίζει τους στόχους μας με ακεραιότητα και ποιότητα. Γι’ αυτό αυτή η γήινη σελήνη στον Ταύρο μας υπενθυμίζει επίσης να εκτιμάμε τις φυσικές πηγές που υπάρχουν γύρω μας και ότι πρέπει να επαναφέρουμε την οικολογική μας συνείδηση. Να μην πετάμε ή να παρατάμε πλέον χαρτιά και κουτάκια ολόγυρα αλλά να αναζητάμε τον πλησιέστερο κάδο σκουπιδιών ή ανακύκλωσης. Τα πάντα έχουν σημασία και τα πάντα έχουν τον αντίκτυπό τους, ακόμη και οι εταιρίες και τα προϊόντα που επιλέγουμε να στηρίξουμε με τις αγορές ή την οικονομική μας ενίσχυση.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Το Σάββατο ο Ήλιος θα σχηματίσει ένα ακόμη τρίγωνο με τον υποχθόνιο Πλούτωνα. Σαν ένας τεράστιος φακός που ρίχνει φως μέσα στην ψυχή μας, αυτή η μετάβαση μπορεί να φωτίσει τις θαμμένες επιθυμίες μας, υποσυνείδητες ανάγκες, ακόμη και κάποιες λίγο σκιώδεις συμπεριφορές μας. Ίσως μας φανεί δύσκολο να αντικρύσουμε ευθέως τον εαυτό μας υπό αυτό το πρίσμα, ειδικά αν κάποιες πρόσφατες κινήσεις σας έχουν πληγώσει ανθρώπους.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις Μαιου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η συνειδητοποίηση είναι το πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση των αλλαγών που ίσως χρειαστεί να κάνουμε. Αν μάλιστα είμαστε ρεαλιστικά πρόθυμοι να αναγνωρίσουμε τα λάθη μας, αυτό το Σαββατοκύριακο ο αναμορφωτής Πλούτωνας έχει την ικανότητα να μας βοηθήσει να αναδυθούμε σαν τον Φοίνικα από τις στάχτες του.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Την Κυριακή είναι η Μέρα της Μητέρας, η οποία όμως θα ξημερώσει με μια περίπλοκη ανατροπή καθώς 4 ουράνια σώματα θα συναντηθούν και θα σχηματίσουν έναν ευέξαπτο Μεγάλο Σταυρό. Πρόκειται για την διφορούμενη Σελήνη από τους Διδύμους, τον εγωκεντρικό Κρόνο από τον Τοξότη, τον παντογνώστη Δία στην Παρθένο και τον λάτρη των κρίσεων Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Αυτό κι αν είναι περίπλοκο συμπαντικό συνέδριο!

Οι συγκρούσεις προσωπικοτήτων και χαρακτήρων είναι κάτι παραπάνω από πιθανές, που σημαίνει ότι θα είναι συνετό να μην καλέσετε τα ιδιόρρυθμα άτομα του κύκλου σας στη συνάθροιση που ετοιμάζετε, μόνο και μόνο επειδή νιώθετε άβολα να τα αφήσετε εκτός. Αν οι οικείοι σας έχουν τον τρόπο τους να κεντρίζουν τις αντοχές σας – κι εσείς τις δικές τους – αναζητήστε δραστηριότητες που θα σας απομακρύνουν από καυστικές συζητήσεις. Προτιμήστε λίγο πιο ήσυχες εξόδους – ενδείκνυται μια απογευματινή παράσταση στο θέατρο ή στο σινεμά. Και αν η παρέα σας θελήσει να κριτικάρει την παράσταση, αφήστε να ξεσπάσει όποιος θέλει χωρίς να το πάρετε προσωπικά. Γιατί στην ουσία, δεν είναι.

zwdia